مدیرکل بهزیستی مازندران:
۶۰ مرکز افراد بیسرپناه و معتادان متجاهر آماده اسکان شد
مدیرکل بهزیستی مازندران از آمادگی ۶۰ مرکز سرپناه شبانه و اقامتی بهبود و بازتوانی اعتیاد به معتادین بی سرپناه و همچنین معتادان متجاهر خبر داد.
![۶۰ مرکز افراد بیسرپناه و معتادان متجاهر آماده اسکان شد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/jHJ1X1OLZpgV/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh5qNXDd6KUhu/%D8%A8%D9%87%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C+%D9%85%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86.jpg)
، فریبا بریمانی اظهار داشت: مراکز سرپناه شبانه و اقامتی بهبود و بازتوانی اعتیاد تحت نظارت بهزیستی استان در ایام سرد سال به صورت شبانه روزی میزبان معتادین بی سرپناه و همچنین معتادان متجاهر هستند.
وی ادامه داد: تشکل اقامتی مراکز بهبود و بازتوانی اعتیاد استان مازندران آمادگی کامل خود را در این زمینه اعلام کرده است.
مدیرکل بهزیستی مازندران گفت: دو مرکز سرپناه شبانه معتادان فاقد سرپناه در واحد زنان و مردان در استان، ۵ مرکز گذری کاهش آسیب (DIC) و ۵۳ مرکز شبانه روزی اقامتی بهبود و بازتواتی اعتیاد در استان مازندران خدمات خود را به معتادین بی سرپناه ارائه میدهند.
وی افزود: خدمات متعددی از قبیل وعده غذای گرم، صبحانه، مکانی برای استراحت و خواب، خدمات بهداشتی، ارجاع به مراکز درمانی و ارائه رویکرد نوین آموزشی در جهت پیشگیری از بیماریهایی همچون اچآیوی و... در این مراکز ارائه میشود.
بریمانی، آموزش و آگاهیبخشی را مهمترین گام در پیشگیری از اعتیاد برشمرد و اضافه کرد: بهزیستی همواره فعالیتهای آموزشی و اجتماع محور را به منظور آگاهسازی و پیشگیری از اعتیاد برای عموم خصوصا اقشار در معرض آسیب انجام میدهد.
وی تصریح کرد: از شهروندان نوعدوست مازندرانی تقاضا داریم در هر ساعت از شبانه روز نسبت به راهنمایی، انتقال و یا تماس با شماره ۱۲۳ اورژانس اجتماعی بهزیستی مازندران برای اسکان معتادین بلامکان، افراد آسیب دیده و یا در معرض آسیب بی سرپناه و سایر گروههای هدف بهزیستی به مراکز اعلام شده، همکاری داشته باشند تا از خدمات بهزیستی مازندران بهرهمند شوند.
ارسال نظر