English

مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن در بندرعباس آغاز شد

مراسم گرامیداشت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در بندرعباس آغاز شد.

مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن در بندرعباس آغاز شد
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، صبح دوشنبه همزمان با سایر نقاط کشور، مردم بندرعباس نیز به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، در راهپیمایی باشکوه یوم الله ۲۲ بهمن حاضر شده و آئین گرامیداشت پیروزی انقلاب اسلامی را آغاز کردند.

در همین دقایق ابتدایی آغاز راهپیمایی جمع کثیری از مردم در کنار مسئولین استانی و شهرستانی حضور پیدا کرده‌اند و و با شعارهای ضد استکباری بر لزوم تداوم راه انقلاب تاکید دارند.

این راهپیمایی با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی رأس ساعت ۹:۱۵ دقیقه آغاز شد.

شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی با سر دادن شعارهایی همچون «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «۲۲ بهمن ماه یوم الله یوم الله» و «الله اکبر خامنه‌ای رهبر»، حمایت خود را از نظام جمهوری اسلامی و ارزش‌های انقلاب اسلامی ایران نشان دادند.

راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در شهر بندرعباس از مقابل مسجد جامع علی بن ابیطالب (ع) به سمت بلوار ساحلی - محدوده پشت فرمانداری (نیم دایره) آغاز شده است و جمعیت زیادی نیز در طول مسیر به خیل راهپیمایی کنندگان اضافه می‌شوند.

امیر دریادار حبیب الله سیاری رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران سخنران ویژه این مراسم خواهد بود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه