مدیر روابط عمومی اورژانس تهران خبر داد؛
۴نفرکشته و زخمی در اثر برخورد خودرو باگاردریل در اتوبان تهران-پردیس
مدیر روابط عمومی اورژانس تهران از برخورد خودرو باگاردریل در اتوبان تهران-پردیس خبر داد و گفت: ۴ نفر در پی این حادثه کشته و زخمی شدند.
![۴نفرکشته و زخمی در اثر برخورد خودرو باگاردریل در اتوبان تهران-پردیس](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/Z76Llt3ZCNMJ/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh2bHZdK-Uzs6/%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D9%81.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، محمد کرم درآبادی از تصادف خودرو با گاردریل در آزادراه پردیس-تهران خبر داد و افزود: این حادثه در مسیر پردیس به سمت تهران، تقاطع خروجی آزاد راه و جاده قدیم تهران رخ داد.
وی افزود: ۳ دستگاه آمبولانس برای امدادرسانی به مصدومین این حادثه اعزام شدند.
مدیر روابط عمومی اورژانس تهران گفت: در اثر این حادثه ۳ نفر مصدوم شدند که یکی از این مصدومین به بیمارستان شهید لواسانی و ۲ مصدوم دیگر به نیرو هوایی بعثت انتقال داده شدند.
وی اضافه کرد: متاسفانه یک نفر از هم وطنانمان نیز در اثر این حادثه جان سپرد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر