English

طلایی:

یک میلیون و ۳۵۰ هزار وسیله نقلیه فرسوده در کشور/ تردد خودرو‌های فرسوده باعث آلودگی هوا می‌شود

عضو صنف اسقاط خودرو گفت: یک میلیون و ٣٥٠ هزار وسیله نقلیه در کشور فرسوده هستند و تردد این خودرو‌ها باعث آلودگی هوا می‌شود.

یک میلیون و 350 هزار وسیله نقلیه فرسوده در کشور/ تردد خودرو‌های فرسوده باعث آلودگی هوا می‌شود

به گزارش خبرگزاری موج، محمد طلایی عضو صنف اسقاط خودرو در نشست خبری نوسازی خودرو‌های فرسوده که امروز(دوشنبه) برگزار شد، اظهار کرد: موضوع آلودگی هوا چند روزی است که در کلانشهر‌ها سر و صدا کرده و مهم‌ترین عامل آلودگی هوا منابع متحرک مثل وسائل نقلیه هستند.

وی افزود: یک میلیون و ٣٥٠ هزار وسیله نقلیه‌ای که در کشور تردد دارند، فرسوده هستند و این عدد معادل ٧.٧ درصد کل وسائل نقلیه است.

طلایی بیان کرد: هر خودرو فرسوده بین ٦٠ تا ١٠٠ درصد خودرو صفر موجب آلایندگی می‌شود. اگر بتوانیم نوسازی را به سرانجام برسانیم، سالانه ٤٠٠ هزار لیتر کاهش مصرف سوخت را خواهیم داشت.

وی عنوان کرد: در سال ٩٣ با اسقاط ٣٠٠ هزار خودرو، ١٣ هزار میلیارد ریال از هزینه‌های اقتصادی کاهش یافت.

طلایی گفت: هدف از اسقاط خودروها کاهش مصرف سوخت، کاهش آلایندگی‌های محیط زیست، افزایش ایمنی ناوگان، افزایش بهره وری و بهبود مدیریت حمل و نقل است.

عضو صنف اسقاط خودرو افزود: ٢١٠ مرکز اسقاط خودرو در کشور داریم که ظرفیت پذیرش سالیانه این مراکز بین یک و نیم تا ۲ میلیون خودرو است.

وی گفت: یک میلیون و ۲۳۰ هزار خودرو فرسوده از سال ٨٥ تا ٩٥ از رده خارج شده است.

طلایی با اشاره به بسته شدن سایت ثبت سفارش بیان کرد: قرار بود طبق برنامه، ٨٠٠ هزار وسیله نقلیه اسقاط شود که این موضوع تاکنون محقق نشده است.

وی اذعان کرد: قرار بود خودروی‌هایی که مصرف سوخت شان ٨.٥ لیتر به بالا است و فرسوده به شمار می‌روند، به ازای هر خودروی تولید داخل یک خودرو فرسوده از رده خارج شود. اما وزیر صنعت این مصوبه را لغو کرد و دلیل لغو مصوبه را وضعیت معیشت مردم و حمایت از تولید ملی بیان کرد.

طلایی بیان کرد: از دولت می‌خواهیم گواهی‌های اسقاط ما را خریداری کنند، چرا که گواهی اسقاط زیادی جمع کردیم و مراکز تمایلی برای خرید خودرو اسقاطی مردم به قیمت ٢ میلیون و ٥٠٠ هزار تومان را ندارند و با توجه به متوقف شدن اسقاط خودروها، ٢٤ هزار تن که به صورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول بودند، بیکار شدند.

وی گفت: باید شرایطی فراهم شود تا برای قطعات خودرویی که در کشور مشابه آن تولید می‌شود، گواهی اسقاط در نظر گرفت.

طلایی افزود: برای خودروهای عمومی و دیزلی به ویژه وسائل نقلیه دیزلی که بیشتر موجب آلودگی هوا می‌شوند، باید گواهی اسقاط در نظر گرفت. متاسفانه ٨٠ درصد کامیون‌های باری که در شب تردد می‌کنند، فرسوده هستند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه