رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران تأکید کرد؛
توسعه گردشگری کشاورزی؛ راهبردی کلیدی برای توسعه روستایی
توسعه گردشگری کشاورزی در مناطق مستعد، راهبردی کلیدی برای تقویت نواحی روستایی است، گفت: تنوع محیطی و مزیتهای نسبی استان مازندران این امکان را فراهم میسازد تا گردشگری کشاورزی به عنوان یکی از محورهای اصلی تنوعبخشی به اقتصاد روستایی مورد توجه قرار گیرد.
![توسعه گردشگری کشاورزی؛ راهبردی کلیدی برای توسعه روستایی](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/CyIH2GgwsBaA/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh2fJBUfnJaEK/%D8%AC%D9%87%D8%A7%D8%AF+%DA%A9%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%B2%DB%8C+%D9%85%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86.jpg)
، بابک مؤمنی در حاشیه نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران، اظهار داشت: باید از ظرفیت های ویژه این استان برای توسعه گردشگری کشاورزی و فرصتی استثنایی برای رونق اقتصاد روستایی و معرفی جاذبههای منحصربهفرد کشاورزی مازندران به گردشگران داخلی و خارجی نهایت بهره را برد.
وی با اشاره به پتانسیلهای فراوان استان در حوزه کشاورزی، بر لزوم توسعه گردشگری کشاورزی تأکید کرد و ادامه داد: توسعه گردشگری کشاورزی در مناطق مستعد، راهبردی کلیدی برای تقویت و توسعه نواحی روستایی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: تنوع محیطی و مزیتهای نسبی استان مازندران، این امکان را فراهم میسازد تا گردشگری کشاورزی به عنوان یکی از محورهای اصلی تنوعبخشی به اقتصاد روستایی مورد توجه قرار گیرد.
وی گفت:مشارکت جوامع محلی و سهیم شدن آنها در کنار مدیران و برنامهریزان از جمله مهمترین راهکارها برای کاهش مشکلات و افزایش مزایای بالقوه گردشگری کشاورزی است.
گفتنی است؛ هجدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران با حمایت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، از تاریخ ۲۳ تا ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار میشود.
ارسال نظر