English

حسین فقدان:

برکت زندگی ام را مدیون کارهای خیر می دانم

در روزگار دیروز و امروز منطقه کاشان کسانی هستند که همواره با اعمال نیک و بخشنده خود به مردم و جامعه خدمت می کنند و بخش قابل توجهی از دارائی هایشان را در مسیر ساخت مراکز عام المنفعه و مردمی هزینه می کنند.

برکت زندگی ام را مدیون کارهای خیر می دانم

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، خیرین داوطلبانه بدون انتظار هیچ بازخوردی یا تمجید و تشویقی به کار خیر مشغول هستند و تنها دلیل نیکوکاری شان را رضایت خدا و خدمت به خلق خدا عنوان می کنند.

خیرین با چنین هدف والایی نام نیکی از خود در جامعه به یادگار می گذارند که در این جا روی سخن ما خیراندیشان بی شماری اند که به احترام هر یک از آنها باید ایستاد و ادای احترام کرد و به نیت خیرخواهانه آنها درود فرستاد که یکی از آن صدها نیکوکار این جامعه جوانی است پرشور و با احساس.

حسین فقدان که همواره در کار خیر پیش قدم بوده و امروزه به نیت خدمت به جوانان این منطقه و به خاطر عشق و علاقه اش به ورزش اقدام به ساخت سالن ورزشی و اختصاصی  و تیم داری فوتسال در رده نوجوانان کرده است که با این اندیشه نیک در زمره انسان های نیکوکار شهر قرار گرفته است و نام نیک خود را در جامعه به یادگار باقی گذاشته است.

طبق قرار قبلی با او به گفتگو نشستیم و به حرف های از سرشوق و شنیدنی او گوش دادیم. حرف هایی از جنس سخاوت و تواضع.

 در انتهای این گفتگو دریافتم می شود حرف دل کسانی که برای خدمت به جامعه پا پیش گذاشته اند بدون اینکه کلامی بگویند هم فهمید و افکارشان را به خوبی سنجید و درک کرد.

با هم چکیده این گفتگو را می خوانیم:

حسین فقدان  متولد سال 1363 متاهل و  دارای 3 فرزند است.

وی معتقد است، خیرین بسیاری در منطقه وجود دارند اما خیرینی که در حوزه ورزش ورود کرده اند کمتر، است.

فقدان در پاسخ به این سوال که چرا به این حوزه وارد شدید بیان کرد: همیشه در وجودم احساس می کردم دینی نسبت به زادگاهم دارم و نمی دانستم چه کاری باید انجام دهم از آنجایی که به ورزش فوتسال علاقه دارم  جرقه ساخت سالن ورزشی در من به وجود آورد و از آنجایی که خودم از علاقمندان به ورزش و رشته فوتسال هستم به این فکر افتادم که در حال حاضر بهترین کار ساخت سالن ورزشی است که به حمدالله با تشویق دوستان و حمایت مردم روستای استرک درصدد ساخت سالن ورزشی و اختصاصی برآمدم تا دینم را به زادگاهم و جوانان منطقه ادا کنم.

وی ادامه داد: خیراندیشی و نیکوکاری باید آموخته شود چرا که آموزش افراد جامعه برای کار نیک و گاه راهنمائی های مردمی قطعاً بی تاثیر نیست. ولی توفیق انجام کارهای خیر را لطف خدا و ذات وجودی انسان می دانم.

این خیر نیکوکار هدفش از ساخت سالن ورزشی را خدمت به جوانان شهر برای فعالیت در محیطی سالم جهت رشد و بالندگی و آینده موفق جوانان منطقه و توسعه ورزش فوتسال  می داند .

حسین فقدان گفت:  آدمی که مال و دارائی اش را وقف کار خیر می کند هدف و انگیزه اش رضایت خدا است چرا که وقتی شخصی با کوشش و تلاش خود و قطعاً رضای خدا به ثروت و دارایی رسیده است باید در راه خدا برای کارهای نیک پیش قدم باشد و هدفش هم خدمت به جامعه و مردم باشد.

وی  انجام کار خیر در جامعه  را ورود خیرین به حوزه فرهنگی و اجتماعی و ورزشی  می داند و می گوید:  با رشد و توسعه فرهنگ و مسائل اجتماعی می توانیم جامعه خود را بسازیم هر چند کار خیر و خیرات در همه شاخص های اجتماعی قابل تقدیر و ارزشمند است.

 فقدان که در کار خیر همیشه پیش قدم بوده و  مشارکت در کار خیر را به وضوح در زندگی اش دیده است، اظهار داشت:  این یک حقیقت است که هر چقدر از مالی که خدا به تو داده خیر کنی کم نمی شود بلکه به آن برکت هم داده می شود. هرکس ایمان داشته باشد برای کمک به دیگران دستش نمی لرزد. من برکت زندگی ام را مدیون مشارکت در خیر و کاستن از درد و آلام همنوعان خود می دانم و هیچ کاری را برتر از خیر و نیکوکاری نمی دانم.

این خیر جوان دنیای افراد خیر و نیکوکار را اینگونه توصیف کرد:  من در برابر خیرین منطقه کاشان که خیرات بزرگ و قابل توجهی دارند قابل قیاس نیستم ولی همین قدر که وقتی احساس می کنم به خواست خدا و به وسیله من درد و رنجی از خانواده ای دور شده خود را انسانی خوشبخت از دریچه دنیا می بینم اما خیرین و نیکوکاران جامعه ما هر آنچه انجام می دهند توشه معنوی و آخرت خود و وظیفه انسانی در دنیای مادی می دانند.

حسین فقدان منطقه کاشان و روستای استرک را در قبال کارهای خیری که انجام می دهد از هیچ مسئول و ارگانی انتظار ندارد و فقط توقعش از خداوند متعال است.

وی می گوید: دولت و مسئولین باید ساز و کاری برای حضور خیرین در حوزه ورزش فراهم کنند؛ خیراندیش وقتی هدفش برای انجام کار خیری معین و مشخص شد بی شک برای انجام آن تلاش خواهد کرد ولی وقتی قول و مساعدت‌هایی داده شد باید عملی شود.

به نظر من مسئولان باید زمینه و بستر ورود خیرین به همه حوزه ها خصوصاً حوزه ورزش به هر شکلی که خودشان صلاح می دانند آماده کنند و همکاری های لازم را انجام دهند.

فقدان بیان کرد: اگر خیرین روستای استرک کمک نمی کردند ساخت سالن شهدای استرک مهیا نبود و وجود خیرین این روستا کمک کرد تا در سال 1398 با 5 میلیارد تومان هزینه این سالن افتتاح شود. سالن شهدای استرک 1300  متر زیربنا دارد. یک مجموعه کامل است این سالن با امکانات مجهز آن می تواند پذیرای مسابقات منطقه باشد.

این خیر جوان با بیان اینکه آرزوهای بزرگی برای منطقه کاشان و روستای استرک دارد، افزود: امیدوار است روزی برسد همانند شهرهایی مثل قرچک، رامین و قم قطب فوتسال منطقه کاشان استرک باشد همچنین هر چه از خدا خواسته ام به من عطا کرده و موفقیت شهرم و مردم و جوانان را از خداوند خواستارم.

به گزارش موج؛ ورزشگاه شهدای استرک در سال 1398 با کمک خیرین این روستا با 5 میلیارد تومان هزینه، افتتاح شد. در حال حاظر 200 نفر نوجوان دختر و پسر در رشته فوتسال و  والیبال زیر نظر مربی های مجرب مشغول به فعالیت هستند. همچنین تیم فوتسال  نو نهالان شانزده سال، سال گذشته قهرمان استان اصفهان شده و نماینده استان در کشور هستند.

آیا این خبر مفید بود؟
خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه