جواد اسماعیلی:
رصد و پایش توزیع نهادهها دامی و کشاورزی در خراسان رضوی با جدیت انجام میشود
قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی بیان کرد: بدلیل کمبود نهادهها و شرایط اقلیمی استان، در سال جاری باید گزارشگیری و راستی آزمایی توزیع نهادهها با جدیت بیشتری انجام گیرد.
![رصد و پایش توزیع نهادهها دامی و کشاورزی در خراسان رضوی با جدیت انجام میشود](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/1WfZT5byMpzB/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehwfJC6hPInk-/%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%D9%87+%D9%87%D8%A7%DB%8C+%DA%A9%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%B2%DB%8C+%D9%88+%D8%AF%D8%A7%D9%85%DB%8C+.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، جواد اسماعیلی قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به کمبود نهادهها به دلیل شرایط اقلیمی استان در سال جاری گفت: همچون سال گذشته همکاری خود را با نهادهای مرتبط در حوزه رصد و پایش نهادههای کشاورزی را با جدیت ادامه خواهیم داد تا انحراف توزیع نهادهها در استان را به حداقل برسانیم.
جواد اسماعیلی در جلسه بررسی روند رصد و پایش نهادههای کشاورزی استان که با حضور اعضا بیان کرد: همه واحدهای سازمان بر بکارگیری همه ظرفیتها و امکانات جهت نظارت هر چه بیشتر و دقیقتر بر فرآیند تأمین و توزیع نهاده های کشاورزی و دامی همت گمارند.
جواد اسماعیلی اظهار کرد: همانند سال گذشته در مسیر توزیع نهادههای کشاورزی با همکاری واحدهای اجرایی سازمان و نهادهای برون سازمانی همانند بسیج، تعزیرات و پلیس اقتصادی با تمام توان تلاش خواهیم کرد از سوء استفاده های احتمالی جلوگیری و مسیر توزیع نهادهها هموار گردد و با متخلفین بدون مماشات رفتار خواهد شد.
وی افزود: قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به عملکرد رصد و پایش در سال۹۹ بیان کرد: در سال گذشته بیش از یک میلیون و ۲۸ هزار تن نهاده دامی از جمله ذرت، جو و کنجاله سویا وارد استان و توزیع گردیده است.
اسماعیلی در ادامه گفت: افزایش ۳۰ درصدی جذب کود اوره از تلاشهای معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان و شرکت خدمات حمایتی و سازمان تعاون روستایی استان تقدیر و خواستار تثبیت آن در سال جاری می باشیم.
وی تصریح کرد: همچون سال گذشته همکاری خود را با نهادهای مرتبط در حوزه رصد و پایش با جدیت ادامه خواهیم داد تا انحراف توزیع نهادهها در استان را به حداقل برسانیم و برای جبران کمبود نیروی انسانی از نرم افزارهای آماده شده برای افزایش دقت وکیفیت استفاده خواهیم کرد.
قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی به طرح ضربتی رصد و پایش اشاره کرد و عنوان کرد: در کنار سایر طرحها در این راستا این طرح از آذر ماه سال ۹۹ برای نظارت بر عرضه نهادههای کشاورزی آغاز و تا کنون ادامه دارد.
وی افزود: در این طرح بازدیدهای میدانی مستمر و منظم از فروشگاههای توزیع دارو و سم، کشتارگاهها، کارخانجات خوراک دام و طیور، کارگزاریهای توزیع کود، گاوداریها و مرغداریها انجام و فعالیتهایشان نظارت میشود.
وی گفت: شهرستانهای قوچان، مشهد، مه ولات، کاشمر و خلیل آباد کارنامه خوبی داشتند. برخی شهرستانها در سطح پایینتر از میانگین استانی بودند که باید بررسی و آسیب شناسی گردد و دلایل عدم تحقق اهداف بررسی گردد تا شاهد انحراف در توزیع نهادهها نباشیم.
جواد اسماعیلی در اعلام کرد: تا کنون در راستای توزیع ۹۵ هزار و ۱۰۷ مورد رصد و پایش انجام و ۱۹۴۰ مورد مغایرت احصا شده است، واحدهای اجرایی و تعاون روستایی رصد و پایش خرید گندم را مورد اهتمام جدی قرار دهند و مسئولیت رصد و پایش با واحدهای اجرایی است و از حوزههای ارزیابی و حراست می بایست نظارت جدی بر عملکرد واحدها داشته باشند.
ارسال نظر