مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی فولادسنگ مبارکه خبر داد:
بهره برداری از فاز سوم کوره پخت آهک کلسینه طی دو سال آینده
با حضور مدیرعامل و جمعی از معاونان و مدیران گروه فولاد مبارکه و مدیرعامل و اعضای هیئتمدیرۀ شرکت فولادسنگ، کلنگ احداث فاز سوم کورۀ پخت آهک کلسینه و سنگ شکن اولیه B شرکت معدنی و صنعتی فولادسنگ مبارکه به زمین زده شد.
به گزارش خبرگزاری موج، با حضور مدیرعامل و جمعی از معاونان و مدیران گروه فولاد مبارکه اصفهان و مدیرعامل و اعضای هیئتمدیرۀ شرکت فولادسنگ، کلنگ احداث فاز سوم کورۀ پخت آهک کلسینه و سنگ شکن اولیه B شرکت معدنی و صنعتی فولادسنگ مبارکه به زمین زده شد.
مهرداد فقیهیان، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی فولادسنگ مبارکه، در این مراسم و در گفتوگو با خبرنگار فولاد گفت: این پروژه که با اعتباری بالغبر ۳۰۰ میلیارد تومان انجام خواهد شد، ظرفیت این شرکت را تا سه برابر افزایش میدهد که معادل ۵۲۸ هزار تن آهک کلسینه و دولومیت در سال است.
به گفتۀ فقیهیان، شرکت فولادسنگ تنها نمایندۀ ایران در اتحادیۀ جهانی آهک است که بهدلیل تولید کیفی آهک موردنیاز فولاد مبارکه از همان ابتدای کار به سمت تولید محصولات کیفی حرکت کرده است.
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی فولادسنگ مبارکه، با اشاره به اینکه این شرکت در حال حاضر بزرگترین آهکساز خاورمیانه است، خاطرنشان کرد: ۷۰ درصد تجهیزات این شرکت بومیسازی شده، و در ادامه نیز با استفاده از ظرفیت حداکثری شرکتهای داخلی، فاز سوم این پروژه با ظرفیتی معادل ۳۴۰۰ تن در روز و با اولویت تأمین پایدار آهک برای گروه فولاد مبارکه طی ۲۴ ماه آینده به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی با اشاره به جزئیات فنی این پروژه گفت: در فاز ۳ توسعه، بهطور مجزا در دو جبهه ظرفیتسازی خواهیم کرد و در نهایت ۲ کورۀ دوار ۸۰۰ تنی در روز در اختیار خواهیم داشت.
فقیهیان هدف اصلی شرکت فولادسنگ را تأمین حداکثری نیاز فولاد مبارکه به فرآوردههای این شرکت اعلام کرد و گفت: در حال حاضر روزانه ۸۰۰ تن آهک کلسینۀ کیفی با ریزدانه پایین در این شرکت تولید میشود و امیدواریم با اتمام بهموقع پروژۀ توسعۀ در دست اقدام، به نتایج بهتری در این گروه دست یابیم.
وی در پایان افزود: به غیر از پروژه ای که اشاره شد، کلنگ احداث سنگ شکن اولیه B این شرکت با ظرفیت تولید سالانه ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تن و سرمایه گذاری ۲۵۰ میلیارد ریال و پروژه خط خردایش ۲ با هدف افزایش تولید و ظرفیت ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تن در سال و سرمایه گذاری ۱۴۰ میلیارد ریال و تکنولوژی سنگ شکن ژیراتوری با سرند طبقه ای و بومی سازی ۹۰ درصدی به زمین شده شد.
ارسال نظر