وزیر اقتصاد:
طی دو سال آینده باید بستر مناسبی برای اجرای اقتصاد هوشمند فراهم کنیم
وزیر اقتصاد گفت: ما مرحله دشواری را پیش رو داریم و باید با نگاه به آینده برنامه ای برای ارتقاء بیشتر طراحی کنیم تا در افق دو ساله بتوانیم بستر مناسبی برای اجرای اقتصاد هوشمند فراهم سازیم.
![طی دو سال آینده باید بستر مناسبی برای اجرای اقتصاد هوشمند فراهم کنیم](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/f8J6OShGbMQD/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehyLVX1uFO64u/%D8%AA%D8%AC%D9%84%DB%8C%D9%84+%D8%A7%D8%B2+%D9%88%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA+%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1+%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF%DB%8C+%D9%88+%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C%2F%D9%81%D8%B1%D9%87%D8%A7%D8%AF+%D8%AF%DA%98%D9%BE%D8%B3%D9%86%D8%AF+%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1+%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی ، فرهاد دژپسند در این جلسه که با حضور اعضاء و دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور برگزار شد ، با تقدیر از تلاشهای صورت گرفته و با اشاره به نقش محوری گزارش تحلیلی نتایج پنجمین دوره ارزیابی فناوری اطلاعات در شناسایی نقاط قوت و ضعف وزارت امور اقتصادی و دارایی در این حوزه، اظهار داشت: با وجود اینکه در ارزیابی صورت گرفته، ستاد وزارتخانه و دستگاههای اجرایی تابعه حائز رتبه برتر شده اند اما نباید در جایگاه فعلی متوقف ماند.
وی افزود: ما مرحله دشواری را پیش رو داریم و باید با نگاه به آینده برنامه ای برای ارتقاء بیشتر طراحی کنیم تا در افق دو ساله بتوانیم بستر مناسبی برای اجرای اقتصاد هوشمند فراهم سازیم.
دژپسند تاکید کرد: برای تحقق این امر، باید کارگروه های عملیاتی با مشارکت حداکثری صاحبنظران فعال شوند و ضمن ارائه برنامه های دقیق، فرآیندهای اجرایی، بطور مستمر مورد پایش قرار گیرد.
وی با بیان اینکه، وزارت امور اقتصادی و دارایی، ارائه خدمات بصورت الکترونیکی را در سرویس های متعدد و با کیفیت بالایی انجام داده است، افزود: شورای فناوری اطلاعات و ارتباطات باید در راستای بهبود مستمر کیفیت خدمات الکترونیکی، نسبت به ارائه گزارشهای تحلیل عملکرد منصفانه و دقیق و بازخورد مناسب به ستاد و سازمانهای تابعه همکاری لازم داشته باشند.
در ادامه، علی عبدالهی، رئیس مرکز فناوری اطلاعات و توسعه اقتصاد هوشمند و دبیر شورای راهبری فناوری اطلاعات و ارتباطات وزرت متبوع ضمن تقدیر از گزارش ارائه شده، اظهار داشت: با توجه به مدل بلوغ ۵ مرحله ای و با اشاره به این موضوع که وزارت اقتصاد در دو مرحله یکپارچگی و مشارکتی نیاز به بهبود بیشتری دارد، پروژه ها و برنامه های مشخص متناسب با ارتقاء در این دو مرحله در وزارت متبوع تعریف شده و در حال اجرا است.
این گزارش حاکی است، در سومین جلسه شورای راهبری فناوری اطلاعات و ارتباطات که با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی برگزار شد، گزارش تحلیلی نتایج پنجمین دوره ارزیابی فناوری اطلاعات وزارت متبوع و سازمانهای تابعه توسط دبیر اجرایی شورای فناوری اطلاعات و ارتباطات ارائه گردید.
بر اساس نتایج ارزیابی مذکور، وزارت امور اقتصادی و دارایی از بین ۱۹ وزارتخانه ارزیابی شده، رتبه اول را در " خدمات دولت الکترونیک" کسب کرده است.
این گزارش می افزاید: از بین ۱۰۵ دستگاه اجرایی که مورد ارزیابی قرار گرفته اند، بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران و سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی که هر سه از دستگاههای تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی میباشند، حائز رتبه های اول تا سوم شده اند.
بر اساس این گزارش، برای اولین بار بعد از سال ۲۰۰۳، وضعیت شاخص EGDI دولت الکترونیکی ایران، در جهان و آسیا در جایگاه بهتر از میانگین قرار گرفته و رتبه ایران در سال ۲۰۱۸ نسبت به سال ۲۰۱۶ ارتقاء ۲۰ رتبه ای را تجربه کرده است.
در این جلسه اعضاء ضمن بحث و تبادل نظر در مورد گزارش تحلیلی نتایج پنجمین دوره ارزیابی فناوری اطلاعات و ارتباطات، در خصوص بهبود نحوه ارزیابی دستگاههای اجرایی پیشنهاداتی را مطرح کردند و مقرر شد، تیم ارزیابی در تعامل با وزارتخانه، گزارش های تحلیلی و تفصیلی از وضعیت خدمات الکترونیکی سازمانهای تابعه وزارت ارائه نمایند.
ارسال نظر