مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان خبر داد:
ارائه آموزش های مهارتی براساس مزیت های نسبی و ظرفیت های بازارکار در هر منطقه صورت می گیرد.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کردستان گفت: آموزش نیروی کار در شهرستان دهگلان در دو حوزه کشاورزی و صنعت در راستای وجود ظرفیت های عدیده اشتغال زایی در این زمینه صورت می گیرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان ؛ سید جمیل احمدی گفت:ارائه آموزش های مهارتی براساس مزیت های نسبی و ظرفیت های بازارکار در هر منطقه صورت می گیرد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای کردستان در دیداربا جمال ارشدی فرماندار شهرستان دهگلان با اشاره به نامگذاری سال 1397 توسط مقام معظم رهبری ( مدظله العالی ) به نام سال حمایت از کالای ایرانی است اظهار داشت: ارائه آموزش های مهارتی در سطح استان با توجه به مزیت های نسبی هر منطقه و براساس نیازسنجی انجام شده و نیاز بازار کار با هدف تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد در راستای ایجاد بهره وری بیشتر در تولیدات داخلی ارائه داده می شود که در شهرستان دهگلان آموزش ها بیشتر در دو حوزه صنعت و کشاورزی که مزیت نسبی این شهرستان است ارائه خواهد شد .
وی در ادامه گفت: سعی ما بر این است که بر اساس تقاضا در این دو بخش آموزش های فنی و حرفه ای را توسعه دهیم و توسعه آموزش ها بر این مبنا در راستای برنامه های اشتغال فراگیر و توسعه اشتغال روستایی می باشد که در شهرستان برنامه ریزی شده و در شورای اشتغال هم به تصویب خواهد رسید وسعی ما این است آموزش ها اثر بخش و در راستای برنامه اشتغال شهرستان دهگلان باشد.
مدیر کل آموزش فنی وحرفه ای استان کردستان اظهار داشت: هداف ما توسعه بخش خصوصی و آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای است و با توجه به اینکه در شهرستان دهگلان ۷ آموزشگاه آزاد فنی وحرفه ای فعالیت می نمایند این اداره کل آمادگی صدور مجوز های بیشتر جهت فعالیت بخش خصوصی در حوزه مهارت آموزی با هدف توسعه و ترویج بیش از پیش آموزش های مهارتی در شهرستان دهگلان را دارد .
احمدی با اشاره به آموزش در کارخانجات و واحدهای تولیدی گفت: ما در سطح واحدهای تولیدی مشکل کمبود نیروی ماهر و متخصص را داریم که این اداره کل آمادگی دارد نیاز نیروی انسانی متخصص و کارآمد در واحد های تولیدی را به تعداد ۲ الی ۳ برابر نیاز فعالی افزایش دهد که در سال ۹۷ این آموزش ها گسترش و توسعه خواهد یافت.
این مقام مسئول افزود: در راستای اشتغال فراگیر واشتغال روستایی برای نیروی کار ماهر وتوانمند که قرار است ایجاد اشتغال شود اگر الزام به گواهی نامه مهارت فنی وحرفه ای باشد ما حمایت خواهیم کرد.
سید جمیل احمدی گفت: واحدهای تولید در شهرک صنعتی دهگلان به میزانی که افراد و پرسنل خود را جهت ارتقاء آموزش دهند از پرداخت مالیات ارزش افزوده معاف می شوند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان با اشاره به تخصیص مناسب اعتبارات تجهیزاتی به مرکز آموزش فنی و حرفه ای ۹ دی شهرستان دهگلان گفت: خوشبختانه در سالجاری با حمایت های مسئولین ارشد سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور شاهد تخصیص ۱۶ دستگاه خودروی بروز در راستای تجهیز و بروز رسانی کارگاه های اتومکانیک سطح استان کردستان بودیم که سهم مرکز آموزش فنی و حرفه ای ۹ دی شهرستان دهگلان از این تعداد یک عدد خودرو بروز بود که تحویل این مرکز داده شد.
در ادامه جمال ارشدی فرماندار شهرستان دهگلان با اشاره به وجود نیروی جوان بیکار درشهرستان اظهار داشت: طی بازدید از شهرک صنعتی دهگلان چندین پروژه شروع بکار خواهند کرد که در اینصورت 30 الی 40 نفر جوان بیکار تا خرداد 97 مشغول بکار در این طرح ها خواهند شد که نیاز و ضرورت توسعه بیش از پیش آموزش های مهارتی بیش از پیش آشکاراست.
وی با تاکید بر توسعه و ترویج آموزش های فنی و حرفه ای گفت: آموزش های فنی و حرفه ای در شهرستان دهگلان باید در دو حوزه کشاورزی وصنعت توسعه یابد چرا که در آینده شهرستان دهگلان به دلیل وجود بزرگترین شهرک صنعتی سطح استان و وجود 87% از زمین های کشاورزی در این شهرستان به قطب تولیدات داخلی در زمینه صنعت و کشاورزی تبدیل خواهد شد .
فرماندارشهرستان دهگلان در ادامه گفت:اگر بتوانیم ارتباط بین صنعت و کشاورزی را به وجود بیاروریم بیشتر می توانیم در زمینه اشتغال موفق عمل کنیم.
در پایان ارشدی اظهار امیدواری کرد که با تعامل و همکاری دو سویه شاهد توسعه بیش از پیش آموزش های مهارتی در شهرستان دهگلان باشیم.
عضویت در کانال تلگرامی خبرگزاری موج
ارسال نظر