English

شهردار تهران:

۶۷ سال طول می‌کشد تا فردی بتواند خانه بخرد

علیرضا زاکانی گفت: در ادوار گذشته شیب قیمتی مسکن نسبت به سایر مسائل ارزش پول مردم را حفظ می‌کرد ولی در حال حاضر ۶۷ سال با حقوق کارمندی طول می‌کشد تا فردی بتواند خانه بخرد.

۶۷ سال طول می‌کشد تا فردی بتواند خانه بخرد

به گزارش خبرگزاری موج، علیرضا زاکانى شهردار تهران، با حضور در برنامه زنده تلویزیونى اظهار کرد: کمتر از ۲۰ درصد مشکلات امروز ناشی از تحریم است؛ همچنین یک ریال تا به امروز برای اداره شهر قرض نگرفتیم.

وی افزود: پروژه احداث آزادراه ۱۶.۵ کیلومتری شهید شوشتری (حد فاصل یاسینی تا رستگار) را مجدد فعال کردیم و یال غربی ادامه بزرگراه یادگار امام در دست اقدام است؛ اصلاح ۹۸ تقاطع بزرگراهی تهران که ۷۰۰ کیلومتر مسیر مردم را کوتاه می‌کند، در دستور کار است.

زاکانی بیان کرد: یکی از کلیدی‌ترین نقاط شهرداری «کمیسیون ماده ۵» است که همه مصوبات آن به صورت شفاف هفتگی روی سایت بارگذاری می‌شود.

شهردار تهران ادامه داد: فقط با یک اقدام ۱۰۳ ملک ارزنده را به ارزش ۹۹۰۰ میلیارد تومان به نفع مردم پس گرفتیم و ۸۰۰۰ میلیارد تومان نیز با نظارت مرکز حقوقی شهرداری بازگردانده شد.

وی با اشاره به طرح «من شهردارم» گفت: ۴۸۰ هزار نفر از تهرانی‌ها تا این لحظه در سامانه «من شهردارم» اولویت پروژه‌های عمرانی محلات مختلف شهر را انتخاب کرده‌اند؛ مشارکت مردم در اداره شهر نه‌ تنها اعتماد زاست، بلکه یکی از موانع جدی فساد نیز هست.

زاکانی اظهار کرد: روزانه ۴۸۰۰ تن زباله برای دفن راهی آرادکوه می‌شود؛ در حال توسعه مراکز میانی بازیافت هستیم تا دست کم ۳۰ درصد از این بار کاسته شود؛ اواسط اسفندماه اپلیکیشن ویژه بازیافت برای شهروندان رونمایی خواهد شد و با این اقدام بساط مافیای زباله و کودکان زباله گرد جمع خواهد شد.

شهردار تهران با بیا اینکه چهار هزار میلیارد تومان قیمت پسماند است، گفت: عده‌ای از طریق زباله سرمایه دار شدند. ما در ابتدا آمدیم این مسیر را هموار کنیم. نرم افزاری را بالا آوردیم و تا بر اساس زمانبندی تا ۱۵ اسفندماه رونمایی خواهد شد.

وی گفت: این نرم افزار این امکان را می‌دهد که با تک تک مردم ارتباط برقرار کنیم و زباله را از مبدا دریافت کنیم و خود به خود چرخه جداسازی زباله توسط کودکان جمع خواهد شد.

شهردار تهران درباره موضوع مسکن گفت: در سال ۹۱ در تهران ۳۱ هزار پروانه ساخته شده و در سال ۱۴۰۰ تعداد پنج هزار و ۴۰۰ پروانه صادر شده است.

وی با بیان اینکه مسئولیت همه کار‌های تهران مربوط به ما است، گفت: مدیریتی را در تهران تحت عنوان مدیریت مشارکتی آغاز کردیم و در موضوعات اجتماعی با ایجاد قرارگاهی با حضور دستگاه‌های ذی ربط ورود پیدا کردیم.

شهردار تهران افزود: روز گذشته فروش متری و استیجاری مسکن مصوب شد. مدیریت شهری خود را مکلف به خدمت به مردم می‌دانند.

وی گفت: در تهران ۳۵۰ هزار خانه خالی وجود دارد که اغلب در مناطق بالاشهر است و در حال حاضر یک میلیون خانه برای ساکنان تهران کم داریم.

زاکانی با بیان اینکه در ادوار گذشته شیب قیمتی مسکن نسبت به سایر مسائل ارزش پول مردم را حفظ می‌کند، گفت: در حال حاضر ۶۷ سال با حقوق کارمندی طول می‌کشد تا فردی بتواند خانه بخرد.

شهردار تهران خاطرنشان کرد: فروش متری از طریق بورس و از طریق سامانه‌هایی که در حال حاضر بخش زیادی از آن‌ها رونمایی شده انجام خواهد شد؛ اما این مسیر پیوستگی به بازار سرمایه باید برقرار شود و این امکان فراهم خواهد شد تا مردم بتوانند روی پول خود حساب باز کنند و پول خرد مردم ارزش پیدا کند.

زاکانی با اشاره به مسئله آلودگی هوای پایتخت یادآور شد: ۲۳ دستگاه مسئول هستند و مسئول مستقیم آن ما نیستیم، اما خود را مسئول مستقیم می‌دانیم. حمل و نقل عمومی و حمل و نقل شخصی قدرالسهم زیادی در آلودگی دارد.

شهردار تهران با اشاره به رویکرد مدیریت شهری برای ساماندهی حیطه‌بندی‌های تهران اظهار کرد: باید سیستم خود را به شدت تقویت کنیم تا مردم از حمل و نقل عمومی استفاده کنند و ناظر به شرایط آب و هوای تهران ممکن است طرح زوج و فرد از درب منزل افراد اجرایی شود.

زاکانی در ادامه بیان کرد: در حال حاضر به‌دنبال این هستیم در محل اقتضائاتی را برای استفاده دوچرخه مهیا کنیم.

شهردار تهران با بیان اینکه در حال حاضر ظرفیت مراکز معاینه‌های فنی اشباع نخواهد شد، عنوان کرد: تهران تنها جایی در کشور است که معاینه فنی برتر می‌دهد و سخت‌گیری خواهد شد؛ لذا از هموطنان می‌خواهیم مراجعات را تسریع کنند.

وی اظهار کرد: اولویت با تأمین اتوبوس در داخل کشور است و اگر نشود از خارج از کشور صورت خواهد گرفت و تاکنون هیچ چیز از سوی شهرداری تهران وارد نشده است.

زاکانی در پاسخ به سوالی در خصوص وضعیت حجاب در زیرمجموعه شهرداری تهران گفت: حدود ۱۲ هزار نفر پرسنل خانم در شهرداری داریم که اقتضائات را رعایت می‌کنند، اما در خصوص غرفه‌داران و دست‌فروشان مسئولان مترو ضابطه‌مندی آن‌ها آغاز شده است.

زاکانی در پایان گفت: ۷۸ هزار تاکسی و ون داریم که صد در صد ون‌ها از رده خارج است همچنین به‌دنبال برقی‌سازی این‌ها هستیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه