English

وزیر ارتباطات:

امکان ارتباط صوت و تصویر پلت‌فرم‌های داخلی با خارج از کشور فراهم شد

وزیر ارتباطات با اشاره به امکان برقراری تماس صوتی و تصویری با کیفیت از طریق پلت‌فرم‌های داخلی با هموطنان خارج از کشور، گفت: توسعه زیرساخت ارتباطی کشور مبتنی بر فیبرنوری در کشور از سال گذشته شروع شده است.

امکان ارتباط صوت و تصویر پلت‌فرم‌های داخلی با خارج از کشور فراهم شد

به گزارش خبرگزاری موج، وزیر ارتباطات با اشاره به امکان برقراری تماس صوتی و تصویری با کیفیت از طریق پلت‌فرم‌های داخلی با هموطنان خارج از کشور، گفت: توسعه زیرساخت ارتباطی کشور مبتنی بر فیبرنوری در کشور از سال گذشته شروع شده است و تاکنون بیش از ۲.۵ میلیون پوشش ایجاد شده که تا پایان دولت سیزدهم ۲۰ میلیون پوشش ایجاد می شود.

عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور در شبکه جام جم، با اشاره به اینکه همان کیفیتی که مردم تهران از شبکه ارتباطی کشور استفاده می کنند، مردم روستا نیز امکان استفاده از همان کیفیت را دارند، گفت: به عنوان وزیر ارتباطات وظیفه ماست که ارتباط با کیفیت را برای همه مردم شهر و روستا فراهم کنیم و از این رو به کمک همکارانم در وزارت ارتباطات با حداکثر توان و دانش و تخصص آنها که متشکل از نخبگان و فارغ التحصیلان دانشگاه های کشور هستند، سعی می کنیم بهترین کیفیت را برای مردم فراهم کنیم.

وی با اشاره به گستره وسیع ماموریت‌های وزارت ارتباطات از حوزه فضایی و اینترنت تا حوزه‌های پست و پست بانک، افزود: شاخص‌ها نشان می‌دهد با توسعه‌ای که در این مدت در حوزه زیرساخت ارتباطی کشور رخ داده است، از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون حدود ۸۰ درصد سرعت شبکه ارتباطی همراه کشور افزایش پیدا کرده است.

زارع‌پور با بیان اینکه موسسه بین المللی اسپیدتست بصورت ماهانه اقدام به ارایه گزارش‌های مقایسه‌ای از سرعت اینترنت در کشورهای مختلف می کند، تصریح کرد: بر اساس گزارش های اسپیدتست از نظر میانه سرعت اینترنت در ابتدای شروع به کار این دولت ۲۱ مگابیت بر ثانیه بود که اکنون به حدود ۳۹ مگابیت بر ثانیه رسیده است.

وزیر ارتباطات، احداث زیرساخت ارتباطی مبتنی بر فیبرنوری در سراسر کشور که هم اکنون در دست احداث است را یکی از پروژه‌های بزرگ و مهم کشور دانست و توضیح داد: درحالیکه کشورهای پیشرفته دنیا بدنبال توسعه شبکه ارتباطی خود مبتنی بر فیبرنوری هستند، این پروژه را از سال گذشته در ۱۰ استان کشور شروع کردیم و تاکنون حدود ۲، ۵ میلیون پوشش ایجاد شده است و تلاش این است که ان‌شالله تا پایان امسال به ۳ میلیون پوشش فیبرنوری برسد.

وی با بیان اینکه در پایان دولت سیزدهم ۲۰ میلیون پورت فیبرنوری در کشور احداث می شود، افزود: به عبارتی تا سال ۱۴۰۴، ۸۰ درصد خانوار و کسب و کارها خواهند توانست با اتصال به فیبرنوری از شبکه فوق سریع استفاده کنند.

زارع پور همچنین میزان پوشش روستاهای بالای 20 خانوار را تحت شبکه ارتباطی باکیفیت و پایدار را ۸۹ درصد عنوان کرد و گفت: در بسیاری از کشورها این میزان چیزی حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد است اما در ایران نزدیک به ۹۰ درصد روستاهای بالای 20 خانوار کشور امکان اتصال به اینترنت پرسرعت را دارند.

وزیر ارتباطات با اشاره به عملکرد مناسب پلت‌فرم‌های داخلی در ایام اخیر توضیح داد: با حمایت‌های وزارت ارتباطات و همچنین همت پلت‌فرم‌های داخلی که بر پایه توان و تخصص نخبگان متخصص داخلی فعالیت می‌کنند، استفاده از پلتفرم های داخلی توسط مردم رشد چشمگیری داشته است بطوری که پیام رسان بله ۱۴، ۵ میلیون، ایتا ۲۰ میلیون و ۴۰۰ هزار و روبیکا بیش از ۳۷ میلیون و سروش پلاس بیش از ۱۰ میلیون کاربر فعال ماهانه دارند.

وی با بیان اینکه هم اکنون امکان برقراری تماس صوتی و تصویری از طریق پلتفرم های داخلی با هموطنان خارج از کشور وجود دارد، از طریق پلت‌فرم داخلی "بله" تماس تصویری با یکی از هموطنان در کشور اتریش برقرار کرد و کیفیت صوت و تصویر را به نمایش گذاشت.

وزیر ارتباطات به ماموریت تحقق دولت هوشمند به عنوان یکی دیگر از برنامه‌های وزارت ارتباطات و دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: گام نخست این طرح راه‌اندازی پنجره خدمات دولت هوشمند بود که انجام شد و هم اکنون ۹۲ درصد دستگاه‌های دولتی و دیگر قوا با بیش از 2000 خدمت در این پنجره حضور دارند و مردم می توانند با یک بار مراجعه از تمام خدمات دولتی استفاده کنند.

زارع پور افزود: در برنامه داریم در سال آینده صددرصد خدمات دولت در این پنجره ارائه شود و ۲۰ درصد خدمات نیز به صورت هوشمند به مردم ارائه شود.

وی هوشمندسازی خدمات دولت را اینگونه توضیح داد که در این سامانه بر اساس اطلاعات موجود دستگاه‌ها بدون درخواست و نیاز به حضور و دریافت مدارک، به مردم خدمات مورد نیازشان ارائه شود.

وزیر ارتباطات درباره تولید و صادرات تجهیزات بومی ارتباطی با اشاره به افزایش ظرفیت ۷۰ درصدی شبکه ارتباطی با تجهیزات کاملا بومی، تصریح کرد: برخی از این تجهیزات به کشورهای دیگر هم صادر می‌شود.

طبق اعلام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، زارع پور با اشاره به استعدادهای فراوان جوانان ایرانی در حوزه ICT، افزود: در حوزه نرم افزار نیز بسیاری از متخصصان این حوزه به صورت آزادکار با شرکت های بزرگ خارجی همکاری می‌کنند.

وی به پیشرفت‌های حوزه فضایی در چند سال گذشته نیز اشاره کرد و خبر داد: با پرتابی که تا پایان سال خواهیم داشت در مسیر تثبیت پرتاب و تزریق ماهواره در لایه لئو قرار می گیریم و برنامه داریم تا پایان دولت سیزدهم به قطب پرتاب ماهواره تا ۵۰۰ کیلومتری در منطقه تبدیل شویم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به کاربردهای ماهواره‌ها در حوزه کشاورزی، پایش منابع طبیعی و مراتع، استفاده در شرایط بحرانی و حفظ محیط زیست اشاره کرد.

زارع‌پور افزود: تلاش ما این است که هر آنچه مردم در این حوزه نیاز دارند در داخل کشور تامین شود و مردم روزی بین پلت‌فرهای خارجی و داخلی با توجه به کیفیت، داخلی‌ها را انتخاب کنند.

وی همچنین استفاده از دانش، توان و ظرفیت ایرانیان خارج از کشور را یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم اعلام کرد و ایرانیان خارج از کشور را یک سرمایه بزرگ دانست.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه