English

مدیرعامل خیریه نذر اشتغال امام حسین (ع) خبر داد؛

ایجاد ۲ هزار شغل توسط خیریه نذر اشتغال امام حسین (ع) در اصفهان

مدیرعامل خیریه نذر اشتغال امام حسین (ع) از ایجاد ۲ هزار شغل در حاشیه شهر و روستاها در اصفهان خبر داد.

ایجاد 2 هزار شغل توسط خیریه نذر اشتغال امام حسین (ع) در اصفهان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، اکبر اخوان مقدم در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به ایجاد ۲ هزار شغل در حاشیه شهر و روستاها در اصفهان بیان داشت: جامعه نیازمند تدوین قوانین جدید برای اشتغال افراد نیازمند در کشور است.

وی اضافه کرد: قانون از نیازمندان بیکار حمایت نمی‌کند با وجود اینکه خیریه‌های کارآفرین تلاش می‌کنند تا مشکلات ناشی از بیکاری در اصفهان را کاهش دهند، خلأهای قانونی سبب شده تا نیازمندان مورد حمایت جدی واقع نشوند.

اخوان مقدم ادامه داد: مؤسسه خیریه نذر اشتغال امام حسین(ع) در راستای حل معضل بیکاری جوانان و اقشار مختلف جامعه اقداماتی را نظیر راه‌اندازی کارگاه‌های اشتغال‌زایی در مناطق محروم اصفهان انجام داده است.

مدیرعامل خیریه نذر اشتغال امام حسین(ع) ادامه داد: با کمک خیران نیکوکاران تلاش شده با ایجاد بستر اشتغال برای نیازمندان، زمینه مناسب جهت کسب مهارت و توانمند شدن آنها فراهم شود.

اخوان مقدم اظهار کرد: ایجاد فرصت های شغلی با سرمایه ۲۰ میلیون تومانی در روستاها،اشتغال بانوان نیازمند به کار در حاشیه شهرها و ایجاد کارگاه های کوچک بخشی از فعالیت این موسسه است.

وی درارتباط با اقدامات خیریه نذر اشتغال توضیح داد: در این خیریه برآن شدیم تا با توجه به اینکه یکی از اصلی ترین معضلات کشور اشتغال است به خیرین و جامعه خود بگوئیم بیائید با یاری یکدیگر به رفع این معضل بپردازیم.

اخوان مقدم گفت: نام خیریه را “نذر اشتغال” نامگذاری کردیم چون معتقدیم همانگونه که برای درمان، غذا، پوشاک، بهداشت، مدرسه سازی و امور فرهنگی مذهبی نذر می کنیم بایستی در زمینه اشتغال و مهمتر از آن در زمینه فرهنگ اشتغال نذر کنیم.

این مقام مسئول افزود: واضح است در بسیاری از موارد دریافت هدایایی همچون غذا، پوشاک و درمان به صورت سنت درآمده و شخص دریافت کننده خیرات و نذورات، خود را مستحق دریافت می داند، خواه این پرداخت از طرف خیریه های مردمی باشد و یا از طرف خیریه هایی که با بودجه دولت اداره می شود.

مدیرعامل خیریه نذر اشتغال امام حسین (ع) گفت: به هر حال دربسیاری از موارد این عمل ارزشمند به یک ضد ارزش تبدیل شده است و دریافت کننده خدمات و کالا دلیلی بر کارکردن و بهبود شرایط زندگی خود نمی بیند که اگر چنین کند مستمری اش قطع خواهد شد.

اکبر اخوان مقدم بیان داشت:از طرف دیگر خیرین هم تغییر روش نداده و با توجه به عدم علاقه به پایان دادن و پرداخت بدون زحمت، باز هم به همین روش سنتی عمل می کنند. علت اصلی این چرخه معیوب، سختی اداره کردن یک خیریه اشتغال و آسان اداره کردن یک خیریه پخش پوشاک و غذا می باشد.

وی اضافه کرد: براساس نیاز در شهر کلاس های آموزشی گوناگونی با هزینه های پایین برای دانشجویان ودانش آموزان قشر نیازمند تدارک دیده ایم تا به جذب آنها در محیط کار کمک کند.

مدیرعامل خیریه نذر اشتغال امام حسین(ع) اظهار کرد: در این خیریه سعی شده است تا با کمک خیران نیکوکاران با ایجاد بستر اشتغال برای نیازمندان، زمینه مناسب جهت کسب مهارت و توانمند شدن آنها فراهم شود.

به گزارش موج؛ خیریه نذر اشتغال امام حسین (ع) در سال۱۳۹۱ تاسیس شد و به عنوان موسسه ای غیر دولتی و غیر سیاسی، یکی از معدود خیریه های مردم نهاد و فعال در زمینه اصلاح و تغییر فرهنگ کار و رونق اشتغال است که در این خصوص مهمترین خط مشی خیریه استفاده از تجارب و توانمندی مشاوران و صنعتگران متخصص می باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه