رییس پلیس آگاهی پایتخت:
۷۰ سارق به عنف در تهران دستگیر شدند
رییس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری ۷۰ سارق به عنف در چند روز گذشته در تهران خبر داد.
![۷۰ سارق به عنف در تهران دستگیر شدند](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/VhAnfT1G0lv3/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh1gkFVMddDe5/%D8%B3%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF+%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%BE%D9%88%D8%B1+%DA%AF%D9%88%D8%AF%D8%B1%D8%B2%DB%8C%2F+%D8%B1%DB%8C%DB%8C%D8%B3+%D9%BE%D9%84%DB%8C%D8%B3+%D8%A2%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C+%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86.jpg)
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج ، سردار ولیپور گودرزی امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: همکاران من در پلیس آگاهی چند روز گذشته تعداد ۷۰ نفر سارقی که بصورت به عنف قاپ زنی از شهروندان انجام می دادند با اشراف اطلاعاتی این افراد شناسایی و با هماهنگی قضائی دستگیر شدند.
وی افزود: در بازرسی از مخفیگاه این افراد ۵۰۰ دستگاه گوشی موبایل مسروقه کشف که در اسرع وقت تقدیم مالباختگان خواهد شد.
رییس پلیس آگاهی پایتخت عنوان کرد: این افراد جامعه هدف ما هستند که با هماهنگی قضائی دستگیر و با توجه به اینکه برخی از این افراد سابقه دار بوده و تکرار جرم دارند، بازداشت موقت و اشد مجازات روبرو خواهند شد و پس از اتمام تحقیقات تحویل زندان می شوند.
سردار گودرزی عنوان کرد: برای افرادی که قرار وثیقه صادر می شود حتما با پابند الکترونیکی با هدف پیشگیری و کشف جرم در زمان کوتاه رصد و کنترل نصب خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
دستگیری سارقین و انهدام چندین باند زورگیری
وی گفت: این افرادی که در حال حاضر دستگیر شدند فاقد پابند الکترونیکی بودند اما جز جامعه هدف ما بودند، طبق مستندات جمع آوری شده در سرقت ها مشارکت داشتند و این کشفیاتی هم که از این افراد بدست آمده است مشخص است که تعداد زیادی سرقت مرتکب شدند.
سردار گودرزی در خصوص افزایش جرائم گفت: این جرائم افزایش پیدا نکرده است اما بدلیل وجود فضای مجازی حتی یک حادثه نیز در ابعاد جهانی پخش می شود.
ارسال نظر