English

امام جمعه بندرعباس:

تهدیدات نظامی آمریکا در برابر اراده مردم بی‌اثر است

امام جمعه بندرعباس گفت: تمامی تهدیدات نظامی که از سوی دشمنان به ویژه آمریکا مطرح می‌شود، در برابر اراده ملت ایران و قدرت عظیم نیروهای مسلح کشورمان به طور کامل بی‌اثر است.

تهدیدات نظامی آمریکا در برابر اراده مردم بی‌اثر است
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی زاده امام جمعه بندرعباس، در خطبه‌های نماز جمعه امروز با اشاره به تهدیدات نظامی دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: تمامی تهدیدات نظامی که از سوی دشمنان به ویژه آمریکا مطرح می‌شود، در برابر اراده فولادین ملت ایران و قدرت عظیم نیروهای مسلح کشورمان به طور کامل بی‌اثر و بی‌محتوا است.

وی تاکید کرد: دشمنان در تلاش هستند تا با تهدیدات نظامی، فضای ترس و ناامنی را در داخل کشور ایجاد کنند، اما این تهدیدات نه تنها تأثیری نخواهند داشت، بلکه در برابر اتحاد و همبستگی مردم ایران و توانمندی‌های دفاعی کشور کاملاً بی‌فایده خواهند بود.

امام جمعه بندرعباس تصریح کرد: دشمن هرچند تهدیدات نظامی را مطرح می‌کند و به طور مداوم در رسانه‌ها از اقدام به جنگ سخن می‌گوید، اما حقیقت این است که جرأت آغاز یک جنگ مستقیم با ایران را ندارد. کشورهایی که این تهدیدات را مطرح می‌کنند، به خوبی می‌دانند که هرگونه اقدام نظامی علیه ایران با مقاومت و واکنش قوی از سوی ملت ایران مواجه خواهد شد و این امر برای آنان هزینه‌های زیادی به همراه خواهد داشت.

حجت الاسلام عبادی زاده در ادامه تاکید کرد که هرچند دشمن به طور مستقیم اقدام به جنگ نخواهد کرد، اما باید هوشیار باشیم زیرا ممکن است از روش‌های غیرمستقیم و پنهان، مانند ایجاد ناامنی داخلی و بهره‌برداری از برخی افراد ناآگاه یا وابسته در داخل کشور استفاده کند.

وی افزود: در این شرایط حساس، لازم است که مردم و مسئولان بیش از پیش هوشیار و مراقب باشند تا از هر گونه توطئه داخلی که می‌تواند از سوی دشمنان به راه بیافتد، جلوگیری کنند. دشمنان به خوبی می‌دانند که در شرایط کنونی، ایران با قدرت‌های نظامی و دفاعی خود قادر است از امنیت کشور به بهترین نحو محافظت کند و به همین دلیل به دنبال روش‌هایی غیر از جنگ مستقیم برای تحقق اهداف خود هستند.

حجت الاسلام عبادی زاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سیاست‌های آمریکا در قبال ایران، اظهار داشت: هدف آمریکا از تمامی فشارها و تهدیدات خود علیه ایران، ایجاد بی‌ثباتی در کشور و فشار آوردن به مردم ایران است. این کشور از هیچ تلاشی برای ایجاد مشکلات اقتصادی و اجتماعی برای مردم ایران کوتاهی نمی‌کند و به دنبال آن است تا با فشارهای رسانه‌ای و تبلیغاتی، مردم را در برابر حکومت خود قرار دهد. اما باید بدانند که اراده ملت ایران قوی‌تر از آن است که تحت تأثیر این فشارها قرار گیرد و همیشه با ایمان به خداوند متعال، در برابر دشمنان ایستادگی خواهیم کرد.

وی در ادامه به مذاکرات گذشته ایران با کشورهای غربی اشاره کرد و یادآور شد: در دوره‌های مختلفی که دولت‌های ایران قصد داشته‌اند با طرف آمریکایی وارد مذاکره شوند، پیام‌هایی از سوی ایران ارسال شده که نشان‌دهنده تمایل به گفتگو بوده است، اما آن‌ها همواره از این تمایلات سوءاستفاده کرده و در نهایت به هیچ کدام از تعهدات خود عمل نکردند. این در حالی است که مقام معظم رهبری همواره با درک عمیق از وضعیت بین‌المللی و با استدلال‌های قوی تاکید کرده‌اند که بهترین راه حل، تکیه بر تجربیات گذشته است. تجربه نشان داده است که آمریکا هیچ‌گاه به تعهدات خود پایبند نبوده و از هر فرصتی برای ضربه زدن به ایران استفاده کرده است.

حجت الاسلام عبادی زاده همچنین به تهدیدات هسته‌ای و موشکی دشمنان علیه ایران اشاره کرد و گفت: دشمنان به دنبال آن هستند تا برنامه‌های هسته‌ای و موشکی ایران را به طور کامل از بین ببرند تا ایران را از نظر دفاعی تضعیف کنند و در نهایت به این نتیجه برسند که ایران فاقد قدرت دفاعی کافی است و می‌توانند با حمله به این کشور، اهداف خود را پیش ببرند. اما حقیقت این است که ملت ایران با پشتیبانی از توانمندی‌های دفاعی خود، هیچ‌گاه اجازه نخواهند داد که کشور به هیچ دلیلی به نقطه ضعف برسد و همواره آماده دفاع از میهن اسلامی خود خواهند بود.

امام جمعه بندرعباس با تبریک فرارسیدن میلاد با سعادت حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه) از تمامی سربازان گمنام امام زمان (علیه‌السلام) که با تلاش‌های بی‌وقفه و صبورانه خود در عرصه‌های مختلف امنیتی و اطلاعاتی کشور، از تمامیت اراضی و امنیت ملی ایران اسلامی حفاظت می‌کنند، قدردانی کرد.

وی همچنین از مردم خواست که همواره با ایمان و همبستگی، از دستاوردهای انقلاب اسلامی دفاع کرده و هیچ‌گاه در برابر تهدیدات دشمنان تسلیم نشوند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه