رئیس اداره اوقاف و امور خیریه میاندورود خبر داد:
اجرای طرح شمیم حسینی در مساجد و اماکن متبرکه میاندورود
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان میاندورود گفت: با اجرای طرح «شمیم حسینی» در محرم امسال، تاکنون مبلغ دو میلیارد ریال سبد غذایی میان نیازمندان توزیع شده است.
![اجرای طرح شمیم حسینی در مساجد و اماکن متبرکه میاندورود](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/hV7r3zm0luEI/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh_jsfkg3lAyv/%D8%B4%D9%85%DB%8C%D9%85+%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج مازندران، محمود فیاض بخش با اعلام این خبر اظهار داشت: در این طرح با معرفی اعضای هیأت امنای مساجد و اماکن متبرکه به فروشگاه های موادغذایی در سطح شهرستان، بن های خرید سبدکالا در اختیار اعضای هیأت امنا قرار گرفت.
وی ادامه داد: در دهه اول محرم امسال به میزان دو میلیارد ریال سبد کالا تهیه شد، همچنین در ماه رمضان نیز ۲۰۰ سبد کالا از محل موقوفات توزیع شد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان میاندورود بیان کرد: یکی از اقدامات مساجد و اماکن متبرکه در ایام محرم، اهدای خون از سوی نمازگزاران و عزاداران بود
وی درباره وضعیت فعالیت مساجد و اماکن متبرکه پس از شیوع ویروس کرونا، گفت: مساجد و اماکن متبرکه شهرستان پس از اعلام بازگشایی توسط ستاد کرونا، با رعایت دستورالعمل های بهداشتی به فعالیت خود ادامه میدهند.
فیاض بخش عنوان داشت: در ایام ماه محرم با همت اعضای هیأت امناهای مساجد و اماکن متبرکه، عزاداری امام حسین (ع) با رعایت نظم و رعایت فاصله گذاری های اجتماعی برگزار شد.
وی تصریح کرد: برگزاری عزاداری ماه محرم در فضای باز، ضدعفونی کردن مساجد، توزیع ماسک میان عزاداران و نظارت بر توزیع نذریها از جمله اقدامات مساجد و اماکن متبرکه در ماه محرم است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه میاندورود افزود: یکی از اقدامات پسندیده دیگر در سطح شهرستان، اهدای خون از طرف نمازگزاران، عزاداران و دیگر اهالی شهرستان بود که در اماکنی مانند مسجد جامع سورک و مسجد امام حسین(ع) اسرم برگزار شد.
وی با بیان اینکه نمازگزاران و اهالی مساجد نیز در کمکهای مؤمنانه به مناسبتهای مختلف مشارکت دارند، ابراز داشت: ۱۰ درصد مساجد و اماکن متبرکه شهرستان نیاز به تکمیل و نوسازی دارند.
این مسئول درباره مساجد و اماکن متبرکه خاطرنشان ساخت: در سطح شهرستان، ۹۷ مسجد، ۲۹ حسینیه و ۲۴ تکیه وجود دارد که ۱۰ درصد این اماکن نیاز به تکمیل و نوسازی دارند.
وی با بیان اینکه هزینه های جاری، حفظ و نگهداری این اماکن از طریق کمک های مردمی و موقوفههای مساجد و اماکن مذهبی تأمین میشود، اظهار داشت: همچنین با توجه به اعتبارات ناچیز دولتی، نوسازی اماکن مذهبی بیشتر از طریق خیران مسجدساز و مسجد یار صورت می گیرد.
فیاض بخش ادامه داد: تعدادی از مساجد شهرستان همانند مسجد جامع ماکران و مسجد امام رضا(ع) وقف خیران و مردم است، زمین حسینیه شهدای سورک نیز توسط اهالی محلات خریداری و حسینیه در آنجا احداث شد.
وی با اشاره به اینکه در برخی از مساجد شهرستان، تعاونیها و خیریههایی برای حمایت از اقشار آسیبپذیر ایجاد شد، درباره کارکردهای مهم مساجد نیز گفت: مساجد همواره مهم ترین مراکز در زمینه موضوعات اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی هستند و تنها کارکرد مذهبی ندارند.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه میاندورود گفت: به همین منظور، در برخی از مساجد شهرستان، تعاونیها و خیریههایی برای حمایت از اقشار آسیب پذیر و نیازمند ایجاد شده است که اگر این حرکت ها مورد حمایت بیشتری قرار بگیرد، نتایج مؤثری در پی خواهد داشت.
وی بیان کرد: بهدلیل نبود مصلی نماز جمعه، مسجد جامع شهر سورک میزبان نمازگزاران در روزهای جمعه برای برپایی نماز عبادی و سیاسی جمعه است، همچنین اماکن مذهبی میزبان عموم مردم و مسئولان نهادها و سازمان ها برای اجرای برنامههای ملی و مذهبی در سطح شهرستان هستند.
این مسئول در بخش پایانی سخنان خود عنوان داشت: با توجه به نیازهای روز جامعه همانند هزینه های تحصیل، درمان و ازدواج افراد بیبضاعت، تأمین سبدغذایی و کمک به نیازمندان، کمک برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد مالی و...، سازمان اوقاف و امور خیریه طرحی را برای هدایت وقفهای مردمی ایجاد کرد که امیدواریم در این زمینه هم وقفهایی مطابق با نیازهای روز جامعه صورت گیرد.
فیاض بخش یادآور شد: مساجد و اماکن مذهبی شهرستان میاندورود، آمادگی خویش را جهت واکسیناسیون عمومی اعلام کردند.
ارسال نظر