English

وزیر علوم:

دانشگاه یک نهاد اجتماعی برای جامعه و در خدمت نیازهای جامعه است

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، جشنواره امیرکبیر را یکی از ظرفیت‌های موثر برای اتصال و ارتباط کارآمد میان اضلاع سه‌گانه دانشگاه، صنعت و جامعه عنوان کرد.

دانشگاه یک نهاد اجتماعی برای جامعه و در خدمت نیازهای جامعه است
به گزارش خبرگزاری موج

، پیام حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در اختتامیه چهارمین جشنواره ملی امیرکبیر در اتاق بازرگانی البرز قرائت شد. در متن این پیام آمده است:

دانشگاه به عنوان مکان و نهاد دانش، بسترهای پویای رشد و پیشرفت در زمینه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و مدیریتی جامعه را تامین می‌کند و به عنوان یک نهاد اجتماعی، برای جامعه و در خدمت نیازهای جامعه است.

دانشگاه با وجود ظرفیت‌ها و قابلیت‌هایی که دارند و خدمات شایان و در خور شایسته‌ای که به جامعه داشته‌اند، اما در ارتباط با صنعت و بخش‌های تولیدی و خدماتی با نارسایی‌هایی روبه‌رو هستند.

صنعت نیز همچون دانشگاه علی‌رغم توفیقات و دستاوردهایی که داشته است، آن گونه که بایسته است نتوانسته از ظرفیت‌های نهاد علم بهره وافی ببرد و ارتباط ساختارمند قوی و استواری بین این دو ضلع اصلی شکل نگرفته است.

در این بستر، هر گونه تلاشی که در ایجاد ارتباط دانشگاه، صنعت و جامعه نقش ایفاد نماید و در شکل گیری این گفتمان موثر واقع شود، ستودنی است.

یکی از ظرفیت‌های موثری که در این زمینه می‌تواند به عنوان نقطه اتصال و ارتباط کارآمد میان اضلاع سه‌گانه دانشگاه، صنعت و جامعه نقش ایفا کند و جشنواره ملی امیرکبیر  نیز به درستی آن را هدف‌گذاری کرده است، پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی است که با توجه به حجم انبوه مسائل و مشکلات صنعت و جامعه، هدایت این پارساهای دانشجویی در جهت پاسخگویی به نیازها و تقاضاها و دغدغه‌های مذکور، تحول بزرگی را در جامعه ایجاد خواهد کرد؛ به گونه‌ای که هم دانشگاه، هم صنعت و هم جامعه از این رویکرد منتفع خواهد شد. بدون تردید، باید تلاش کنیم با ایجاد زبان مفاهمه بین دانشگاه و صنعت، با قرارگرفتن در مسیر تولید علم و در افکندن بنیان‌های فکری و علمی، با ایجاد محیط و شرایط تحقیق و توسعه که پیشرفت پایداری را در توسعه صنعتی امکان پذیر  سازد، در جهت پاسخگویی به نیاز‎‌های فزانیده محیط به ویژه نیازهای جامعه و بازار کار نقش ایفا نماییم.

به جهاد دانشگاهی، اتاق بازرگانی و بنیاد نخبگان به عنوان متولیان این جشنواره که اکنون برگزاری چهارمین دوره این رویداد ملی را تجربه می‌کنند خداقوت و دستمریزاد می‌گویم و از خداوند متعال موفقیت شما را در پیشبرد و دستیابی به اهداف جشنواره که توسعه و تعالی جامعه را در پی دارد، مسالت می‌نمایم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه