English

وزیر راه و شهرسازی در آیین بهره برداری از نمازخانه و مجتمع های بین راهی خبر داد:

ساخت ۱۱۰ نمازخانه بین راهی تا سال ۱۴۰۳/ سرتاسر وزارت راه در جهت خدمت به مردم تعریف شده است

همزمان با عید سعید نیمه شعبان و در آستانه سفرهای نوروزی، ۱۰ باب نمازخانه و ۱۰ باب مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی در سراسر کشور طی آیینی با حضور وزیر راه و شهرسازی،‌ رئیس ستاد اقامه نماز، رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، نماینده رئیس جمهور در امور نماز و جمعی از مدیران و کارکنان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، طی ارتباط ویدئو کنفرانسی به بهره برداری رسید.

ساخت 110 نمازخانه بین راهی تا سال 1403/ سرتاسر وزارت راه در جهت خدمت به مردم تعریف شده است

به گزارش  خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی دراین مراسم با تاکید بر اینکه وزارت راه و شهرسازی و نهادهای زیرمجموعه این وزارتخانه در این ایام و ایام منتهی به عید نوروز زحمات زیادی را متقبل خواهند شد،‌ گفت: ما در کنار هم توافق کرده ایم که از استراحت خود کم کنیم تا مردم استراحت، آسایش و خاطر امن بهتری برای یک سفر ایمن، شاد و بانشاط داشته باشند.

بذرپاش با اشاره به افتتاح ۱۰ باب نمازخانه و ۱۰ باب مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی تاکید کرد: وقتی که توان و قدرت تصمیم گیری داشته باشیم،‌ فرمایش قرآن کریم این است که نماز را برپا دارید. وظیفه ما در این حوزه ایجاد این زیرساخت ها و ظرفیت ها است. وقتی این امکان و توان را داریم، حتما باید در این حوزه تلاش کنیم و با برنامه ریزی دقیق، ظرفیت ها را بیش از این توسعه دهیم.

وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: در این راستا احداث نمازخانه ها در شریان های اصلی، ‌فرعی و مواصلاتی ما موضوعیت دارد که اگر وقت نماز در طول سفر فرارسید، مردم بتوانند در کمترین زمان به نمازخانه مناسبی جهت ادای فریضه واجب نماز در طول مسیر خود برسند که این موضوع اثرات وضعی در آرامش سفرها دارد. چرا که بسیاری از تصادفات و حوادث جاده ای به دلیل عجله افراد در طول سفر برای رسیدن به مقصد رخ می دهد تا نمازشان قضا نشود.

وی ادامه داد: حتی مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی هم اگرچه خدمات دیگری ارائه می دهند، ‌اما در صدر خدمات آنها محیطی امن را برای مسافران فراهم می کند که مردم بتوانند نمازهای سه گانه را در این مجتمع ها برپا دارند و در عین حال از سرویس خدماتی مناسبی و نمازخانه های تمیز و مطبوع بهره مند شوند.

 

پیش بینی ظرفیت های اقتصادی برای نگهداری نمازخانه ها

وزیر راه و شهرسازی خواستار نظارت دقیق بر نگهداری از نمازخانه های بین راهی و مجتمع های بین راهی شد و تصریح کرد: برای نمازخانه هایی هم که توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای احداث شده ،‌ ظرفیت های اقتصادی پیش بینی شده که نگهداری آنها به نحو بهتری انجام شود. درخواست من از مدیران استانی و همکارانم این است که نظافت و نگهداری از این نمازخانه ها را در تمامی استان ها در اولویت قرار دهند تا هموطنان ما در طول سفر با محیط های غیرمطبوع و بسته مواجه نشوند.

بذرپاش اعلام کرد: ما در این دوره از همکارانمان درخواست کرده ایم که پیوست نماز داشته باشند. یعنی در همه ایستگاه های فرودگاه ها،‌ایستگاه های ریلی، پایانه های مسافری و جاده ها‌ سعی کرده ایم زیرساخت های لازم برای اینکه افراد بتوانند نسبت به فریضه واجب نماز اقدام کنند، فراهم کنیم.

خدمات ما در راستای شعار مردم پایه بودن است

وی همچنین با بیان اینکه اجتماعی شدن سازمان وزارت راه و شهرسازی یکی از اولویت های برنامه ما در دوره جدید است، گفت: همه خدمات ما در راستای شعار فناورانه و مردم پایه بودن است. به این معنا که این سازمان را سرتاسر در جهت ارائه خدمت برای مردم تعریف کنیم که راه اندازی و احداث نمازخانه ها بخشی از این خدمت است.

وزیر راه و شهرسازی خدمات رسانی به مردم را جزو اولویت های ارزیابی مدیران دانست و تاکید کرد: همه ظرفیت ها را به کار گرفته ایم و از همه ظرفیت های خود استفاده می کنیم تا این سازمان به وی‍ژه در ایام نوروز خدمات بهینه ای را به مردم ارائه کند. امیدوارم با کمک و هماهنگی همه ارکان وزارت راه و شهرسازی بتوانیم نوروز و سال نو متفاوتی را برای مردم رقم بزنیم که رضایت خداوند با جلب رضایت مردم محقق می شود.

 

ساخت ۱۱۰ نمازخانه بین راهی تا سال ۱۴۰۳

وی همچنین اعلام کرد: از ۱۱۰ نمازخانه بین راهی که برنامه ریزی شده، تاکنون ۴۰ نمازخانه احداث شده و تا یک سال و نیم آینده ۷۰ نمازخانه باقی مانده با تامین منابع لازم از سوی وزارتخانه احداث می شود. ۵۰ نمازخانه بین راهی تا پایان سال ۱۴۰۲ و ۲۰ نمازخانه در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۳ ساخته می شود. ظرفیت اقتصادی برای نگهداری از این نمازخانه ها نیز پیش بینی شده تا محیط هایی تمیز و مطبوع در اختیار هموطنان قرار گیرد.

وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: در این راستا از ظرفیت وزارت میراث فرهنگی و گردشگری نیز استفاده شده و این وزارتخانه تا پایان این دولت، متعهد به ساخت ۴۵۰ مجموعه سرویس بهداشتی با کمک وزارت میراث فرهنگی و گردشگری شده است.

 

حل مشکلات نیازمند اراده راسخ مسئولان است

رئیس ستاد اقامه نماز نیز در آیین بهره برداری از نمازخانه های بین راهی و مجتمع های خدماتی رفاهی ،خطاب به مدیران و مسئولان کشور گفت: هر کاری را بخواهید انجام دهید،‌ راهش را پیدا می کنید و هر کاری را نخواهید انجام دهید، بهانه اش را پیدا می کنید.

حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ادامه داد: بسیاری از ما در جایگاه خود به خوبی عمل نکرده ایم. برخی به رغم زحماتی که کشیده اند،‌ خوب عمل نکرده اند.

وی با تاکید باید ببینیم که چه اقدام اثرگذاری می توانیم انجام دهیم. همانطور که کوهنوردان به صرف داشتن اراده، بدون دسترسی به روشنایی و تابلوها و علائم و حتی بدون داشتن جاده به مسیر خود ادامه می دهند، مدیران و مسئولان ما هم اگر اراده و احساس مسئولیت کنند، می توانند در جهت حل مشکلات قدم بردارند و راه حل هایی را برای رفع این مشکلات پیدا کنند.

قرائتی همچنین بر ضرورت رعایت قوانین رانندگی و ایمن سازی خودروها تاکید کرد و گفت: مردم حق دارند سوار خودروهای ایمن و خوب شوند که در عین حال آلودگی هم به همراه نداشته باشد. خودروهای ایمن منجربه کاهش مرگ و میر ناشی از تصادفات جاده ای می شود.

 

سرمایه گذاری بیش از هزار میلیارد تومانی برای احداث نمازخانه ها

داریوش امانی با بیان اینکه راهداران ما در سرمای ۳۰ درجه زیر صفردراستان های سردسیر و در گرمای بالای ۵۰ درجه در استان های جنوبی کشور زحمت می کشند، ‌افزود: از دو سه هفته پیش، مرخصی نیروهای ما لغو شده تا در ایام نوروز خدمت صادقانه به مردم داشته باشیم. در این میان سالانه ۱۵ تا ۲۰ نفر از راهداران ما در حین خدمت جان خود را از دست می دهند که امیدواریم با پیگیری وزیر راه و شهرسازی این عزیزان شهید راه خدمت محسوب شوند.

امانی تصریح کرد:‌ جزو افتخارات ماست که بیش از هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ صرف سرمایه گذاری در ساخت ۴۰ نمازخانه و مجتمع های بین راهی شده است که ۱۰ نمازخانه امروز به بهره برداری می رسد و جای تشکر از سرمایه گذاران دارد.

وی اعلام کرد: مقرر شده ۱۱۰ باب نمازخانه بین راهی ساخته شود که ۴۰ باب از آن را سازمان راهداری و ۷۰ باب را سازمان های دیگر بسازند. تا به امروز ما ۳۰ نمازخانه ساخته ایم و تا سال آینده نیز ۱۰ باب نمازخانه دیگر احداث می کنیم.

امانی با بیان اینکه برای ساخت هر مجتمع بین راهی ۲۵ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است که امروز ۱۰ مجتمع به بهره برداری می رسد، تاکید کرد:‌امیدواریم در پایان نوروز گزارش خوبی از خدمات نوروزی،‌کاهش کشته ها و ایمنی سفرها ارائه کنیم.

 

ضرورت فراهم کردن سفری ایمن برای کاربران جاده ای

در این آیین مشاور ریاست سازمان در امور فرهنگی و ستاداقامه نماز سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ،با تاکید بر ضرورت فراهم کردن سفری ایمن برای همه کاربران جاده ای گفت: رسالت سازمان وقتی که به ایجاد بستر سفر ایمن رسیده، اهمیت این رسالت را آیه ای از قرآن مجید که اخلاقی ترین و انسانی ترین آیات الهی مشخص می کند. از این رو همکاران ما در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و خانواده بزرگ این سازمان، مسئولیت تحقق این آیه الهی را برعهده دارند.

حجت الاسلام و المسلمین ناصری ادامه داد: امیدواریم با همت دست اندرکاران امر این واقعیت که سفر ایمن و حفظ جان باشد، ما را به این آرمان برساند که حتی یک کشته در جاده های کشور نداشته باشیم و سعی کنیم با این گونه برنامه ها فاصله بین واقعیت و آرمان را کاهش دهیم.

اقدامات و فعالیت های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در همه سطوح برای رسیدن به این هدف و رسالت است؛ از جمله اقدامات فرهنگی که اکنون توسط این سازمان در حال انجام است و اکنون در برهه ای هستیم که بهترین اقدامات فرهنگی در سازمان راهداری با توجه وی‍‍ژه وزارت راه و ستاد اقامه نماز در حال انجام است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه