مدیرکل آموزش و پرورش مازندران؛
بیش از ۸۳هزارنفر از امکانات آموزش و پرورش مازندران در ایام نوروز استفاده کردند
عسگری نیکزاد بیان داشت: ۸۳هزارو ۲۹۰نفر از امکانات رفاهی آموزش و پرورش استفاده کردند که این میزان شامل ۲۴۹ هزارو ۷۷۰نفر روز و تعداد ۲۳ هزارو ۱۳۶خانوار بودند.
به گزارش خبرگزاری موج، مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد اجرایی خدمات سفر مازندران، با تبریک سال نو گفت: آموزش و پرورش علی رغم همه مشکلات مالی، نوروز امسال هم، همانند سنوات گذشته در خدمت رسانی به فرهنگیان که به مازندران سفر می کنند مدارس و مهمانسراهایی را در سه بخش ویژه، الف و ب آماده سازی کرده است.
وی افزود: بیش از ۴۰پایگاه در۳۲شهرستان و مناطق استان مستقر شده که با تجهیز امکانات مربوط به اسکان، در حال ارائه خدمات به فرهنگیان کشور است.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران، با بیان اینکه ۳۸۹مدرسه از سوی این اداره کل برای اسکان فرهنگیان کشور تدارک دیده شده است، افزود: ۲۱۴کلاس درس به صورت ویژه آماده شده که اکنون مورد استفاده فرهنگیان قرار میگیرد ضمن اینکه مجموع کل کلاس های مربوط به طرح اسکان فرهنگیان در مازندران ۳هزار و ۱۴کلاس می باشد.
نیکزاد، افزود: از این تعداد هزارو ۵۶۴ کلاس در سطح "الف" و هزارو ۲۳۶ کلاس در سطح "ب" برای اسکان نوروزی فعال هستند.
رشد کیفی ۳۸درصدی امکانات اسکان فرهنگیان در مازندران
وی از رشد کیفی ۳۸درصدی امکانات اسکان خبر داد و افزود: همزمان با مراکز آموزشی تعداد ۱۸۳ سوئیت با امکانات مناسب ونرخ تعیین شده برای فرهنگیان و خانواده های آنان تدارک دیده شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران درباره برنامه های مدیریتی خود در این اداره کل گفت: سیاست های آموزشی توسط یک نفر تدوین نمیشود بلکه تدوین برنامه ها و اجرای آن نتیجه یک کار تیمی است ضمن اینکه "تربیت" یک روز به نتیجه نمی رسد بلکه برنامه های تعلیم و تربیت در طولانی مدت نتیجه داده و به ثمر می رسد.
نیکزاد، ادامه داد: آقای قاسمی از مدیران موفق و زحمتکش آموزش و پرورش مازندران بودند فعالیت های او آثار بزرگی دارد که در آینده به شکل آموزش و تربیت در بین دانش آموزان خود را نشان خواهد داد.
وی،افزود: چهار و سال و اندی که به عنوان معاون مدیرکل بودم سیاست های مشترکی با آقای قاسمی داشتم و برنامه های من ادامه برنامه های او خواهد بود.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در ادامه با تاکید بر تداوم برنامه ها و سیاست های مدیریت قبلی این اداره کل، افزود: شاید در اجرا یا سرعت تغییراتی اتفاق بیافتد ولی در مجموع فرایند گذشته را دنبال خواهم کرد.
نیکزاد، در بخش دیگری با بیان اینکه آموزش و پرورش برنامه ای و فرایندی است، ادامه داد: برای اهداف و برنامه پس از برنامه ریزی، منابع دیده میشود با این وجود و مشخص بودن هدف و برنامه ها ، مشکل اصلی آموزش و پرورش در منابع مالی است.
آموزش و پرورش از بدو تاسیس با کسری بودجه روبرو بود
وی اضافه کرد: آموزش و پرورش از بدو تاسیس با کسری بودجه روبرو بود و سال ۹۶هم یک سال سخت مالی برای آموزش و پرورش بوده است.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران، با اشاره به اینکه در سال ۹۶آموزش و پرورش کمترین دریافتی را از منابع ملی داشت،افزود: با این وجود با همکاری خانواده ها و برنامه ریزی مدون خوشبختانه کمترین آسیبی به روند آموزشی وارد نشده است ضمن اینکه تلاش کردیم در استان در آمد پایدار ایجاد کنیم تا حداقل ها را حفظ کنیم و کمترین آسیب وارد شود.
وی، در بخش دیگری درباره تغییرات مدیران گفت: هیچ برنامه جدی برای تغییر مدیران در سطح آموزش و پرورش استان ندارم مگر در شرایط خاصی که طبیعت و ذات کار است.
نیکزاد افزود: آموزش و پرورش استان در این دوره در مسیر و ریل خوبی می رفت که باید حفظ کرد.
وی به امار اسکان هم اشاره کرد و گفت: تا پایان روز هفتم فروردین ۸۳هزارو ۲۹۰نفر از امکانات آموزش و پرورش استفاده کردند که این میزان شامل ۲۴۹ هزارو ۷۷۰نفر روز و تعداد ۲۳ هزارو ۱۳۶خانوار بودند.
عسگری نیکزاد از رشد ۱۴درصدی اسکان خبرداد و خاطر نشان کرد:در تعداد نفر با رشد ۴۷درصدی و در میزان نفر روز با رشد بیش از ۱۰۰درصدی مواجه بودیم.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر