معاون اول رئیس جمهور:
رفع مشکلات کشور با کمک بخش خصوصی میسر میشود /شخصا آماده پیگیری مشکلات هستم
نخستین جلسه حمایت از تولید و توسعه بخش خصوصی با حضور معاون اول رییس جمهور و ۱۷ نفر از تولیدکنندگان و کارآفرینان بخش خصوصی برگزار و بر اهتمام و آمادگی جدی دولت برای رفع موانع و تسهیل گری در جهت حمایت از تولید در بخش خصوصی تأکید شد.
![رفع مشکلات کشور با کمک بخش خصوصی میسر میشود /شخصا آماده پیگیری مشکلات هستم](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/vOLNwmPthfZ7/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh2J_S3XT9ade/%D9%86%D8%B4%D8%B3%D8%AA+%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%88%D9%86+%D8%A7%D9%88%D9%84+%D8%B1%DB%8C%DB%8C%D8%B3+%D8%AC%D9%85%D9%87%D9%88%D8%B1%DB%8C+%D8%A8%D8%A7+%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%86+%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، محمد مخبر در این جلسه که چهار ساعت به طول انجامید، ضمن تبریک اعیاد ماه رجب و دهه فجر انقلاب اسلامی با اشاره به دیدار اخیر تولیدکنندگان و کارآفرینان با مقام معظم رهبری و تأکید ایشان بر رفع مشکلات این بخش، تصریح کرد: در راستای اجرای دستور رهبر معظم انقلاب تمام مطالب و دغدغه های مطرح شده از سوی تولیدکنندگان در جلسه با رهبری استخراج و احصاء شده و سازوکاری برای پیگیری این مسائل در دولت راه اندازی شده است.
معاون اول رییس جمهور از کارآفرینان و فعالان اقتصادی بخش خصوصی بعنوان سرداران اقتصادی کشور یاد کرد و افزود: دولت مصمم است معضلات کشور را با کمک بخش خصوصی حل کند چرا که رفع مشکلات و پیشرفت کشور جز با کمک این بخش میسر نیست.
مخبر واگذاری امور به بخش خصوصی و خروج دولت از تصدیگری اقتصاد را یک ضرورت برای کشور خواند و گفت: بخش خصوصی به دلیل توانمندی بالا و نیز نداشتن بروکراسی های دولتی، می تواند برنامه ها و کارها را با سرعت و کیفیت بالاتر و همچنین هزینه کمتر انجام دهد.
مخبر توسعه کشور و خدمت به مردم را هدف مشترک دولت سیزدهم و بخش خصوصی دانست و خطاب به کارآفرینان و تولیدکنندگان حاضر در جلسه گفت: شخصا آماده پیگیری مشکلات این بخش هستم و امیدوارم با کمک یکدیگر بتوانیم جریانی را راه اندازی کنیم که به توسعه هرچه بیشتر کشور منجر شود.
در این جلسه که وزیر صمت و معاون علمی و فناوری رییس جمهور نیز حضور داشتند، هر یک از مدیران شرکت های تولیدی و فعالان حوزه دانش بنیان، مهمترین مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند و به تشریح دغدغه های خود در حوزه های مختلف نظیر مشکلات استارتاپ های دانش بنیان، مشکل نقدیندگی برای تأمین مواد اولیه، مسائل صنعت تجهیزات پزشکی و حوزه سلامت، مسائل صنعت هوش مصنوعی، مشکلات حوزه فرش و نساجی و تعارض برخی قوانین و مقررات در کشور پرداختند.
فعالان اقتصادی حاضر در این جلسه اجرای دقیق قوانین موجود از سوی دستگاه های اجرایی را گامی مهم در رفع موانع پیش روی بخش خصوصی دانستند و از برخورد سلیقه ای برخی دستگاهها در تعامل با کارآفرینان و بنگاههای تولیدی گلایه کردند.
دولتی بودن اقتصاد کشور، توجه به بهره وری، حمایت دولت برای توسعه بازار فروش محصولات، تمرکز و توجه بیش از پیش به استارتاپ ها و کمک به تامین مالی برای صنایع هایتک از دیگر درخواستهای کارآفرینان و بخش خصوصی در این جلسه بود.
بیشتر بخوانید:
مخبر در بررسی میدانی بازار مواد غذایی از چند فروشگاه زنجیرهای در تهران بازدید کرد
تورم ماهانه در حال حاضر به ۳۰,۷ درصد رسیده است/ قیمت چند قلم کالای ضروری ارزان میشود
بیش از ۳۰ قلم کالا تا ۲۳ درصد کاهش قیمت خواهد داشت
ارسال نظر