English

مدیرعامل شرکت گاز مازندران اعلام کرد؛

مصرف گاز در مازندران به مرز هشدار رسید

مدیرعامل شرکت گاز مازندران گفت: میزان مصرف گاز، شبانه روز گذشته در مازندران، بیشتر از ۴۱ میلیون متر مکعب شد که به مرز هشدار رسید.

مصرف گاز در مازندران به مرز هشدار رسید
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، هژبر جوادی اظهار داشت: با توجه به اینکه سرمای هوا، امشب در مازندران بیشتر می‌شود و نیاز به مصرف گاز بیشتر احساس می‌شود به مردم استان هشدار داد باید با مصرف درست و صرفه جویی، از قطعی گاز جلوگیری کرد تا این نعمت الهی به همه مردم استان و دیگر مردم کشورمان برسد تا در این شب‌های سرد سال، هموطنی احساس سرما نکند و ما هم مجبور به قطع گاز صنایع و خانگی نشویم.

وی ادامه داد: کاهش ۱۰ درجه‌ای هوای مازندران در زمستان، مصرف گاز استان را به صورت جهشی افزایش می‌دهد و در برخی اوقات، مازندرانی‌ها بیشتر از انتظار، گاز مصرف می‌کنند که این رقم بیشتر از پیش بینی هاست.

مدیرعامل شرکت گاز مازندران تصریح کرد: برای پایدار نگه داشتن گاز خانگی به ناچار گاز مصرفی نیروگاه‌ها، کارخانه‌های فولاد، آجر و سرامیک استان را کمی محدود کردیم همچنین برای پایداری گاز خانگی، گاز همه ویلا‌های خالی از سکنه استان مازندران قطع شد.

وی با بیان اینکه هر درجه کاهش دما ۷۰۰ هزار مکعب مصرف گاز استان را افزایش می‌دهد، افزود: با توجه به این‌که ۷۰ درصد گاز مصرفی مازندران برای مصارف خانگی است، با کنترل و محدودسازی ۳۰ درصد مصارف دیگر تلاش می‌کنیم تا گاز خانگی شهروندان پایدار بماند.

جوادی با اشاره به فراگیری سرما نسبت به احتمال افت فشار گاز در استان هشدار داد و ابراز داشت: اگرچه خطوط انتقال گاز طبیعی به مازندران طی چند سال اخیر افزایش یافت، اما واقعیت این است که مازندران در انتهای خط شبکه گازرسانی کشور قرار دارد و به طور یقین، بی‌توجهی به مصرف بهینه گاز طبیعی، افت فشار را به همراه خواهد داشت و در این رابطه آمل، بابل، نور، بابلسر و پل سفید از جمله شهر‌هایی هستند که در انتهای خط انتقال مصرف گاز کشور قرار دارند.

وی با بیان اینکه تعداد مشترکان شرکت گاز مازندران یک میلیون و ۷۰۰ هزار مشترک خانگی است، عنوان داشت: در حال حاضر میزان مصرف روزانه گاز در استان به ۴۰ میلیون متر مکعب رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش را نشان می‌دهد.

مدیرعامل شرکت گاز مازندران خاطرنشان ساخت: طبق آمار‌ها با یک درجه کاهش دمای هوای کشور در فصل سرما، مصرف گاز تا ۲۵ میلیون متر مکعب در کشور افزایش می‌یابد که سهم استان از این افزایش ۷۰۰ هزار متر مکعب است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه