English

مدیرعامل شرکت گاز هرمزگان:

پنج‌هزار و ۲۰۰ کیلومتر شبکه گاز کشی در هرمزگان وجود دارد

مدیرعامل شرکت گاز هرمزگان گفت: پنج هزار و ۲۰۰ کیلومتر شبکه گازکشی در استان وجود دارد و ۳۸ پروژه دیگر نیز با ارزش حدود ۱.۲ همت در دست مناقصه است.

پنج‌هزار و ۲۰۰ کیلومتر شبکه گاز کشی در هرمزگان وجود دارد
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، رضا رفیعی مدیرعامل شرکت گاز هرمزگان با بیان اینکه ۸۶ درصد مصرف انرژی کشور را گاز تامین می کند، اظهار کرد: ۷۰ درصد گاز تولیدی در فصل زمستان صرف مصارف خانگی و تجاری می شود و مابقی به نیروگاه‌ها اختصاص می یابد.

وی از گاز به عنوان زیر ساخت و محور توسعه پایدار یاد کرد و افزود: شرکت ملی گاز ایران افتخار دارد که بخش اعظمی از خدمات‌رسانی به مردم را بر عهده دارد و ما نیز در هرمزگان با تمام توان در خدمت مردم هستیم.

مدیرعامل شرکت گاز هرمزگان با اشاره به سهم ۴.۵ درصدی هرمزگان در فروش و تحویل گاز، عنوان کرد: بالغ بر ۹۹ درصد گاز استان در بخش صنعت مصرف می‌شود که به اقتصاد کشور کمک شایانی می‌کند و منجر به افزایش تولید ثروت ملی می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۹ شهرستان از ۱۳ شهرستان استان از نعمت گاز برخوردارند، افزود: با اتمام پروژه‌های گازرسانی به شهرهای بندرلنگه و میناب، این دو شهرستان نیز به شبکه گازرسانی متصل خواهند شد.

 

رفیعی، به استقرار ۲۲ صنعت فوق عمده از جمله پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس، فولاد هرمزگان و آلومینیوم المهدی در استان هرمزگان اشاره کرد و گفت: ۱۵۹ صنعت عمده نیز در استان وجود دارند که روزانه بیش از ۱۰ هزار متر مکعب گاز مصرف می‌کنند.

وی از هرمزگان به عنوان بزرگترین کارگاه گازرسانی کشور نام برد و افزود: بالغ بر ۲.۲ همت پروژه فعال و ۲۸ پروژه عمده در استان در حال انجام است.

رفیعی با بیان اینکه با اتمام این پروژه‌ها، حدود ۱۷۰ هزار مشترک جدید تحت پوشش گاز قرار خواهند گرفت، افزود: پنج هزار و ۲۰۰ کیلومتر شبکه گازکشی در استان وجود دارد و ۳۸ پروژه دیگر نیز با ارزش حدود ۱.۲ همت در دست مناقصه است که با انجام آنها، ضریب نفوذ گاز در استان به ۵۷ درصد خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه تا سال ۱۴۰۷ با پروژه‌هایی که در استان انجام خواهد شد، ظرفیت حدود ۲۰۰ میلیون متر مکعب گاز در استان، به خصوص سواحل مکران، وجود خواهد داشت، اظهار امیدواری کرد که با توسعه تولید گاز، کشور بتواند زیرساخت‌های مورد نیاز صنعت را به صورت پایدار تامین کند و وضعیت اقتصادی بهبود یابد.

مدیرعامل شرکت گاز هرمزگان با اشاره به اینکه دولت به دنبال بهبود راندمان نیروگاه‌ها و توسعه نیروگاه‌های خورشیدی است، گفت: مشکلات کمبود گاز در کشور با برنامه‌ریزی بهتر و با کمک مردم قابل حل است.

وی به طرح بازنگری در طرح‌های گازرسانی به مناطق جنوب اشاره کرد و گفت: با اجرای پروژه‌های گازرسانی به سواحل مکران، توسعه این مناطق شتاب خواهد گرفت.

رفیعی در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران که آیا در زمستان امسال صنایع استان با مشکل کمبود گاز و تعطیلی مواجه شده اند، تصریح کرد: هیچ کارگاه صنعتی در هرمزگان به دلیل گاز تعطیل نشده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه