English

امام جمعه اهل سنت بندرعباس:

بهبود رفاه و معیشت مشاغل کارگری راه‌ موثر مقابله با قاچاق است

امام جمعه اهل سنت بندرعباس در دیدار مجتبی معین وزیری، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان گفت: بهبود رفاه و معیشت مشاغل کارگری راه‌ موثر مقابله با قاچاق است.

بهبود رفاه و معیشت مشاغل کارگری راه‌ موثر مقابله با قاچاق است
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان

، امام جمعه اهل سنت بندرعباس در دیدار مجتبی معین وزیری، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان، معاونان و نمایندگان تشکل‌های صنفی و بازنشستگی تامین اجتماعی که در دفتر امام جمعه اهل سنت برگزار شد، بر توجه به همه بخش‌های فعال جامعه تاکید کرد و گفت: نباید شرایطی رقم بخورد که تعدادی از گروه‌های شغلی، خود را برتر بدانند و توجهات را به سوی خود معطوف کنند و مشکلات بخش‌های دیگری از شاغلان جامعه شنیده نشوند. 

شیخ یوسف جمالی یک مشکل مهم در حوزه کار را مشارکت عنوان کرد و افزود: متاسفانه ما به‌جای فرهنگ مشارکت بعضا ضد  آن عمل می‌کنیم. به عنوان مثال، این ضدفرهنگ ادبیات خود را هم تولید کرده مثل اینکه اگر شریک خوب بود، خدا شریک داشت که این اشتباه سنگینی است. 

وی در این زمینه به روایت انا ثالث الشریکین اشاره کرد و گفت: با استناد به این روایت، می‌بینیم خدایی که صاحب گنجینه‌های زمین است خود را نفر سوم یک  شراکت اقتصادی خطاب می‌کند.

امام جمعه اهل سنت بندرعباس در ادامه بیان کرد: همین اشکال باعث شده عمر کسب‌‌وکارها در جامعه کوتاه و نهایتا چند دهه دوام داشته باشد. 

شیخ جمالی با اشاره به وضعیت رفاه کارگران، افزایش سطح کیفی معیشت مشاغل کارگری را از بهترین روش‌های مقابله با مشاغل کاذب دانست و ادامه داد: متاسفانه در سال‌های اخیر، به خاطر قاچاق، توجه کمتری به مشاغل پایدار دریا که همه کرم و نعمت و فرصت است،  شده است و عدم‌بهره‌گیری از این ظرفیت باعث شده مشاغل کاذب و ترک تحصیل شکل گرفته و ضربه مهلکی به جامعه محلی وارد کند.

به گفته وی، یکی از عوامل شکل‌گیری قاچاق، کم‌توجهی به مشاغل پایدار دریایی است.

در این دیدار همچنین مجتبی معین وزیری، مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: در حوزه اشتغال که هم دغدغه مردم و هم دغدغه مسئولان است، اتفاق خوبی که رقم خورده این است که بیشترین کاهش نرخ بیکاری در کشور را داشتیم و استان هرمزگان با ۳.۹ درصد وضعیت خوبی را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: با توجه به فعالیت‌هایی که در حوزه صنایع و مشاغل خرد و خانگی در استان راه‌افتاده، سال گذشته حدود ۵۴ هزار شغل ثبت‌شده با کدملی اتفاق افتاد که طبق تعهدات کشوری ۳۰ هزار شغل بوده که در این شاخه رتبه یک کشوری را کسب کردیم.

معین‌وزیری گفت: در طرح طبقه‌بندی و یکسان‌سازی حقوق در کارگاه‌های بالای ۵۰ نفر کارگر که در  کشور ۵۵ درصد مشمول این طرح می‌شوند در استان هرمزگان ۶۶ درصد کارگران شامل این طرح شده‌اند.

 در حوزه رسیدگی هیئت حل اختلاف بین کارگری و کارفرمایی مدت زمان رسیدگی به شکایات کارگری و کارفرمایی در کل کشور ۳۷ روز و در استان هرمزگان ۱۲ روز است که در این حوزه هم رتبه یک کشوری را کسب کرده‌ایم. خوشبختانه با توجه به تلاش همکاران در بحث بازرسی کار و ایمنی کارگران و همچنین در کاهش خطرات جسمی و فوتی‌ها  در سال گذشته رتبه یک کشوری را کسب کرده‌ایم.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان همچنین به اقدامات انجام‌شده در زمینه مسکن کارگری اشاره کرد و گفت: علاوه بر کوشش دولت در حوزه مسکن کارگری که به صورت ملی انجام می‌شود، به صورت استانی نیز زمین‌هایی که به‌عنوان مسکن کارگری در طرح جدید در شهر بندرعباس قرار دارد به صنایع تخصیص داده شده و تعاونی آنها در حال راه‌اندازی است. کارگران صنایع و کارگران مشغول به کار در صنایع می‌توانند عضو این تعاونی‌ها شوند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه