English

کاهش معضلات زیست محیطی خلیح فارس و دریای عمان با ارتقا فرهنگ جامعه

یک پژوهشگر و استاد دانشگاه گفت: کاهش معضلات زیست محیطی خلیح فارس و دریای عمان با آگاهی بخشی و ارتقا فرهنگ جامعه امکان پذیرخواهد شد.

کاهش معضلات زیست محیطی خلیح فارس و دریای عمان با ارتقا فرهنگ جامعه

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، جمیله زارع استاد دانشگاه و پژوهشگر به مناسبت هفته مشارکت های اجتماعی و تشکل ها درکنفرانس علمی بررسی چالش های زیست محیطی خلیج فارس و دریای عمان اظهار داشت: خلیج فارس در زمره یکی از با ارزش ترین زیست بوم های آبی جهان محسوب می شود و بیش از ۶۰۰ گونه جانورآبی در آن زندگی می کند.

وی از ورود پساب صنعتی و غیرصنعتی، تخلیه آب نمک و املاح حاصل از آب شیرین‌کن‌ها، تخلیه آب توازن نفتکش ها که همراه خود نفت خام را وارد دریا می کند، به عنوان مهمترین عوامل تهدید کننده منابع آبی در منطقه خلیج فارس برشمرد.   

زارع ابراز داشت: بنابه اعلام کارشناسان نفتی بالغ بر۵۷ تا ۶۶ درصد از کل ذخائر نفت جهان در خلیج فارس قرار دارد.

این پژوهشگر و استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: برهمین اساس وزارت نیرو اعلام کرد که در نظر دارد در یک نوار ۱۰۰ کیلومتری در جنوب کشور آب شیرین را از طریق دریا تامین کند که آبرسانی به ۱۷ استان خشک و بی آب را محقق خواهد کرد اما تبعات زیست محیطی ناشی از آن باید بررسی شود.

وی با بیان اینکه کاهش معضلات زیست محیطی خلیح فارس و دریای عمان با ارتقا فرهنگ جامعه میسر است، در پایان افزود: شناخت وضعیت زیست محیطی خلیج فارس و دریای عمان، آگاهی از شرایط آن و همچنین ارتباط موثر با مسئولان به منظور طرح مطالبات، افزایش همبستگی درکار تیمی سمن‌ها، به اشتراک گذاشتن دانش و آگاهی بخشی از اهمیت ویژه‌ای درکاهش چالش‌ها برخوردار است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه