سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز :
سالانه یک میلیون دوز واکسن در خوزستان تزریق می شود
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: سالانه یک میلیون دوز واکسن در شهرهای تابعه این دانشگاه تزریق میشود.

، مهرداد شریفی با اشاره به برگزاری هفته جهانی ایمنسازی (واکسیناسیون) از ۴ تا ۱۰ اردیبهشت اظهار کرد: در ۵۰ سال گذشته واکسنهای ضروری حداقل جان ۱۵۴ میلیون نفر را در دنیا نجات دادهاند یعنی در هر دقیقه ۶ نفر از مرگ نجات یافتهاند.
وی افزود: واکسن سرخک به تنهایی ۶۰ درصد از این جانهای نجاتیافته را شامل میشود. امروزه واکسیناسیون ۴۰ درصد از بهبود بقای نوزادان را به خود اختصاص داده است.
دکتر شریفی گفت: دههها تلاش مشترک بین دولتها، آژانسهای امدادی، دانشمندان، کارکنان مراقبتهای بهداشتی و والدین، ما را به جایی رساند که امروز هستیم. جهانی که درآن آبله ریشهکن شده است و تقریبا فلج اطفال را ریشهکن کردهایم، همه ما باید تلاش کنیم تا این دستاورد مهم را حفظ و ارتقا دهیم.
رئیس مرکز بهداشت خوزستان بیان کرد: هدف هفته جهانی ایمنسازی با شعار «ایمنسازی برای همه امکانپذیر است» این است که پوشش واکسیناسیون را در جامعه بالا ببریم و هر کودک، هر خانواده و هر جامعه امکان برخورداری از مزایای واکسیناسیون ایمن و موثر را داشته باشند.
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با تقدیر از فعالان در این عرصه، با اشاره به پوشش بالای ۹۸ درصدی واکسیناسیون کودکان زیر ۵ سال در استان خوزستان گفت: برای اجرای کامل برنامه واکسیناسیون، موارد تاخیر در دریافت واکسن با کمک مراقبان سلامت پیگیری میشود و برنامههای آموزشی نیز در مراکز جامع سلامت برای مراجعان برگزار و اطلاعرسانی از طریق فضای مجازی و سفیران سلامت در مناطق مختلف، انجام میشود.
وی اضافه کرد: در شهرهای تابعه دانشگاه جندی شاپور سالانه یک میلیون دوز واکسن به گروههای هدف تزریق میشود. در این راستا، سال گذشته حدود یک میلیون دوز واکسن در خوزستان تزریق شد و ۹۹۱ پایگاه سلامت و خانه بهداشت در برنامه واکسیناسیون فعالیت داشتند.
شریفی با تاکید بر اهمیت ارتقای آگاهی عمومی برای مشارکت مردم در روند واکسیناسیون، گفت: ارائه آموزشهای لازم در خصوص اهمیت واکسیناسیون بهنگام به والدین در زمان مراجعه و انجام واکسیناسیون ضروری است و رسانهها هم میتوانند در این زمینه مشارکت کنند.
ارسال نظر