ناصری عنوان کرد:
توزیع روزانه بیش از ۲ هزار تن شکر با قیمت مصوب
شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: این شرکت برای تامین نیاز پایدار بازار ، روزانه ۲ هزار تن شکر با قیمت مصوب هر کیلوگرم ۱۳۲هزار ریال با یک درصد ارزش افزوده در کشور توزیع میکند.
به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، عبدعلی ناصری افزود: برای اینکه شکر با قیمت مصوب به دست مصرف کننده نهایی برسد باید نظارت منظم صورت گیرد ضمن انکه هیچ نگرانی بابت ذخیره این کالای اساسی نداریم.
وی با بیان اینکه در سال زراعی جاری ۷۴۰هزار تن شکر در واحدهای هشت گانه تولید و بخشی از محل واردات شکر خام ، تصفیه و در انبارها نگهداری می شود افزود:برای تنظیم بازار و تامین بخش های صنف ، صنعت و بخش خانگی شکر به صورت منظم به بازار عرضه می شود.
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در ادامه افزود: این شرکت ماهانه چهار تا پنج هزار تن شکر در خوزستان بین بنکداران ، مغازه داران و فروشگاه های زنجیرهای با قیمت مصوب توزیع می کند و هرآنچه بازار نیاز داشته باشد آماده تزریق این کالای اساسی هستیم.
ناصری در ادامه افزود:نظارت بر بازار این کالای اساسی برعهده دستگاه های مسئول نظارتی است و نوسانات قیمتی این کالای اساسی ارتباطی با شرکت توسعه نیشکر ندارد.
وی با بیان اینکه موجودی انبارهای شکر این شرکت در سامانه موجود است افزود:ذخایر شکر این شرکت در وضعیت مناسب و قابل قبولی است.
دلالان عامل گرانی شکر هستند
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی عامل نوسان قیمتی شکر را دلالان بیان کرد و ابراز امیدواری کرد با شکر بسته بندی یک کیلویی که قیمت آن بین ۱۵۶تا ۱۶۰هزار ریال است شکر با قیمت مناسب به دست مصرف کننده برسد.
ناصری گفت:اگر نظارت قوی و هوشمند صورت گیرد امکان تاثیردلالان بر بازار شکر کم خواهد شد و شکر با قیمت مناسب و مصوب به دست مصرف کننده خواهد رسید.
به گزارش ایرنا در هفتههای اخیر قمیت خرده فروشی و فله ای شکر در بازار برخی شهرهای خوزستان تا ۲۲۰هزار ریال نیز رسید که با قیمت مصوب آن فاصله زیادی دارد.
واحدهای هشتگانه نیشکری سلمان فارسی، حکیم فارابی ، امام خمینی(ره) ، دهخدا ، امیرکبیر ، میرزاکوچک خان و دعبل خزاعی و هفت تپه وابسته به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی به تنهایی ۴۰درصد شکر کشور را تامین میکنند.
نیاز سالانه کشور به شکر ۲.۲ میلیون تن است که از این میزان ۱.۵میلیون تن در داخل تولید میشود و حدود ۷۰۰هزار تن شکر خام از خارج وارد میشود که بخش مهمی از شکر خام (زرد) وارداتی در شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان به شکر سفید تبدیل میشود.
براساس برنامه چشم انداز ۱۴۰۴ ، حدود ۷۰درصد شکر مورد نیاز کشور درخوزستان از تولید ۲ محصول راهبردی نیشکر و چغندرقند تامین خواهد شد.
ارسال نظر