مدیر جهاد کشاورزی بابل پیش بینی کرد:
تولید ۲۹۰۰ تنی لوبیا سبز و نخود فرنگی پاییزه در بابل
مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: پیش بینی می شود امسال ۲ هزار و ۹۶۱ تن لوبیا سبز و نخود فرنگی پاییزه در این شهرستان تولید شود.
![تولید 2900 تنی لوبیا سبز و نخود فرنگی پاییزه در بابل](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/3hhjv5Jq9yfQ/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehxWz89ttAKxw/%D9%84%D9%88%D8%A8%DB%8C%D8%A7+%D8%B3%D8%A8%D8%B2.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج مازندران، محسن علی گل زاده با بیان اینکه امسال ۳۴۷ هکتار اراضی شالیزاری شهرستان بابل زیر کشت لوبیا سبز و نخود فرنگی رفت، اظهار داشت: پیش بینی می شود امسال ۲ هزار و ۹۶۱ تن لوبیا سبز و نخود فرنگی پاییزه در این شهرستان تولید شود.
وی ادامه داد: پیش بینی می شود امسال با متوسط عملکرد ۹ تن در هکتار، هزار و ۶۰۸ تن لوبیا سبز در ۱۸۸ هکتار و با متوسط عملکرد ۸ تن در هکتار، هزار و ۲۸۰ تن نخود فرنگی در ۱۶۰ هکتار مزارع این شهرستان برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل با اشاره به مراقبت های پس از کاشت نخود فرنگی و لوبیا سبز، افزود: برای مراقبت های پس از کاشت نخود فرنگی با در نظر گرفتن رقم انتخابی و بسته به نوع نخود فرنگی کاشته شده، باید برای گیاه از قیم و پشتیبان هایی استفاده شود، علاوه بر درست کردن حفاظ و پایه های محکم و حصارکشی برای گیاه، باید به وجود علف های هرز نیز دقت شود، این گیاهان به دور نخود فرنگی پیچیده و باعث کاهش رشد گیاه و همچنین از بین رفتن آن می شود و بنابراین بهتر است با استفاده از وسایل مخصوص، علف های هرز را جدا کرده و از آسیب رسیدن به گیاه جلوگیری کرد.
وی گفت: برای مراقبت های پس از کاشت لوبیا سبز با توجه به رشد طولی لوبیا سبز بهتر است از قیم برای حفاظت از گیاه و آسیب ندیدن ساقه و برگ های آن استفاده شود و می توان حصار و انواع سیم و طاق ها را برای نگهداشتن لوبیا سبز به کار برد.
ارسال نظر