حمایت از ۳۰ هزار طرح در قالب زنجیرههای سبز و آبی بنیاد برکت
پسندیده گفت: بنیاد برکت با کمک به حضور فعالان این زنجیرهها در نمایشگاههای صادراتی و همچنین تشویق و آموزش آنها برای تولید محصولات مطابق با استانداردهای صادراتی، به دنبال افزایش صادرات محصولات است.
![حمایت از 30 هزار طرح در قالب زنجیرههای سبز و آبی بنیاد برکت](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/SRz5XbIXHeDO/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehyTQG8j0BEvP/%D8%A8%D8%B1%DA%A9%D8%AA.jpg)
رضا پسندیده مدیر سرمایهگذاری اقتصادی بنیاد برکت، در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج از حمایت این بنیاد از طرحهای اقتصادی در سراسر کشور و تمرکز ویژه بر روی دو زنجیره تخصصی جدید خبر داد.
وی بیان کرد: بنیاد برکت در سالهای گذشته از طرحهای مختلف در مناطق کمتر توسعه یافته و محروم حمایت کرده است اما از سال گذشته با هدفمند کردن فعالیتها، تمرکز خود را بر روی دو زنجیره تخصصی با عناوین "زنجیره سبز" و "زنجیره آبی" معطوف داشته است.
پسندیده توضیح داد: زنجیره سبز شامل بخشهای کشاورزی، صنایع غذایی و صنایع وابسته به آنها میشود. زنجیره آبی نیز دربرگیرنده صنایع آبزیپروری و صنایع مرتبط با آن است.
به گفته مدیر سرمایهگذاری اقتصادی بنیاد برکت، برای هر یک از این زنجیرهها، کمیتههای تخصصی تشکیل شده و تمامی فرآیند تصمیمگیری و تصمیمسازیهای کل طرحهای بنیاد برکت در این چارچوب انجام میشود.
وی تآکید کرد: ارکان و اعضای این کمیتهها، همگی از فعالان و متخصصان برجسته در حوزههای کشاورزی، آبزیپروری و صنایع وابسته هستند.
پسندیده خاطرنشان کرد: در زنجیره سبز، از کارشناسان و مدیران جهاد کشاورزی، سازمان تات، نظام مهندسی کشاورزی و ... استفاده شده است. در زنجیره آبی نیز، مدیران شیلات کشور، اتحادیه آبزیپروری، سازمان تحقیقات علوم شیلاتی کشور و ... عضویت دارند.
وی گفت: گزارشی از اقدامات بنیاد برکت در سال گذشته به شرح ذیل است: زنجیره سبز شامل ۲۲ هزار طرح در حوزه خرد و خانگی و ۹۴ طرح در حوزه کسب و کارهای متوسط است. زنجیره آبی شامل ۸ هزار طرح در حوزه خرد و خانگی و ۴۶ طرح در حوزه بنگاهی و کسب و کار متوسط است.
مدیر سرمایهگذاری اقتصادی بنیاد برکت از برنامه این بنیاد برای توسعه زنجیرههای سبز و آبی در سراسر کشور به عنوان الگویی موفق خبر داد.
پسندیده در پاسخ به خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج گفت: از این طرحها در زمینه صادرات و توسعه بازار آنها استفاده شده و بنیاد برکت تلاش دارد تا با سرمایهگذاری بر روی حل مشکلات کلیدی این زنجیرهها، آنها را گسترش دهد.
وی در ادامه افزود: یکی از اهداف اصلی بنیاد برکت، بررسی و ارزیابی مشکلات موجود در زنجیرههای مختلف و انجام تحقیقات و توسعه و سرمایهگذاری برای رفع آنها است.
مدیر سرمایهگذاری اقتصادی بنیاد برکت از برنامه این بنیاد برای حمایت از صادرات محصولات تولیدی در قالب زنجیرههای سبز و آبی خبر داد.
پسندیده خاطر نشان کرد: بنیاد برکت با کمک به حضور فعالان این زنجیرهها در نمایشگاههای صادراتی و همچنین تشویق و آموزش آنها برای تولید محصولات مطابق با استانداردهای صادراتی، به دنبال افزایش صادرات این محصولات است.
وی در ادامه افزود: در حال حاضر ۸ طرح از طرحهای تحت حمایت بنیاد برکت در نمایشگاه اکسپو حضور دارند.
پسندیده همچنین از حمایت این بنیاد از زنان سرپرست خانوار در بخشهای تولیدی، خدماتی و صنعتی در قالب زنجیرههای سبز و آبی خبر داد و گفت: بنیاد برکت از فعالیت این زنان در کارگاههای کوچک و متوسط نیز حمایت میکند
ارسال نظر