کودکان را در فضای مجازی تنها نگذارید
رئیس پلیس فتا خوزستان هشدار داد: والدین مراقب فعالیت فرزندان خود در فضای مجازی باشند.
![کودکان را در فضای مجازی تنها نگذارید](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/dB6SmA2WVSo1/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehxEWj-1Iy894/%D9%BE%D9%84%DB%8C%D8%B3+%D9%81%D8%AA%D8%A7.jpg)
، سرهنگ کارآگاه علی حسینی در تشریح این خبر بیان داشت: یکی از مهم ترین اهداف پویش کودکان سایبری، «کاهش شکاف دیجیتال بین والدین و فرزندان» و «شیوه نظارت والدین بر رفتار کودکان» هست که این امر از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد.
وی افزود: عدم نظارت و مراقبت والدین بر فعالیت های فرزندان خود، می تواند آسیبهای متعددی را به دنبال داشته باشد که مواردی مانند: برخورد با محتوای غیر اخلاقی و بلوغ زودرس، وابستگی زیاد به فضای مجازی و افت تحصیلی، هک شدن و دسترسی به اطلاعات خصوصی توسط شیادان سایبری، از این قبیل هستند.
این مقام انتظامی توصیه نمود: والدین محترم سعی کنند هنگام استفاده از فضای مجازی توسط کودکان، در کنار آنها حضور داشته باشند زیرا همراه و همگام بودن با فرزندان و نظارت بر فعالیت سایبری آنها، موجب کاهش تهدیدات و آسیب های فضای مجازی می شود.
ارسال نظر