English

«بی‌وتن‌ها» از چهره واقعی منافقین پرده برمی‌دارد

مستند «بی‌وتن‌ها» روایتی از مواجهه مستقیم با اعضای گروهک تروریستی منافقین در حاشیه دادگاه حمید نوری به کارگردانی حسین شمقدری است.

«بی‌وتن‌ها» از چهره واقعی منافقین پرده برمی‌دارد

به گزارش خبرگزاری موج، حسین شمقدری ضمن تشریح مراحل ساخت این مستند ، به بیان تجربیات خود از مواجهه با اعضای گروهک تروریستی منافقین در جریان ساخت «بی‌وتن‌ها» پرداخت.

شمقدری با اشاره به انگیزه‌های خود برای ساخت مستند «بی‌وتن‌ها»، گفت: با توجه به اینکه در جریان پرونده حمید نوری، اعضای گروهک تروریستی منافقین به عنوان «شاکی پرونده» هستند برای من این سوال مطرح بود که چطور می‌شود که یک گروهک تروریستی به عنوان «شاکی» در یک پرونده مربوط به دهه ۶۰ قرار بگیرد.

این مستندساز می‌گوید: انگیزه داشتم که با اعضای منافقین صحبت کنم و با آن‌ها رو در رو شوم تا ببینم که چگونه این‌ها با این موضوع برخورد می‎کنند و بدین ترتیب تصمیم به ساخت این مستند گرفتم.

 

بیشتر بخوانید:

ردپای منافقین در پرونده حمید نوری

آخرین وضعیت پرونده‌های اسدی و نوری/ ابراز امیدواری درباره ازسرگیری همکاری‌های حقوقی با عربستان

 

کارگردان مستند «بی‌وتن‌ها»، در بخشی دیگر گفت: تاکنون هیچ مستندسازی از ایران برای این دادگاه به سوئد نرفته بود و همیشه خانواده حمید نوری تنها در این دادگاه حضور پیدا می‌کردند؛ من به عنوان یک روزنامه‌نگار و مستندساز در ارتباط با پرونده حمید نوری در سوئد حضور پیدا کردم.

به گفته وی، همزمان با سفر به سوئد افرادی از منافقین به پلیس امنیتی سوئد مراجعه و حضور من را گزارش کردند تا از سوی پلیس بازداشت شوم.

کارگردان مستند «بی‌وتن‌ها»، ادامه داد: هدف من مواجهه با منافقین بود، تا ببینم که در این مواجه و گفتگو این افراد چه تفکر و چه برخوردی دارند،  اما پس از برخورد متوجه شدم که این افراد بسیار تهی هستند.

شمقدری افزود: منافقین پس از روز اول و دوم از دست من فرار می‌کردند؛ من می‌خواستم با آن‌ها روبه‌رو شوم و گفتگو کنم، اما آن‌ها نمی‌ماندند و حاضر به گفت ‎وگو نبودند.

وی ادامه داد: اعضای گروهک تروریستی منافقین خود به این نتیجه رسیده اند که تهی هستند و حرفی برای گفتن ندارند و در نهایت ناسزا می‌گفتند.

کارگردان مستند «بی‌وتن‌ها» در بخشی دیگر با اشاره به محاکمه حمید نوری و استاندارد‌های دوگانه حقوق بشری غربی، گفت: این چگونه حقوق بشری است که آن‌ها شعار می‌دهند؛ به یک کشور این حق را می‌دهند که بمب اتم داشته باشد و قوانین جهانی را وتو کند؛ آیا این حقوق بشر عادلانه عمل می‌کند؟

حمید نوری، ۱۸ آبان ماه سال ۹۸ در زمان ورود به فرودگاه استکهلم سوئد به صورتی خشن و غیرقانونی توسط پلیس این کشور بازداشت و ۸ ماه نخست بدون هیچ گونه امکان تماس با خانواده یا دسترسی کنسولی در شرایطی شبیه به ربوده شدن نگه داری شد.

این شهروند ایرانی بازداشت شده از سوی سوئد پس از برگزاری ۹۲ جلسه فاقد مولفه‌های حق محاکمه عادلانه، به حبس ابد محکوم شد.

چندین ماه است که حمید نوری در بازداشت انفرادی در سوئد به سر می‌‎برد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه