باید بهرهوری در حفظ محیط زیست را بالا برد
رئیس گروه مکانیزاسیون دانشگاه کشاورزی مازندران گفت: محققین به این باور رسیدند منابع تولید که همان آب، خاک و هوا است در حال از بین رفتن است و باید بهرهوری در حفظ محیط زیست را بالا برد.
![باید بهرهوری در حفظ محیط زیست را بالا برد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/O7dQ7tNUZOX4/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehzCwnFHSHDBw/%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%B2%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، طباطبایی در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی و صنایع وابسته درباره اهمیت و ضرورت کشاورزی پایدار و کشاورزی حفاظتی اظهار کرد: بعد از سالها محققین به این باور رسیدند منابع تولید که همان آب، خاک و هوا است در حال از بین رفتن است و باید بهرهوری در حفظ محیط زیست را بالا برد و بر این اساس کشاورزی حفاظتی مطرح شد.
رئیس گروه مکانیزاسیون دانشگاه کشاورزی مازندران افزود: اولین اثر خاکورزی در کشاورزی حفاظتی کاهش عملکرد محصول بود در حالی که باید به دنبال افزایش تولید باشیم و همگام با توسعه علوم مرتبط با تکنولوژیهای روز و پیشرفته باشیم.
این مسؤول بیان کرد: در حال حاضر شاهد دستگاههایی در جهان هستیم که هوشمند هستند و کشاورزی دقیق در دنیا اجرا میشود و این امر گامی به سوی آینده است تا کشاورزی از حالت حفاظتی معمولی به حفاظتی هوشمند تبدیل میشود.
طباطبایی اظهار کرد: در ۱۲ سال اخیر ماشینهای کشاورزی که تولید شد با این نگاه بوده که تولیدکنندگان و کشاورزان به سمت تکنولوژیهای روز دنیا سوق پیدا کنند.
وی افزود: در خاکورزی معمولی تمام خاک دستکاری میشود تا شرایط جوانهزنی فراهم شود در حالی که این کار را میتوان با شیوههای هوشمند و خاکورزی حفاظتی انجام داد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر