رئیس اداره آموزش، ترویج و مشارکتهای مردمی منابع طبیعی مازندران-نوشهر:
همیاران طبیعت از تخفیفات ویژه درمنابع طبیعی برخوردار می شوند
رئیس اداره آموزش، ترویج و مشارکتهای مردمی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران-نوشهر گفت: به منظور بهره مندی از ظرفیت همیاران طبیعت دارندگان کارت همیار طبیعت در پارکها و تفرجگاه های جنگلی از تخفیفات ویژه برخودار می شوند.
به گزارش خبرگزاری موج مازندران، سیدرضا موسوی میرکلایی در جمع مدیران و رؤسای ادارات آموزش و پرورش غرب مازندران اظهار داشت: بیش از ۸۰ درصد خاک پهناور کشور پوشیده از منابع طبیعی است و در حال حاضر ۵.۱۴ میلیون هکتار از مساحت کشور جنگل است که از این مقدار حدود ۲ میلیون آن در شمال کشور وجود دارد.
وی ادامه داد: جنگلهای شمال کشور به عنوان یک بانک ژن است که برخی از گونه های جنگلی موجود در این جنگلها به عنوان فسیل در جنگلهای اروپا دیده می شود.
رئیس اداره آموزش، ترویج و مشارکتهای مردمی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران-نوشهر با اشاره به اینکه در جنگلهای شمال کشور بیش از ۸۰ گونه درختی و درختچه ای وجود دارد، گفت: تفاهم نامه همکاری مابین اداره کل منابع طبیعی نوشهر و سازمان آموزش و پرورش مازندران در هفته گذشته امضا شده است که اجرای این تفاهم نامه می تواند دغدغه و نگرانی ما را در ترویج فرهنگ منابع طبیعی به معارف عمومی بکاهد.
وی با اعلام اینکه این اداره کل آمادگی آن را دارد در محاوط مدارس اقدام به غرس نهال با مشارکت دانش آموزان کند، افزود: در هفته منابع طبیعی در مدارس و مراکز آموزشی کاشت و توزیع نهال رایگان صورت می گیرد.
موسوی میرکلایی گفت: هم اکنون سایت همیار طبیعت برای ثبت نام دانش آموزان و خانواده های آنان مهیا است و دانش آموزان می توانند با ثبت نام در این سامانه از مزایای آن بهره مند شوند.
وی همچنین بر ضرورت بهره گیری از برنامه شاد در ترویج فرهنگ منابع طبیعی تأکید کرد و گفت: در این سامانه همیار دانش آموزی، همیار مروج و همیار محافظ دسته بندی شده است.
نقی پور رئیس اداره آموزش و پرورش بخش کجور نیز بیان داشت: هم اکنون ۲۰ واحد آموزشی در مناطق روستایی این منطقه تعطیل است که می تواند مکان مناسبی برای کاشت نهال باشد.
به گزارش موج مازندران، در این نشست روسای ادارات آموزش و پرورش شهرستان هایی چالوس، نوشهر، عباس آباد، تنکابن و مرزن آباد هر یک به طور جداگانه دیدگاه های خود را در راستای تفاهم نامه مشترک اعلام و بر ضرورت ترویج فرهنگ منابع طبیعی از طریق برگزاری کلاسهای آموزش در مدارس، کاشت نهال و گردشهای علمی در حوزه منابع طبیعی و پارک های جنگلی و نیز استفاده از بروشور و کلیپ های آموزشی برای دانش آموزان و نیز مراکز تحقیقات دانش آموزی برای بررسی علل تخریب و بحران منابع طبیعی تأکید کردند.
ارسال نظر