English

رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش:

خلل در نظام آموزش و پرورش می تواند برای نظام حاکمیت خسارت زا باشد

رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش گفت: نظام آموزش و پرورش از اهمیت و جایگاه بسیار بلندی برخوردار است که اگر خللی در آن وارد شود نه تنها امر تعلیم و تربیت را مورد تهدید قرار می دهد بلکه برای نظام حاکمیت هم می تواند خسارت زا باشد.

خلل در نظام آموزش و پرورش می تواند برای نظام حاکمیت خسارت زا باشد

به گزارش خبرگزاری موج از قم، جلسه شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش استان قم با حضور اسفندیار چهاربند رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش، معاونین استان، روسای نواحی و مناطق و هم چنین معاونین پژوهش و برنامه ریزی در سالن اجتماعات خانه معلم برگزار شد.

چهار بند در جلسه شورای معاونین ضمن اشاره به این که شرایط کنونی آموزش و پرورش کم نظیر و بی سابقه است اظهار داشت: نظام تعلیم و تربیت با سه پدیده بسیار جدی من جمله رشد جمعیت دانش آموزی، افزایش تعداد بازنشستگان و هم چنین گسترش فضای مجازی رو به روست.

رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش گفت: نظام آموزش و پرورش از اهمیت و جایگاه بسیار بلندی برخوردار است که اگر خللی در آن وارد شود نه تنها امر تعلیم و تربیت را مورد تهدید قرار می دهد بلکه برای نظام حاکمیت هم می تواند خسارت زا باشد.

دشمنان انقلاب اسلامی به دنبال از کار انداختن فعالیت سالم نظام تعلیم و تربیت هستند

چهاربند گفت: دشمنان انقلاب و نظام اسلامی دنبال هر رخنه و راه نفوذی برای از کار انداختن فعالیت سالم نظام تعلیم و تربیت هستند، چرا که می دانند آسیب در این بخش می تواند همه ابعاد جامعه را در آینده مختل کند و آن را از بازدهی مناسب باز دارد.

دانش اموز

وی ضمن اشاره به سه پدیده ای که نظام تربیتی امروز را احاطه کرده تصریح کرد: وضعیت کنونی از نظر شکل و ماهیت تا حدودی قابل مقایسه با نیمه دوم سال 62 می باشد که ما با رشد جمعیت دانش آموزی بی سابقه رو به رو شدیم و میانگین اشتغال معلمان به 2.8 رسیده بود که این وضعیت در حال حاضر با توجه به مشکلاتی که امروز گریبان گیر امر تعلیم و تربیت است در بسیاری از جنبه ها شباهتی به گذشته ندارد.

رشد دانش آموزی در سال 1403 به حدود هفده میلیون نفر می رسد

چهاربند تصریح کرد: طبق بررسی های انجام شده رشد دانش آموزی ما در سال 1403 به حدود هفده میلیون نفر می رسد و هم چنین 640 هزار نفر، بازنشسته می شوند و ما دارای یک میلیون و هفتصد هزار نفر آموزگار حق التدریس داریم که این میزان کمبود ما را نسبت به افزایش جمعیت دانش آموزی نشان می دهد.

وی گفت: مسئولین کشوری و استانی برای رو به رو شدن با این پدیده باید ساز و کار های مناسب را مهیا کنند، چرا که ما باید راهی که در سند تحول بنیادین پیش بینی شده را طی کنیم و طی کردن این راه فقط با وجود شرایطی پایدار و با ثبات امکان پذیر است.

رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش ضمن اشاره به اینکه فراگیری فضای مجازی در سطح جامعه سومین پدیده است که امروزه ما با آن مواجه هستیم گفت: این فضا علاوه بر اینکه مزایایی برای ما ایجاد کرده، از طرفی جامعه را با تهدیداتی همانند کاهش اقتدار خانه و مدرسه و جایگزینی آن رو به رو می کند.

در پایان تاکید کرد: در این شرایط کیفیت آموزشی دانشگاه های فرهنگیان برای تربیت معلمانی شایسته بسیار مورد اهمیت است که می تواند بخش عظیمی از کمبود ما در زمینه آموزشی را تامین کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه