English

نشست خبری فیلم برادران محمودی:

نوید محمودی: ایرانی های در فیلم من قاچاقچی انسان هستند

نوید محمودی گفت: ایرانی های در فیلم من، قاچاقچی انسان هستند و اگر از برخورد ایرانی ها با مردم افغان ناراحت شدید برداشت شخصی خودتان است.

نوید محمودی: ایرانی های در فیلم من قاچاقچی انسان هستند

به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری موج، نشست خبری فیلم سینمایی مردن در آب مطهر با حضور نوید محمودی کارگردان، عوامل و علی شادمان، ندا جبراییلی، سوگل خلیق، علیرضا آرا، متین حیدری‌نیا و پیمان مقدمی بازیگران فیلم در پردیس ملت برگزار شد. محمود گبرلو مجری و آرامه اعتمادی به عنوان منتقد جلسه حضور داشتند.

نوید محمودی در ابتدای نشست با بیان اینکه انتخاب سوژه هایشان برای فیلمسازی از دغدغه فردی خود و برادرش بر می آید، گفت: نمایش مشکلات افغانستانی ها سبب می شود درام بهتری روایت شود و این سوژه را چندین سال است می سازیم.

وی همچنین از ساخت یک سریال با موضوع دو برادر افغانستانی موفق برای شبکه سه سیما خبر داد.

جمشید محمودی که این بار به عنوان تهیه کننده در این فیلم نقش داشت، درباره اکران عمومی فلیم گفت: امید زیادی به فروش گیشه نداریم اما مخاطبی که مدنظر داریم حتما از این فیلم استقبال خواهد کرد.

نوید محمودی نیز در این باره توضیح داد: شرایط بدی بر سینمای افغانستان حاکم است و این سینما فیلم های تجاری هند را نمایش می دهد اما ما تمرکزمان بر مراکز فرهنگی است که در کابل و تاجیکستان ساخته شده اند. هرچند فکر نمی کنم فیلم مان در اکران ایران شکست بخورد چون چون تجربه چند متر مکعب عشق را داریم که بدون هیچ بازیگر مطرحی بیش از یک میلیارد تومان فروخت.

وی درباره انتقاداتی که طی چند روز گذشته درباره ضدایرانی بودن فیلمش شده بود، نیز گفت: فیلم را در هشت سینما با مردم فیلم دیدم که اتفاقا نظرات منفی به من منتقل نکرد. ایرانی های در فیلم من، قاچاقچی انسان هستند و اگر از برخورد ایرانی ها با مردم افغان ناراحت شدید برداشت شخصی خودتان است. در مهاجرت کسی شوخی ندارد و حتی اگر به زنی تعرض شود باز هم هدف رسیدن به مقصد و به نتیجه رسیدن مهاجرت است. قاچاقچی انسان در همه جای دنیا بد است و در فیلم او که باید مثبت باشد مثبت است و او که باید منفی باشد منفی است.

محمودی در مورد نامگذاری فیلمش بیان کرد: وقتی می‌گوییم مردن در آب مطهر به این معنی است که یک آدم برای رفتن به کشوری دیگر باید دین خود را کنار بگذارد و دین آن کشور را برگزیند و این اجبار به معنی مرگ است.

وی با بیان اینکه بنیاد سینمایی فارابی 27 درصد از بودجه این فیلم را تامین کرد، درباره وام از این مرکز توضیح داد: شورایی در بنیاد فارابی وجود دارد که پس از بررسی فیلمنامه ها، تعدادی را برای تولید و پرداخت وام و تعدادی را برای شراکت انتخاب می کند. ما سخت کار می کنیم و با بودجه کم فیلم می سازیم و با توجه به بودجه کمی که نیاز داریم، معمولا گرفتار نمی شویم چون معمولا کسانی که در تولید فیلم با ما همراه می شوند دستمزدهایشان را کمتر یا حتی گاهی از گرفتن آن صرف نظر می کنند. اما در هر حال بنیاد سینمایی فارابی 27 درصد از بودجه این فیلم را تامین کرد.

علی شادمان، ندا جبراییلی، سوگل خلیق، علیرضا آرا و متین حیدری نیا بازیگران این فیلم نیز درباره نقش خود، کوتاه صحبت کردند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه