English

در نشست خبری لباس شخصی عنوان شد:

دغدغه کارگردان برای کیفیت فیلم بدون استفاده از بازیگران چهره

نشست خبری فیلم سینمایی لباس شخصی با حضور کارگردان فیلم اولی آن، عوامل و بازیگران فیلم در پردیس ملت برگزار شد.

دغدغه کارگردان برای کیفیت فیلم بدون استفاده از بازیگران چهره

به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری موج، نشست خبری فیلم سینمایی لباس شخصی با حضور حبیب والی نژاد تهیه کننده، امیرعباس ربیعی کارگردان، مهدی سعدی تدوینگر، هاشم مرادی مدیر فیلمبرداری، جواد مطوری جلوه‌های بصری، مهدی نصرتی، توماج دانش بهزادی، مجید پتکی بازیگران محمود گبرلو مجری و آرش خوشخو منتقد در پردیس ملت برگزار شد.

امیرعباس ربیعی در ابتدای نشست درباره تولید و تحقیق فیلم گفت: نزدیک به سه سال تحقیقات و سه ماه پیش تولید پروژه لباس شخصی طول کشید.

آرش خوشخو منتقد جلسه گفت: این فیلم در ادامه فیلم هایی است که به نوعی سازمان اوج دغدغه ساخت آنها را دارد و به نوعی در ادامه ماجرای نیمروز است اما این فیلم جدا از کیفیت و برخی ضعف‌هایش، نوری به ماجراهای مغفول در تاریخ ما می تاباند که مطمئنا بعدا در مورد انها فیلم ساخته خواهد شد. مزیت این فیلم نسبت به ماجرای نیمروز، صداقتی است که با جزییات و بدون ترس از خطوط قرمز بیان شده و باعث لکنت کارگردان نشده است.

ربیعی در پاسخ به حذف سکانسی که در تیزرها پخش شد، گفت: سه سکانس ار فیلم حذف شده که اگر بودند فیلم بهتری بود. البته ممیزی به آن تعبیر به فیلم نخورد و با گفتگو و تعامل سعی کردیم فیلم را در مسیر درستی قرار دهیم. 

وی افزود: بین من و آقای والی نژاد اختلافی نبود و الان از نتیجه کار راضی هستم.

حبیب والی‌نژاد نیز در پاسخ به سوال گفت: چنین موضوعات تاریخی پیچیدگی هایی برای ساخت دارد و فیلمساز را با مجموعه قصه‌هایی مواجه می کند که زمان پیشبرد ساخت فیلم را افزایش می دهد. اما ما باید در زمان مشخص پروژه را پیش می بردیم تا بخشی از داستان مبهم نماند. بنابراین کسی به ما فشار نیاورده است و این سکانس ها را خودمان با مشورت هم حذف کردیم.

ربیعی درباره استفاده از بازیگران غیرچهره در کارش توضیح داد: اولین دلیلم این بود که فیلم های کوتاهم را با این بازیگران ساختم، همچنین ترجیح دادم اگر قرار است هزینه شود صرف کیفیت فیلم شود و این مسیر را در فیلم های دیگرم هم ادامه می دهم. البته دلم می‌خواست بازیگران جدیدی به سینمای ایران وارد کنم چراکه ما نباید فقط حلقه را محدود به چند بازیگر خاص کنیم.

وی همچنین به ظرافت های بازی مهدی نصرتی نقش اول فیلم تاکید کرد و افزود: این بازیگر آینده روشنی دارد و مطمئنم در سینمای ایران جایگاه خوبی را پیدا می کند.

مهدی نصرتی بازیگر نقش اول لباس شخصی در پاسخ به سوالی که درباره شباهت بازی اش به نوید محمدزاده گفت: تعمدی ندارم که شبیه کسی باشم البته در اینکه نوید محمدزاده بازیگر خوبی است شکی نیست اما من روی این نقش با جزییاتش کار کردم و تمرین شبانه روزی داشتم و این نقش یکی از انتخاب های من بوده است.

ربیعی درباره سوالی که درباره شباهت فیلمش به فیلم ماجرای نیمروز پرسیده شد، گفت: لباس شخصی اصلا شبیه به ماجرای نیمروز نیست البته چون به حزب توده و دهه ۶۰ پرداختیم ممکن این به نظر برسد اما ما سعی کردیم توسط فیلمبرداری و طراحی صحنه و ... خودمان را به واقعیت دهه ۶۰ نزدیک کنیم اما کارگردانی، فرم و دکوپاژ و کلا سبک فیلمسازی ام متفاوت است.

وی درباره حضور ابراهیم حاتمی کیا بیان کرد: آقای حاتمی کیا منت سر من گذاشت و در مرحله پروانه ساخت بودم ایشان به ما در بازنویسی فیلمنامه و کارگردانی کمک کرد.

هاشم مرادی مدیر فیلمبرداری لباس شخصی درباره انتخاب قاب ها و لنز برای نزدیک شدن به فضای دهه ۶۰ که اتفاقا متفاوت از ماجرای نیمروز بود، گفت: فضای قصه لباس شخصی شبیه به فیلم ماجرای نیمروز بود اما برای اینکه متفاوت باشیم، از لنزهای متفاوت و نماهای لانگ استفاده کردیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه