رییس اداره منابع طبیعی تربتحیدریه:
خشکسالی عامل کاهش تولید علوفه در تربت حیدریه است
رییس اداره منابع طبیعی تربتحیدریه بیان کرد: خسارت خشکسالی در شهرستان تربت حیدریه بدنبال کاهش ۵۰ درصدی نزولات جوی در سال زراعی جاری وکاهش تولید علوفه ۷۵۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
![خشکسالی عامل کاهش تولید علوفه در تربت حیدریه است](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/3Gr8nPdSmKPc/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh_MnDrcXoVCz/%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%81%D9%87.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، علیرضا قادری؛ رییس اداره منابع طبیعی تربتحیدریه در خبری اعلام کرد: خسارت خشکسالی در شهرستان تربت حیدریه بدنبال کاهش ۵۰ درصدی نزولات جوی در سال زراعی جاری وکاهش تولید علوفه ۷۵۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
قادری در ادامه افزود: در سال زراعی جاری به دلیل کاهش بارندگی ها تولید علوفه در شهرستان تربت حیدریه به میزان ۱۰ هزار تن کاهش یافت و از مجموع ۳۷۹ هزار هکتار مساحت شهرستان تربتحیدریه، حدود ۲۱۵ هزار هکتار آن را مراتع تشکیل میدهند.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری تربت حیدریه تصریح کرد: رتبه بندی مراتع این شهرستان از نوع سه و چهار است و این بدان معناست که میزان تولید علوفه در آنها بین ۵۰ تا ۲۵۰ کیلوگرم و به طور متوسط ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار است.
وی همچنین متذکر شد: برای جبران آن کارهای مختلفی میتوان انجام داد و از جمله کاهش فشار دام در مراتع و این بدان معناست که برای تغذیه دام، از جو و علوفه خشک استفاده شود.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری تربت حیدریه تاکید کرد: قرق کردن مراتع در فصل رویش به عنوان راهکار دوم می باشد و پاییز امسال بنا داریم در مناطقی که مستعد هستند با مشارکت بهرهبرداران، بذرپاشی کنیم.
وی اظهار کرد: اکنون هشت بند خاکی در بخشهای "کدکن ،بایگ و مرکزی" و در روستاهای "برس، رودخانه، علاقه، گرماب، صنوبر، حصار و بسک" وجود دارد که کارکرد آنها کنترل رسوب و تغذیه سفرههای آب زیرزمینی است.
قادری خاطرنشان کرد: اکنون کار حفظ و حراست از عرصه های منابع طبیعی در این شهرستان تنها توسط چهار نفر انجام می شود و برای جبران آن از گروههای مردم نهاد، همیاران طبیعت، هیات کوهنوردی و دامداران و بهرهبرداران منطقه کمک میگیریم.
ارسال نظر