English

با حضور معاون اول رئیس‌جمهور

برنامه‌های پارک فناوری پردیس در سال جدید تشریح شد

در چهاردهمین نشست هیات امنای مشترک پارک فناوری پردیس و پارک فناوری سلامت پردیس که با حضور معاون اول و معاون علمی رئیس‌جمهور برگزار شد، برنامه‌های پارک پردیس برای سال جدید تشریح شد.

برنامه‌های پارک فناوری پردیس در سال جدید تشریح شد
به گزارش خبرگزاری موج

، چهاردهمین نشست هیئت امنای پارک فناوری پردیس و پارک فناوری سلامت پردیس» با حضور حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور و سایر اعضای هیئت امنای پارک در محل این پارک برگزار شد.

حسین افشین، معاون علمی رئیس‌جمهور در حاشیه این نشست با اشاره به حضور محمدرضا عارف در دولت، آن را فرصتی استثنایی برای شبکه نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان دانست و گفت: برگزاری این جلسه در پارک فناوری پردیس نشان‌دهنده تعهد دولت به تعامل نزدیک با جامعه فناور و درک عمیق چالش‌ها و نیازهای این حوزه است.

وی افزود: عارف به عنوان میزبان این نشست، شناخت دقیقی از مسائل نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان دارد و این فرصتی برای تقویت و توسعه ظرفیت‌های علمی و فناورانه کشور با همکاری دولت است.

افشین با اشاره به ویژگی‌های منحصربه‌فرد سرمایه‌گذاری در حوزه دانش‌بنیان‌ها، بیان کرد: سرمایه‌گذاری در این حوزه مانند شلیک ۳۰ تیر است که امکان دارد تنها یک تیر به هدف بخورد، اما همان یک تیر، ارزشی فراتر از هزینه‌ها ایجاد می‌کند. سرمایه‌گذاری خطرپذیر در فناوری‌های نوین نیز با وجود ریسک بالا، در صورت موفقیت، بازدهی قابل توجهی خواهد داشت.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با تأکید بر حمایت از فناوری‌های پیشرفته و نوظهور اعلام کرد: امسال با جذب سرمایه‌های مردمی و هدایت آنها به سمت حوزه‌های دانش‌بنیان، زمینه را برای رشد شرکت‌های فناور و گسترش نفوذ فناوری‌های پیشرفته در اقتصاد فراهم خواهیم کرد.

معاون علمی رئیس‌جمهور ضمن اشاره به نقش پارک فناوری پردیس به عنوان بازوی معاونت علمی، تاکید کرد: این پارک، علاوه بر اینکه مرکز تجمع شرکت‌های دانش‌بنیان است، به منزله پنجره‌ای برای نمایش دستاوردهای فناورانه ایران به جهان عمل می‌کند. بازدیدهای مقامات دولتی و بین‌المللی از این پارک، گامی مهم در راستای شناخت ظرفیت‌ها و حمایت همه‌جانبه از زیست‌بوم نوآوری است.

در پایان این نشست، افشین  با تاکید بر لزوم تسهیل مقررات و ارائه مشوق‌های مالیاتی برای جذب سرمایه‌گذاران خصوصی، گفت: هدف ما تبدیل پارک‌های فناوری به کانون‌های جذب سرمایه‌ها و ایجاد پیوند بین ایده‌های نخبگان و بازار است. با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، شاهد رشد کیفی و کمی شرکت‌های دانش‌بنیان در سال پیش رو خواهیم بود.

مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس، گزارشی جامع از عملکرد و دستاوردهای این پارک ارائه کرد که شامل فعالیت‌های توسعه‌ای، حمایت از شرکت‌های فناور، جذب سرمایه‌گذاری و گسترش همکاری‌های بین‌المللی بود. همچنین، در این نشست، دامنه، تعریف و اختیارات «منطقه بین‌المللی نوآوری ایران» به عنوان برنامه‌ای راهبردی برای توسعه فناوری کشور، به تصویب اعضای هیئت امنا رسید.

هدف از ایجاد این منطقه نوآوری، تسهیل همکاری‌های بین‌المللی، جذب شرکت‌های دانش‌بنیان خارجی و ارتقای جایگاه ایران در زیست‌بوم جهانی نوآوری است.

همچنین بودجه تفصیلی سال ۱۴۰۴ برای پارک فناوری پردیس و پارک فناوری سلامت پردیس تصویب شد. در این گزارش، بر تقویت زیرساخت‌ها، توسعه برنامه‌های حمایتی و افزایش تعامل با بخش خصوصی و دانشگاه‌ها تاکید شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه