کاوانی:
هیچ مشکلی برای ماندن در پاری سن ژرمن ندارم
ستاره اروگوئهای پاری سن ژرمن به شایعه جدایی خود از این تیم پایان داد و گفت: من هیچ مشکلی برای ماندن در پاری سن ژرمن ندارم و اگر باشگاه هم مشکلی با من نداشته باشد قطعا میمانم.
![هیچ مشکلی برای ماندن در پاری سن ژرمن ندارم](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/V8TtaaNpxHql/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehx5wd0Sv74NR/%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%86%D8%B3%D9%88%D9%86+%DA%A9%D8%A7%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از اکیپ، پاری سن ژرمن در هفته سی و پنجم به مصاف گنگام رفت و با تساوی دو بر دو متوقف شد.هر دو گل تیم پاریسی را در این دیدار ادینسون کاوانی به ثمر رساند.
خبرهای زیادی درباره جدایی این بازیکن اروگوئهای از پاری سن ژرمن به خاطر اختلافش با نیمار به گوش میرسد.
این بازیکن به شایعه جداییاش از پاری سن ژرمن واکنش نشان داد و گفت: من با پاری سن ژرمن قرارداد دارم و بدون شک دوست دارم که به کار خود در این تیم ادامه دارم. من هیچ مشکلی برای ماندن در پاری سن ژرمن ندارم و اگر باشگاه هم مشکلی با من نداشته باشد قطعا میمانم.
کاوانی با دو گلی که در دیدار برابر گنگام به ثمر رساند تعداد گلهای خود را در فصل جاری لیگ فرانسه به عدد ۲۷ رساند تا در صدر جدول گلزنان قرار گیرد.
این بازیکن اروگوئهای با زدن ۱۱۵ گل بهترین گلزن تاریخ لیگ فرانسه به شمار میآید و توانست رکورد زلاتان ایبراهیموویچ را هم بشکند.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر