English

حضور یک شرکت دانش‌بنیان در تابلوی معاملات فرابورس ایران

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه ارسال و دریافت پیام کوتاه و ارائه راهکارهای مبتنی بر پیام‌رسانی از طریق اینترنت با پذیرش در فرابورس ایران و نماد معاملاتی آن، از امروز، سه‌شنبه ۱۲ مردادماه، ۹ درصد از سهام خود را در جریان عرضه اولیه فرابورس ارائه می‌کند.

حضور یک شرکت دانش‌بنیان در تابلوی معاملات فرابورس ایران

به گزارش خبرگزاری موج، سومین نشست از سلسله نشست‌های «یک دیدار، یک عرضه» فرابورس به معرفی و تشریح ظرفیت‌های شرکت‌ دانش‌بنیان داده‌پرداز که از امروز سه‌شنبه ۱۲ مردادماه در بازار دوم فرابورس ایران برای نخستین بار عرضه عمومی می‌شود، اختصاص داشت.

عرضه اولیه شرکت آتیه داده‌پرداز در بازار دوم با سرمایه ۳۰۰ میلیارد ریال است که از امروز سه‌شنبه ۱۲ مردادماه تعداد ۲۷ میلیون سهم معادل ۹ درصد از سهام خود را برای نخستین بار در فرایند عرضه اولیه به عموم ارائه می‌کند که از این میزان ۱۴ میلیون سهم به فرایند کشف قیمت اختصاص یافته و مابقی مختص معامله‌گران آنلاین است.

هدف از برگزاری سلسله نشست‌های «یک دیدار، یک عرضه»، ارائه اطلاعات شفاف، کامل و دقیق در خصوص ظرفیت‌ها و ویژگی‌های شرکت‌هایی که در بازار فرابورس عرضه اولیه می‌شوند به عموم مخاطبان و ذی‌نفعان فرابورس است.

در این نشست امیر جلیلوند، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با بیان این که این شرکت در سال ۹۴ به‌عنوان شرکت دانش‌بنیان ثبت شد، اظهار کرد: تمرکز فعالیت این شرکت ارائه بستر اختصاصی ارسال و دریافت پیام کوتاه است که تاکنون به بیش از ۲۰ بانک و موسسه اعتباری، این بستر ارائه شده و خدمات نوینی در حوزه پیام کوتاه به بیش از ۷۰۰ مشتری حقوقی عرضه شده است.

وی این شرکت را اولین و پرترافیک‌ترین ارائه دهنده این خدمات در کشور توصیف کرد و گفت: محصول و خدمات ما مرتبط با فراهم‌سازی بستر ارسال و دریافت پیام کوتاه، ارائه راهکارهای مبتنی بر پیام‌رسانی از طریق اینترنت همراه و ارائه راهکار در حوزه بانکداری الکترونیک است.

جلیلوند در خصوص چشم‌انداز فعالیت‌های این شرکت توضیح داد: برنامه‌ریزی‌های ما در شرکت بر این اساس صورت گرفته تا در آینده به پرترافیک‌ترین ارائه دهنده خدمات مبتنی بر ارسال پیام کوتاه به بانک‌ها، شرکت‌های بزرگ و سازمان‌های مهم و استراتژیک در کشور تبدیل شویم و با پشتوانه مالی مناسب و دانش فنی بالا و ارتباط خوب با مشتریان، محصولات و خدمات پشتیبانی خود را با کیفیتی متمایز به مصرف‌کنندگان ارائه دهیم.

مجری طرح با تاکید بر این که این شرکت ۴۱ درصد از سهم بازار پیام کوتاه کشور را در اختیار دارد و سایر شرکت‌های فعال در این بخش در مجموع سهم ۵۹ درصدی دارند، یادآور شد: اپلیکیشن‌های مبتنی بر ارسال پیام از طریق اینترنت همراه، همراه بانک و بانکداری الکترونیک مانند اپلیکیشن برنامه ۹۰، ارائه سامانه چابک به بانک‌های انصار، آینده و شهر، همراه بانک کارآفرین، همراه کارت بانک آینده و آتیه پرداخت مهمترین پروژه‌های سه سال اخیر ما محسوب می‌شوند.

وی همچنین در خصوص دلایل ورود شرکت به فرابورس ایران نیز توضیح داد: رشد و توسعه شرکت و برند، شفاف‌سازی اطلاعات مالی، تقسیم منافع شرکت با مردم، ورود به بازارهای بزرگتر، اطلاع ‌رسانی هماهنگ و عادلانه به سرمایه‌گذاران بالقوه و بالفعل و معرفی شرکت به طیف وسیعی از اقشار جامعه از جمله مهمترین دلایل ما برای ورود به بازار فرابورس است.

وی به روند رو به رشد ارسال پیام کوتاه این شرکت اشاره و خاطرنشان کرد: در حالی که در طول سه سال گذشته به دلیل ظهور و گسترش شبکه‌های اجتماعی با کاهش ارسال پیام کوتاه از سوی کاربران در سطح کشور مواجه بوده‌ایم، اما به دلیل هدفمند بودن سیستم ارسال پیام کوتاه در شرکت و تدوین استراتژی‌های موثر به‌ ویژه با محوریت خدمات بانکی توانسته‌ایم روند رو به رشد خود را حفظ کنیم و پیش‌بینی می‎کنیم در سال ۹۵ رشد ۱۰ درصدی در ارسال پیام کوتاه داشته باشیم.

جلیلوند با اشاره به سیر صعودی سرمایه این شرکت اظهار کرد: سرمایه شرکت سال ۸۴ مبلغ یک میلیارد ریال بود که در سال ۹۴ این رقم به ۳۰۰ میلیارد ریال رسیده است.

به گفته وی، سود خالص هر سهم نیز در حالی که برای سال گذشته رقم ۸۱۸ ریال بوده، برای سال ۹۵ به میزان ۷۰۸ ریال پیش‌بینی شده که از این میزان حدود ۳۵ درصد را در سه ماه نخست سال پوشش دادیم.

جلیلوند در خصوص برنامه‌های آینده این شرکت گفت: حرکت به سمت مدل‌های کسب و کارهای مبتنی بر اینترنت همراه و گسترش سبد محصولات نرم‌افزاری بانکی به‌منظور کاهش وابستگی به درآمد حاصل از پیام کوتاه، تولید محصولات جدید قابل ارائه در سایر کشورها با استفاده از فضای به‌وجود آمده در پسابرجام در حوزه بانکداری الکترونیک، کسب درآمد از محل زیرساخت‌های سخت‌افزاری با تمرکز بر ارائه خدمات استاندارد، متمایز و باکیفیت پشتیبانی به مشتریان به ویژه بانک‌ها از جمله برنامه‌های آینده شرکت است که برای رسیدن به این چشم‌انداز، برنامه‌ریزی‌ها و تلاش‌های زیادی در حال انجام است.

شرکت آتیه داده‌پرداز در ۹ آبان سال ۹۴ در فرابورس ایران پذیرش شده و نماد معاملاتی آن نیز از ۱۴ تیرماه امسال در زیرگروه مخابرات درج شده است. این شرکت از امروز، سه‌شنبه ۱۲ مردادماه ۹ درصد از سهام خود را در جریان عرضه اولیه ارائه می‌کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه