وزیر آموزش و پرورش:
شهرستان گراش؛ پایلوت فعالیت های فرهنگی و تربیتی کشور می شود/ راه اندازی دانشگاه فرهنگیان در گراش
وزیر آموزش و پرورش گفت: با توجه به ویژگی های منحصر به فرد گراش انتظار ما ارتقای کیفیت آموزشی مدارس از سوی فرهنگیان است لذا پیشنهاد می کنیم این شهرستان با ایجاد فعالیت های فرهنگی و تربیتی به عنوان پایلوت در کشور انتخاب شود.
![شهرستان گراش؛ پایلوت فعالیت های فرهنگی و تربیتی کشور می شود/ راه اندازی دانشگاه فرهنگیان در گراش](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/saqS6CxyLt4G/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh18G7f3TW4bu/%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1+%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+%D9%88+%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%B1%D8%B4+.jpg)
، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش در سفر به جنوب استان فارس و در دیدار با جمعی از خیرین مدرسه ساز و فرهنگیان شهرستان گراش، ضمن ادای احترام به مقام بالای خیرین گفت: خیرین مدرسه ساز دارای اندیشههای بلند، قلب های مهربان و الگوهای جامعه هستند که آینده جامعه را می سازند.
وی با تمجید از فرهنگیان و خیرین مدرسه ساز گراشی در احداث مدارس و مراکز فراوان آموزشی و سایر امورات خیر گفت: گراش دارالمنفقین و دیار سخاوتمندان هست که این ویژگی را در کمتر جای دیگری مشاهده می کنیم.
کاظمی تصربح کرد: با توجه به ویژگی های منحصر به فرد گراش انتظار ما ارتقای کیفیت آموزشی مدارس از سوی فرهنگیان است لذا پیشنهاد می کنیم این شهرستان با ایجاد فعالیت های فرهنگی و تربیتی به عنوان پایلوت در کشور انتخاب شود.
وی اضافه کرد: مدیران و معلمان از ارگان تعلیم و تربیت هستند که می توانند تحول ایجاد کنند.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مطالباتی که در این شهرستان وجود دارد را پیگیری خواهیم کرد، گفت: راه اندازی دانشگاه فرهنگیان خواهران در شهر گراش در دستور کار قرار می گیرد.
امام جمعه گراش نیز در این جلسه اظهار کرد: این شهر دارالمنفقین و شهرمحبان امیرالمومنین علی علیه السلام است.
حجتالاسلام والمسلمین سید محمد باقر بخشایش پور گفت: سن برخی از خیرین در این شهر سخاوتمند زیر چهل سال است و این در کشور کم نظیر است.
وی افزود: خیرین این شهر تنها مدرسه نمی سازند بلکه مسجد درمانگاه و حتی پارک می سازند.
وی ادامه داد: برخی خیرین در خارج از کشور هستند و به رغم سختیها، دست از کار خیر و سخاوت بر نمی دارند.
فرماندار شهرستان گراش نیز گفت: ۱۱۰ مسجد، حسینیه، مراکز درمانی و آموزشی در این شهر وجود دارد که همگی مزین به نام امیرالمومنین است و این نشان از وجود محبان مولی الموحدین حضرت علی علیه السلام دارد.
محمود طاهرزاده، از خیرساز بودن بیش از ۹۵ درصد مدارس گراش خبر داد و خواستار همکاری ادارات کل آموزش و پرورش و نوسازی مدارس با خیرین، جذب نیروی انسانی بومی و تجهیز مدارس خیر ساز شد.
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان گراش هم گفت: یکی از شیرین ترین اعمال انجام کار خیر است و شهر گراش مأمن خیرین بسیاری است.
ابراهیم مهرورزی افزود: احداث مجتمع خوابگاهی ویژه معلمان غیر بومی امری ضروری است که انتظار می رود دولت در این خصوص مساعدت کند.
وی ادامه داد: رفع موانع مسیر ساخت و سازهای بناهای خیر ساز از مطالبات مردم این شهرستان است.
مدیر آموزش و پرورش گراش هم گفت: راه اندازی دانشگاه فرهنگیان ویژه خواهران در گراش از مطالبات مردم این شهرستان است لذا دو ساختمان آماده داریم که می توانیم در اختیار آموزش و پرورش قرار دهیم تا دانشگاه فرهنگیان ایجاد شود.
محمدعلی فرجی افزود: بیش از ۹۵ درصد مدارس گراش خیر ساز است و هیچ موردی مدارس سنگی و کانکسی در این شهرستان وجود ندارد.
شایان ذکراست؛ در این مراسم وزیر آموزش و پرورش از تعدادی خیرین مدرسه ساز گراشی تقدیر کرد.
ارسال نظر