استاندار فارس:
معیارهای گزینش باید به تناسب شغل و جایگاه افراد باشد
استاندار فارس بر لزوم تناسب ویژگیهای افراد و معیارهای گزینش آنها با شغلی که فرد در آن استخدام میشود، تاکید کرد و اظهار داشت: در مناصب مختلف به تواناییهای متفاوتی احتیاج داریم؛ لذا معیارهای گزینش باید به تناسب شغل و جایگاه فرد تعیین شود.
، حسنیعلی امیری استاندار فارس در مراسم سالروز صدور فرمان امام (ره) برای تشکیل نهاد گزینش گفت: ازآنجا که خداوند متعال بندههایش را متفاوت خلق کرده است و انسانها از لحاظ ویژگیهای ظاهری و اخلاقی و حتی اثر انگشت با یکدیگر متفاوت اند، ضروریست که هر انسانی که توانایی خاصی برای انجام کاری، دارد برای انجام آن انتخاب شود و گزینش در این جایگاه است که معنا پیدا میکند.
استاندار فارس تاکید کرد: جامعه ای موفق است و پیشرفت میکند که نوابغ و افراد توانا در راس امورات آن قرار گیرند؛ بنابراین مفهوم گزینش در توفیق جامعه حائز اهمیت است.
او با بیان اینکه مسئولیتهای مهم باید به افرادی واگذار شود که تواناییهای خاصی دارند، عنوان کرد: در جوامع مختلف نیز قبول مسئولیت برای هر شغلی نیازمند داشتن ویژگیهای خاصی است.
امیری همچنین انسان را موجودی دانست که همواره در حال گزینش و انتخاب بهترینها برای زندگی خود است و در ادامه افزود: بزرگترین سرمایه یک سیستم نیروی انسانی آن است و نیروی انسانی متخصص و خلاق و متعهد اساس انجام کار است.
او تاکید کرد: اساس توسعه یافتگی، انسانهای توسعه یافته هستند که امور را بر عهده می گیرند.
وی اضافه کرد: با توجه به انتظارات و مطالبات مقام معظم رهبری و چارچوب قانون اساسی و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی بدیهیست که برای تحقق این انتظارات و اهداف باید بهترینها را برگزینیم.
نماینده عالی دولت در استان فارس ارزش های دینی و ملی را هویت هرجامعه دانست و تاکید کرد: جوامع با ارزشهای دینی و ملیشان زنده هستند؛ بنابراین طبیعیست که در گزینش، ارزشهای دینی و ملی در نظر گرفته شود.
به اعتقاد او آرمانهای قانون اساسی اصلیترین موضوعی ست که درگزینش افراد باید در نظر گرفته شود.
تاکید بر تناسب ویژگیهای افراد و معیارهای گزینش با شغلی که فرد در آن استخدام میشود، بخش دیگری از سخنان استاندار فارس بود.
وی اظهار داشت: در مناصب مختلف به تواناییهای متفاوتی احتیاج داریم؛ لذا معیارهای گزینش باید به تناسب شغل و جایگاه فرد رعایت شود.
امیری گزینش را امری بسیار سخت و حساس توصیف کرد که میتواند زندگی و سرنوشت افراد را تغییر دهد و آن را حقی بزرگ بر گردن گزینشکنندگان برشمرد.
استاندار فارس همچنین به تلاش برای ایجاد احساس ارزشمندی افراد درفرایند گزینش اشاره کرد و افزود: باید تلاش کنیم شهروندان ما از هر قشر و گروه و دسته و مذهبی که هستند احساس ارزشمندی کنند و این احساس ارزشمندی که با رفتارهای درست و صحیح ما مسئولین به وجود میآید، سبب میشود که مردم در اداره امور جامعه مشارکت فعال داشته باشند و با مسئولین همکاری کنند و در گزینش باید به این نکته توجه داشت.
امنیت شغلی و امنیت روانی در آموزه های اسلامی و ضرورت بازنگری در قانون گزینش موضوع بخش پایانی سخنان استاندار فارس بود.
امیری با بیان اینکه امنیت روانی افراد در اسلام بسیار حائز اهمیت است،گفت: این که در شرع برای کسانی که امنیت جامعه را به هم میزنند مجازات سنگینی در نظر گرفته شده، نشان دهنده اهمیت بالای امنیت روانی جامعه است.
نماینده عالی دولت در استان فارس همچنین خاطرنشان کرد: با توجه به این که قانون گزینش در حدود 40 سال پیش تدوین شده است؛ ضرورت دارد با نگاهی نو در آن بازنگری صورت گیرد تا شاهد انتخاب بهترین و برترین افراد برای مسئولیتهای مختلف در جامعه باشیم.
ارسال نظر