حملات سایبری صدر نشین بزرگترین خطرهای جهان در سال ۲۰۱۸
حملات سایبری و سرقت اطلاعات مالی و خصوصی افراد و سازمانهای مختلف، در صدر فهرست تهدیدات و خطرات احتمالی در سال جاری میلادی ۲۰۱۸ قرار گرفتهاند.
به گزارش خبرگزاری موج، حملات سایبری و سرقت اطلاعات مالی و خصوصی افراد و سازمانهای مختلف، در صدر فهرست تهدیدات و خطرات احتمالی در سال جاری میلادی ۲۰۱۸ قرار گرفتهاند.
یک موسسه تحقیقاتی تحت عنوانWEF به تازگی در زمینه تهدیدات و ریسکهای جهانی گزارشی تهیه کرده و ارائه داده است که در این گزارش فهرستی از مشکلات و خطرات احتمالی و بالقوهای که در جهان ممکن است رخ دهد و مردم کشورهای مختلفی را با دشواریهای بسیاری روبرو کند، به چشم میخورد.
حملات سایبری و سرقت اطلاعات خصوصی و مالی افراد و سازمانها توسط مجرمان سایبری، هکرها و بدافزارها در صدر این فهرست قرار گرفته و جایگاه نخست خطرناکترین مشکل و معضل جهان را به خود اختصاص داده است.
پس از حملات سایبری، مشکلات زیست محیطی نظیر خشکسالی و آلودگی هوا، مهاجرتهای اجباری گسترده و فجایع طبیعی همچون زمین لرزه و تجارتهای غیرقانونی و نامشروع همچون قاچاق اسلحه و دارو، به ترتیب در جایگاههای دوم، سوم، چهارم و پنجم قرار گرفتهاند و عنوانِ بزرگترین معضلات پیش روی جهان را از آنِ خود کردهاند.
حملات سایبری در سال جاری میلادی ۲۰۱۸ به اوج خود خواهد رسید
با توجه به نتایج و یافتههای تحقیقات و پژوهشهای انجام شده، میزان حملات سایبری در سال جاری میلادی ۲۰۱۸ به اوج خود خواهد رسید؛ بنابراین تمامی شرکتهای کوچک و بزرگ در سراسر جهان موظف خواهند بود، اقدامات و تمهیدات لازم را برای مقابله با هک شدن اتخاذ کنند تا در برابر مجرمان سایبری، حملات و خسارات جبران ناپذیر آنها، آسیبپذیری کمتری داشته باشند و ضریب امنیت اطلاعات خود و مشتریان خود را به بالاترین حد ممکن برسانند.
بر اساس گزارشهای منتشر شده، بد افزارها، باجافزارها و حملات DDOS از جمله تهدیدهای امنیتی بودند که از سال ۲۰۱۶ کاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار دادهاند و موجب لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آنها شده است. طبق آمار، حملات سایبری در سال جاری میلادی ۲۰۱۷ نیز به اوج خود رسیده و حالا خبر اینکه قرار است در سالهای آتی اوضاع از این که هست هم نابسامانتر شود، بسیار نگرانکننده به نظر میرسد.
در سال جاری میلادی باجافزار، بدافزار و ویروسهای رایانهای بسیاری در سراسر جهان، اطلاعات محرمانه، خصوصی و مالی میلیونها نفر را به سرقت بردند و میلیاردها دلار به شرکت های مربوطه و دولتها خسارت وارد کردهاند. حمله سایبری توسط بدافزار واناکرای (WannaCry) به طور قطع یکی از مهلکترین حملاتی است که در طول سالهای اخیر صورت گرفته است.
ویروس رایانهای و بدافزار "خرگوش بد" اطلاعات محرمانه را به سرقت برد
حملاتی که بدافزار واناکرای در سال گذشته به کشورها، سازمانها و شرکتهای بسیاری داشت، خسارات جبرانناپذیر بسیاری را برای آنها برجای گذاشت. به تازگی نیز ویروس رایانهای و بدافزار "خرگوش بد" سر و صدای بسیاری به راه انداخته است و به شرکتها، بانکها و موسسات کوچک و بزرگی در کشورهای مختلف بخصوص در اروپا حمله کرده و اطلاعات محرمانه آنها را به سرقت برده است.
البته بر اساس گزارشی که CNBC تهیه کرده بود، بزرگترین خطری که جهان را تهدید میکند، استفاده از سلاحهای کشتار جمعی خواهد بود و پس از آن، مشکلات زیست محیطی و فجایع طبیعی و سپس حملات سایبری جز بزرگترین خطرات احتمالی در جهان محسوب میشوند.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر