به گزارش
خبرگزاری موج
از
هرمزگان
، با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، مدیرکل تأمیناجتماعی استان، مدیر درمان تامیناجتماعی هرمزگان و با حضور میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی به صورت ویدیو کنفرانس، بیست طرح بیمهای و درمانی سازمان تأمیناجتماعی با اعتبار هفت هزار میلیارد ریال در نه استان کشور از جمله هرمزگان به مناسبت هفته تامیناجتماعی افتتاح شد.
میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی در این مراسم گفت: سازمان تأمیناجتماعی در حال حاضر بیش از ۵۰درصد جمعیت کشور را تحت پوشش خود قرار دادهاست که علاوه بر خدمات بیمهای، خدمات درمانی نیز به آنها ارائه میکند.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی بیان داشت: در دولت سیزدهم کارهای بزرگی در سازمان تأمیناجتماعی صورت گرفت که باعث ارتقاء این سازمان شد چرا که رئیس جمهور شهید به این سازمان پ افراد تحت پوشش آن به ویژه بازنشستگان توجه ویژهای داشتند.
موسوی اذعان داشت: در ابتدای شروع بکار دولت سیزدهم ماهیانه ۲۵هزار میلیارد تومان برای پرداخت تعهدات سازمان مورد نیاز بود که بیش از پنج تا شش هزار میلیارد تومان از این مبلغ از شبکه بانکی استقراض میشد اما با ارادهای که در دولت سیزدهم به وجود آمد از ابتدای سال ۱۴۰۲ هیچ مبلغی از شبکه بانکی استقراض نشد.
وی خاطرنشان کرد: تنها در ماه گذشته، توسط سازمان تأمیناجتماعی بیش از ۶۵هزار میلیارد تومان تعهدات به افراد تحت پوشش پرداخت شدهاست و اگر مسیر گذشته ادامه پیدا میکرد اکنون ماهیانه بیش از ده هزار میلیارد تومان باید برای پرداخت مستمری استقراض صورت میگرفت که برای پرداخت سود این وامها، میلیاردها تومان از جیب مردم باید پرداخت میکردیم.
موسوی بیان کرد: در دولت سیزدهم بیش از ۲۶۰هزار میلیارد تومان از بدهیهای دولت به
سازمان تأمین اجتماعی پرداخت شد که این مبلغ در تمامی دولتهای قبل هشتاد هزار میلیارد تومان بودهاست و این نشان از رشد بیش از سه برابری پرداختی دولت سیزدهم به سازمان میباشد.
وی عنوان کرد: با اقداماتی که در سازمان تأمیناجتماعی در کنترل مصارف صورت گرفته و صرفهجوییهای انجام شده، دهها هزار میلیارد تومان از هزینههای سازمان کاهش یافته است که در راستای ارائه خدمات هزینه میشود.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی با بیان اینکه این سازمان توجه ویژهای به مناطق محروم دارد اظهارداشت: بسیاری از مراکز درمانی که اکنون ساخته شده یا در دست ساخت میباشد در مناطق محروم این کار انجام شدهاست تا بتوانیم عدالت در ارائه خدمات را داشته باشیم.
وی با اشاره به عدم خروج هیچ دارویی از پوشش بیمه در دولت سیزدهم خاطرنشان کرد: در این دولت دویست قلم دارو تحت پوشش بیمه قرار گرفت و افراد بسیار زیادی که فاقد بیمه درمانی بودند نیز تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.
موسوی در ادامه اذعان داشت: درمان نازایی که یکی از درمانهای گران محسوب میشود در این دولت تحت پوشش بیمه قرار گرفت و افرادی که در مراکز درمانی سازمان تأمیناجتماعی تحت درمان قرار میگیرند به صورت رایگان درمان برای آنها انجام میشود.
وی در پایان گفت: آخرین دغدغه رئیس جمهور شهید کشورمان، بحث سفره مردم به ویژه بازنشستگان بود که این کار نیز در حال انجام است و همسانسازی حقوق بازنشستگان نیز با همین هدف در حال انجام است.
در ادامه احسان کامرانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان بیان کرد: سازمان تأمیناجتماعی بار بزرگی از خدمات درمانی را در کشور برعهده دارد و در استان هرمزگان نیز اقدامات بسیار خوبی توسط مسئولان استانی این سازمان در زمینه درمان در حال انجام است.
کامرانی افزود: برای اینکه توسعه پایداری صورت پذیرد، یکی از ارکان اصلی آن بخش درمان و سلامت است و این بخش باید در اولویت ارائه خدمت قرار داشتهباشد.
کامرانی خاطرنشان کرد: در استان هرمزگان از گذشته کمبودهایی در بخش بهداشت و درمان وجود داشته اما با تلاشهای صورت گرفته این کمبودها کاهش یافتهاست و سازمان تأمیناجتماعی نیز با ساخت بیمارستان و درمانگاههای مختلف در استان، به این بخش کمک نمودهاست.
وی عنوان کرد: هرمزگان یک استان بینظیر در کشور است و در دولت سیزدهم هم اقدامات و کارهای بزرگی در سطح استان صورت گرفتهاست که در آینده نزدیک نتیجه این کارها را خواهیم دید.
در ادامه عباس اکبری مدیرکل تأمیناجتماعی هرمزگان اظهار داشت: در حال حاضر ۵۴درصد از جمعیت استان هرمزگان تحت پوشش سازمان تأمیناجتماعی قرار دارند و این وظیفه ما را برای ارائه خدمات سنگینتر میکند.
اکبری در ادامه گفت: سازمان تأمیناجتماعی به قشر عظیمی از جامعه ارائه خدمت میکند و تلاش دارد هر سال سطح کیفیت خدمات خود را ارتقا دهد تا خدماتی که مردم دریافت میکنند موثرتر باشد.
وی بیان کرد: پرداخت مستمری به مستمریبگیران سازمان مهمترین اولویت سازمان میباشد چرا که خلل در این امر باعث مختل شدن زندگی بازنشستگان، بازماندگان و ازکارافتادگان تخت پوشش میشود و این اقدام نیز تاکنون به خوبی صورت گرفتهاست.
وی عنوان کرد: سازمان تأمیناجتماعی علاوه بر خدماتی که در بخش بیمهای ارائه میکند، خدمات درمانی را نیز به همه مردم به ویژه افراد تحت پوشش خود ارائه میکند که این کار بسیار بزرگی میباشد.
در ادامه غلامعباس مومنی مدیر درمان تامیناجتماعی هرمزگان گفت: سازمان تأمیناجتماعی خدمات درمانی خود را در دو بخش درمان مستقیم و درمان غیرمستقیم ارائه میکند که در درمان مستقیم، خدمات درمانی در مراکز درمانی ملکی این سازمان انجام میشود.
غلامعباس مومنی اضافه کرد: میزان خدمات در درمان مستقیم در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل از آن از رشد ۲۵درصدی برخوردار بودهاست.
مومنی خاطرنشان کرد: مراجعه افراد غیربیمهای به بیمارستان خلیجفارس در سال گذشته ۱۴۲درصد رشد داشتهاست که به دلیل خدمات خوبی است که در این بیمارستان ارائه میشود.
وی در ادامه ابراز داشت: در سال گذشته بیش از یک میلیون و ۵۵۰هزار مراجعه به مراکز درمانی ملکی سازمان در هرمزگان صورت گرفت که از این تعداد، یک میلیون و ۵۲۹هزار مراجعه به صورت سرپایی و بیش از ۲۱هزار مراجعه به صورت بستری بودهاست.
مومنی درباره طرحهای توسعهای صورت گرفته در بیمارستان خلیجفارس بندرعباس بیان کرد: در راستای اهداف دولت و منویات مقام معظم رهبری درباره لزوم افزایش جمعیت و فرزندآوری، سه بخش شامل بخش زنان یک، بخش زنان دو و بخش نوزادان در جهت ارائه خدمات بهتر به این قشر از جامعه بهسازی انجام شدهاست.
وی ادامهداد: برای بهسازی و هتلینگ این بخشها که در مجموع ۱۸۳مترمربع میباشد، بیش از بیست میلیارد تومان هزینه شدهاست.
مومنی به پروژه بعدی که در دستور کار این مدیریت برای بهسازی قرار گرفته اشاره و خاطرنشان کرد: بخش زایشگاه بیمارستان خلیجفارس نیز با اعتبار ۳۵میلیارد تومان در دست اقدام برای بهسازی میباشد. همچنین اورژانس این بیمارستان به عنوان تنها بیمارستان سازمان تأمیناجتماعی در استان که خدمات زیادی ارائه میکند مورد بهسازی و بهینهسازی قرار خواهد گرفت تا بتوانیم خدمات مناسبتری را به مراجعهکنندگان ارائه کنیم.
وی در پایان با اشاره به کمبود کادر درمانی و شیفتهای فشرده کادر درمانی بیمارستان خلیجفارس گفت: خوشبختانه با تمامی کمبودها و فشارهایی که وجود دارد مردم بیش از ۸۷درصد از خدماتی که در مراکز درمانی سازمان تأمیناجتماعی در استان هرمزگان دریافت میکنند رضایت دارند.
ارسال نظر