خالقی در گفتگو با موج مطرح کرد:
تشریح جزئیات جلسه فوقالعاده مجلس درباره کرونا/ عدم توجه دولت به این بیماری
دبیر کمیسیون بهداشت و درمان درباره جزئیات برگزاری جلسه فوق العاده مجلس پیرامون کرونا توضیحاتی ارائه کرد.
بشیر خالقی دبیر کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، با اشاره به جلسه فوقالعاده مجلس پیرو مقابله با کرونا، اظهار داشت: جلسه فوقالعاده اعضای کمیسیون بهداشت و درمان و سایر نمایندگان، پیرو شناسایی راههای مقابله با ویروس کرونا پیش از ظهر امروز و به ریاست علی لاریجانی در صحن مجلس برگزار شد.
وی ادامه داد: بحث کلی در این جلسه پیرامون قرنطینه برخی شهرها و عدم درک موضوع توسط برخی از مسوولین رده بالا بود.
خالقی گفت: همچنین درباره قرنطینه دو استان قم و گیلان مباحثی مطرح شد که البته باید گفت این مسئله در اختیارات وزیر بهداشت نیست. همچنین در این جلسه مقرر شد تا آقای لاریجانی با سران قوا مذاکراتی داشته و پیرو این جلسه، سران قوا از اختیارات خود استفاده کرده و دو استان قم و گیلان را در حال ویژه قرار دهند تا این ویروس بیشتر از اینها فراگیر نشود.
وی با بیان اینکه در این جلسه مقرر شد برای دو استان گیلان و قم فکری اساسی شود، ادامه داد: متاسفانه برای قرنطینه کردن خیلی دیر شده است چرا که مشکلات بسیار جدی تر است.
متاسفانه مردم ویروس را کم اهمیت جلوه می دهند
دبیر کمیسیون بهداشت و درمان با بیان اینکه این ویروس حد و مرز نمی شناسد و بسیار خطرناک است، افزود: متاسفانه مردم هم این ویروس را کم اهمیت جلوه می دهند و آنطور که باید پیشگیری های لازم را انجام نمی دهند.
وی با اشاره به وضعیت داروی بیماران کرونایی و همچنین سایر امکانات لازم، تصریح کرد: در این باره داروی اساسی و واکسنی وجود ندارد لذا تنها چاره پیشگیری از ابتلا به این ویروس است.
خالقی با بیان اینکه حداقل کاری که می توان برای مقابله با این بیماری انجام داد این است که مردم در خانه بمانند تا سبب اشاعه بیماری در جامعه نشود، اظهار داشت: اگر همکاری های لازم توسط مردم انجام نشود این بیماری همه گیر خواهد شد.
دبیر کمیسیون بهداشت و درمان افزود: متاسفانه هنوز یک عده از مسولین رده بالا این موج گرفتاری که برای مردم و حتی برای برخی از مسولان اتفاق افتاده را بی اهمیت جلوه می دهند.
اختیارات وزیر بهداشت بیشتر شود
وی گفت: بیشترین پیشنهادات در این جلسه معطوف به ناکافی بودن اختیارات وزیر بهداشت و درمان در مدیریت صحنه بود و عنوان شد که برخی از دستگاهها همکاری لازم را با وزیر بهداشت و درمان ندارند و میبایست اختیارات وزیر بیشتر شود تا از همه ظرفیتهای موجود استفاده شود.
خالقی افزود: اگر اختیاراتی به وزیر بهداشت داده شده باید همه در جهت اجرایی شدن این اختیارات گام بردارند.
دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در پاسخ به این سوال که آیا منظور شما از مسولین رده بالا شخص رییس جمهور است که توجه لازم را به این بیماری ندارد، تصریح کرد: در جریان افزایش نرخ بنزین در آبان ماه دولت ورود کرد و سریعا موضوع را جمع کرد، چرا االان وارد کار نمی شود.
وی در پایان از رسانه ها به ویژه صداوسیما خواست تا در جهت آگاهی مردم بیشتر تلاش کنند.
ارسال نظر