رئیس مجمع نمایندگان مازندران تاکید کرد:
مهاجرت پرستاران تهدیدی جدی برای نظام سلامت در ۱۰ سال آینده
رئیس مجمع نمایندگان مازندران گفت: مهاجرت پرستاران تهدیدی جدی برای نظام سلامت طی ۱۰ سال آینده است که مجلس باید با جدیت مطالبات این قشر را پیگیری و بر اجرای قوانین این حوزه نظارت کند .
، محمد علی محسنی بندپی در نشست با خبرنگاران اظهار داشت : پرستاری شغل بسیار سخت و طاقت فرسایی است زیرا حجم کار آنها بسیار بالا است و فشارهای روحی و روانی بسیار زیادی را تحمل می کنند و پرستاران به دلیل شیفت های طولانی و اجباری و حساسیت شغلشان با مشکلات زیادی مواجه هستند .
وی با انتقاد از کمبود پرستار در کشور بیان داشت : شاخص ما ۲.۵ پرستار به ازای هر تخت است اما در برخی استان ها این عدد نیم است و فشار کاری ناشی از کمبود پرستار بر دوش پرستاران است و پرستاران تنها قشری هستند که به معنای واقعی ۱۷۵ ساعت اضافه کاری خود را با کاردکس پر می کنند و مجلس و دولت هر قدمی برای حمایت از این قشر بردارند باز هم کم است .
نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس یازدهم با یادآوری اینکه مجلس یازدهم پیگیری کار بر زمین مانده برنامه های چهارم، پنجم و ششم توسعه یعنی قانون تعرفه گذاری را در دستور کار قرار داد، گفت : اگر چه کام پرستاران با اجرای این قانون مانند رتبه بندی معلمان شیرین نشد اما گام رو به جلو و موثری بود .
رئیس مجمع نمایندگان مازندران رفع کمبود پرستار و تثبیت وضعیت شغلی را یکی از مطالبات جدی این قشر دانست و یادآور شد : پرداخت فوق العاده خاص هم باید مدنظر قرار گیرد ، پرستاران نسبت به دریافتی های پایین و شیفت های اجباری انتقاد دارند و در پی تمامی این مشکلات بسیاری از کشورها برای جذب پرستاران ما دام پهن کرده و تمامی موانع سد راه جذب را برداشته اند حتی تاکید کردند که نیاز به ارائه مدرک تحصیلی وجود ندارد و اگر اعلام شود که پرستار هستند به راحتی بکارگیری می شوند در این رابطه مهاجرت پرستاران تهدیدی جدی برای نظام سلامت طی ۱۰ سال آینده است و این موضوع به هیچ وجه به نفع نظام سلامت نیست و مجلس باید با جدیت مطالبات این قشر را پیگیری و بر اجرای قوانین این حوزه نظارت کند .
دبیر اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: پیگیر پیش بینی پرداخت فوق العاده خاص و تعرفه گذاری پرستاری در برنامه هفتم توسعه هستیم.
ارسال نظر