English

معاون فروش گروه صنعتی تراکتورسازی ایران:

گروه تراکتورسازی عرضه مستقیم تراکتور به کشاورزان را شروع کرده است

معاون فروش گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: نزدیک به دو سال است که گروه تراکتورسازی عرضه مستقیم تراکتور به کشاورزان را شروع کرده و همزمان با آن نیز مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی و بسیاری از واحدهای استانی این مجموعه اعلام کردند که به هیچ عنوان به کشاورزان جهت خرید تراکتور تسهیلات نخواهند داد.

گروه تراکتورسازی عرضه مستقیم تراکتور به کشاورزان را شروع کرده است

به گزارش خبرگزاری موج آذربایجان شرقی، ناصر قربانیان روز شنبه، ۲۷ خرداد، در گفت‌وگو با خبرنگاران، گفت: نزدیک به دو سال است که گروه تراکتورسازی عرضه مستقیم تراکتور به کشاورزان را شروع کرده و همزمان با آن نیز مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی و بسیاری از واحدهای استانی این مجموعه اعلام کردند که به هیچ عنوان به کشاورزان جهت خرید تراکتور تسهیلات نخواهند داد.

وی در تشریح فرآیند طی شده و تبعات سنگینی که این تصمیم غیرمنطقی بر پیکره صنعت و کشاورزی وارد کرده است، گفت: متاسفانه مرکزی که وظیفه ذاتی و قانونی آن حمایت از کشاورز و کشاورزی است، با این تصمیم، خسارات جبران ناپذیری را بر عرصه توسعه مکانیزاسیون و امنیت غذایی کشور وارد کرده است.

وی ادامه داد: گروه تراکتورسازی به عنوان تولید کننده نیازی به این اقدامات نداشت و تلاش برای رساندن صدای کشاورزان به گوش مسئولان از جمله شخص اول دولت را در اولویت خود قرار دارد که در این راستا با حضور رئیس جمهور در مجموعه تراکتورسازی و تاکید بر حمایت از این صنعت بومی کشور، موضوع ارائه تسهیلات به کشاورزان برای خرید تراکتور مطرح و رییس جمهور نیز شخصا دستور اختصاص اعتبار برای این منظور را در تراکتورسازی برای حمایت از تولید و کشاورز دادند.

قربانیان با ارائه پیشنهادی درباره نحوه اختصاص و توزیع این اعتبار به کشاورزان، اظهار کرد: بهترین محل و روش هزینه کرد این اعتبار نوسازی ناوگان تراکتورهای فرسوده است چرا که سالانه صرفا ۱۰۰ هزار میلیارد ریال هزینه بابت اضافه سوخت مصرفی فقط ۲۰۰ هزار دستگاه تراکتور فرسوده کشور که بالای ۲۰ سال عمر دارند یارانه پرداخت می‌شود.

وی افزود: باید هزینه‌های سرسام آور نگهداری، تعمیرات، استهلاک، بهره وری و ... را به این مبلغ اضافه کرد که عملا به نظر می‌رسد با عمر بالای ۲۰ سال این وسیله به عنوان تراکتور برای کشاورز و حتی ضریب و درجه مکانیزاسیون نمی‌توانند مفید واقع شوند.

وی یادآور شد: رسیدن به این آمار و ارقام و بسیاری از نتایج دیگر به پشتوانه تحقیق علمی و عملی که با دریافت نظرات و اعداد واقعی سایر نهادها و ارگان‌های مربوطه انجام گرفته و اعداد برای کسب نتایج با پایین ترین ضریب لحاظ شده است.

وی گفت: این آمار خوشبینانه ترین و کمترین عدد تبعات ناشی از استفاده کشاورزان از تراکتورهای فرسوده بوده که تمام مستندات این تحقیق وجود داشته و قابل ارائه در تمامی مجامع است.

این فعال حوزه صنعت و بازار اضافه کرد: اختصاص این اعتبار به نوسازی ناوگان تراکتورهای فرسوده زمین‌های کشاورزی کشور مزیت بسیار قابل تاملی نیز دارد که مهمترین آن دست رانت خواران و دلالان برای استفاده از این تسهیلات را کوتاه کرده و زمینه بهره مندی کشاورز واقعی از این تسهیلات را فراهم می‌کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه