وزیر ارتباطات بر لزوم پیشتازی استانهای صنعتی در «تحول دیجیتال» تاکید کرد
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هوشمندسازی صنایع را در زمره برنامه های مهم وزارت ارتباطات خواند و تأکید کرد که استانهای صنعتی باید پیشتاز این «تحول دیجیتال» باشند.

به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه مشترک با مدیران کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استانها در این جلسه که در وزارت ارتباطات و با حضور تمامی مدیران و معاونان برگزار شد، با تقدیر از زحمات ادارات کل استانی، خواستار تعامل بیشتر مدیران استانی با استانداران و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی شد.
وی با اشاره به جلسات مستمر خود با نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی با ابراز رضایت از واقعی کردن آمارها، گفت: برای ما ارایه آمار درست و پرهیز از عددسازی و اطلاعات نادرست، ارزشمند است که این مهم محقق شده و انتظار داریم با همفکری مدیران خود در استانها بحث گزارش دهی و گزارش گیری دقیق و درست نیز بیش از پیش عملیاتی شود.
هاشمی در تبیین این موضوع اظهار داشت: انتظار داریم مدیران ما در استانها، مطالبات نمایندگان را که در چارچوب تکالیف و برنامه های وزارتخانه قرار دارد، با دقت پیگیری و در تعامل نزدیک با نماینده مرتبط، به ارایه گزارش کارشناسانه و آمار دقیق از فعالیت ها و خدمات ارایه شده به مردم عزیزمان اقدام کنند.
وی از احصای پروژه های پیشران و امید آفرین توسط معاونت برنامه ریزی، خبر داد و گفت: در راستای تحقق شعار سال و تاکید مقام معظم رهبری در بحث محوری سرمایه گذاری برای تولید با توجه به وجود ظرفیت های خوب در استانها، این موارد در فراخوانی رسمی ارایه خواهد شد که انتظار داریم با کمک شما آن را پیش ببریم.
وزیر ارتباطات موضوع مهم دیگر را ورود وزارت ارتباطات به بحث هوشمندسازی صنایع برشمرد و خواستار مشارکت استانها به ویژه استانهای صنعتی در این خصوص شد.
وی همچنین از آمادگی وزارت ارتباطات برای همکاری با صنایع در این زمینه خبر داد و خواستار ارائه طرحهای عملیاتی از سوی استانها در این خصوص شد.
وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت های پارک اقتصاد دیجیتال، گفت: پارک توسعه اقتصاد دیجیتال کار شکلی نیست و اگر محتوا داشته باشید کمک خواهیم کرد. در این زمینه زیرساخت تولید محتوا در پارک فاوای مشهد را داریم که می توانید مد نظر قرار دهید؛ ولی قصد ما کپی از آن نیست.
هاشمی در خصوص بحث تربیت نیروی کار ماهر در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز، با اشاره به تفاهمنامه با سازمان فنی حرفه ای، خواستار ایفای نقش فعال استانها در این مورد شد و گفت: استانها متناسب با نیاز می توانند به ما کمک کنند.
وزیر ارتباطات با اشاره به تاکید رییس جمهور بر پروژه «جی نف»، این پروژه را ذاتا پیچیده عنوان کرد و با تاکید بر لزوم پیگیری بسیار جدی این برنامه مورد تاکید رییس جمهور گفت: باید کاری مشابه با کاری که در پروژه شاهکار انجام دادیم را اینجا هم انجام بدهیم و با استفاده از تجربه جهانی در این زمینه با استفاده از آدرس مجازی، کار را تسریع کنیم.
در این جلسه معاونان وزیر ارتباطات و روسای سازمانها و شرکت های تابعه حاضر در جلسه به ارایه گزارش خود در دیدار با مدیران استانی پرداختند. همچنین تعدادی از مدیران کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استانها که به عنوان رییس کمیته های استانی انتخاب شده بودند در زمینه برنامه های اولویت دار وزارت ارتباطات دیدگاهها و پیشنهاداتی را ارایه کردند که مورد توجه وزیر ارتباطات قرار گرفت.
این جلسه با تقدیر وزیر ارتباطات از زحمات مدیران ادارات کل استانهای یزد، خراسان رضوی، هرمزگان، همدان و زنجان پایان یافت.
ارسال نظر