۲۰ بهمن ۱۳۸۸ (۱۰:۴۲ق.ظ)

بيش از 40 درصد كاركنان سازمان تأمين اجتماعي از خانواده ايثارگران هستند

خبرگزاري موج -
همزمان با فرا رسيدن ايام دهه فجر و سي و يكمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، مشاور رئيس جمهور و مدير عامل سازمان تأمين اجتماعي با خانواده شهداي تأمين اجتماعي ديدار كرد.

به گزارش موج به نقل از اداره كل روابط عمومي و امور بين الملل سازمان تأمين اجتماعي، دكتر علي ذبيحي در ديدار با خانواده شهداي سازمان تأمين اجتماعي، حضور ايثارگران و خانواده معظم شهدا را براي سازمان تأمين اجتماعي باعث عزت و افتخار دانست و گفت: تأمين اجتماعي سازماني مردمي است و بيش از 40درصد كاركنان سازمان از خانواده بزرگ ايثارگران هستند و در مسير انقلاب تلاش كرده‌‌اند.
مدير عامل سازمان تأمين ‌اجتماعي حضور خانواده شهدا و ايثارگران در جامعه را موجب يادآوري مسير انقلاب عنوان كرد و افزود: خانواده شهدا به ما كمك مي‌كنند كه راه صحيح را تشخيص دهيم و در مسير شهدا كه همان مسير انقلاب و ارزشهاي والاي اسلامي است، گام برداريم و پيرو راه آنان باشيم.
ذبيحي در ادامه خانواده شهدا را در عرصه دفاع از ارزشهاي انقلاب اسلامي پيشگام دانست و افزود: خانواده شهدا كه بهترين و عزيزترين كسان خود را در راه دفاع از انقلاب اسلامي از دست داده‌اند، براي دفاع از آرمانهاي انقلاب و پيروي از راه شهيدان نيز پيشگام هستند و ما افتخار مي‌كنيم كه در جاي جاي كشور عزيزمان ياد و خاطره شهيدان زنده است و اين ارزش‌ها را نمي‌توان با هيچ چيز ديگري عوض كرد.
وي با تأكيد به اينكه ارزش و منزلت شهدا را با هيچ روش و ابزار مادي نمي‌توان توصيف كرد، افزود: خداوند ناظر بر اعمال و رفتار همه ماست و از نيت‌هاي ما نيز آگاه است و خداوند قدر و منزلت شهدا را حفظ مي‌كند.
گفتني است در اين ديدار از خانواده شهداي سازمان تأمين اجتماعي تقدير به عمل آمد.



تصاوير مرتبط
 
کلیه حقوق این اثر متعلق به موسسه مرور وقایع جهان (خبرگزاری موج) می باشد.
هرگونه تقلید و نقل مطالب بدون ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.
نشانی: ميدان وليعصر ،بلوار كشاورز ،خيابان برادران عبداله زاده ،كوچه شهيد سرآباداني(كامران) پلاك27
تلفن: 56-88986853, 88967581, 88960702 فكس:88974800. - پست الكترونيكي: info@mojnews.com