English

اقرار رئیس فدراسیون بدنسازی به اعمال مغایر با معیارهای فرهنگی در فدراسیون

رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام بار دیگر اقرار کرد در اعمالی که خلاف عرف و اخلاق جامعه است، دست داشته است.

اقرار رئیس فدراسیون بدنسازی به اعمال مغایر با معیارهای فرهنگی در فدراسیون
به گزارش خبرگزاری موج

، ورزش فیتنس بانوان با توجه به اینکه ورزشی بر خلاف عرف جامعه است، بارها مورد انتقاد بخشی از جامعه ورزشی که دغدغه مسایل شرعی دارند قرار گرفته، مسئله ای که حتی مسئولان فدراسیونی که پیش از این، متولی برگزاری ورزش فیتنس بوده هم به آن اقرار دارند.

ناصرپورعلی فرد که این روزها گزارشهای متعددی از اقدامات خلاف قانون و مسایل مالی در مجموعه تحت امرش به رسانه ها کشیده، روز سه شنبه ۱۹ مرداد ۹۵ در دیداری که هیات بدنسازی و پرورش اندام خراسان شمالی داشته، گفته است که ورزش فیتنس بانوان با عرف جامعه مغایرت دارد.

به گزارش اداره کل ورزش و جوانان خراسان شمالی رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام در مجمع سالیانه هیئت بدنسازی و پرورش اندام بجنورد ضمن اشاره به اختلافات بوجود آمده با فدراسیون همگانی در خصوص رشته فیتنس گفت: این رشته ورزشی با معیارهای فرهنگی جامعه مغایرت دارد و باشگاه داران با کسب مجوز از فدراسیون و هیئت های استانی در رشته فیزیک فعالیت کنند. اکنون باید از او پرسید که اگر شما می دانید رشته فیتنس بانوان به دلایل خاصی از جمله لزوم نیمه برهنه بودن ورزشکاران هنگام انجام فعالیتهای بدنی، با عرف و معیارهای فرهنگی جامعه مغایرت دارد، چرا در تیرماه سال گذشته(۱۳۹۴) دوره های مربیگری این رشته را برای بانوان ترتیب داده و مربی پرورش داده اید؟ همچنین توجه مخاطبان را باید به این پرسش جلب کرد که اگر رشته فیتنس بانوان با عرف جامعه مغایر است، آیا در باشگاه های زیرمجموعه وزارت ورزش، مسایل شرعی انجام این فعالیت ورزشی را به بانوان می آموزند؟ به نظر می رسد بخش نظارتی وزارت ورزش و جوان در رابطه با اعمال خلاف قانون در فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام، چندان حساس نیست. گفتنی است در سایت فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام، لیستی مرکب از بانوان ورزشکاری که در دوره مربیگری فیتنس بانوان حضور داشته اند، منتشر شده که نشان می دهد در زیرمجموعه تحت مدیریت ناصرپورعلی فرد با وجودی که او اقرار و اعتراف به عدم تطبیق رشته فیتنس بانوان با معیارهای فرهنگی جامعه دارد، این دوره برای بانوان برگزار شده و در پایان برای مربیان خانم رشته فیتنس بانوان، گواهی و کارت مربیگری صادر شده است.

 

برگزاری مسابقات رشته هایی که آیین نامه ندارد

ورزش بانوان، به دلایل خاص فرهنگی و مذهبی جامعه متشرع ایرانی از حساسیت هایی برخوردار است. با این وجود در فدراسیونی مانند بدنسازی و پرورش اندام، برخی مسابقات برای بانوان طراحی و اجرا می شود که به گفته ناصرپورعلی فرد، رئیس فدراسیون بدنسازی، این رشته ها اصلا دارای آیین نامه برگزاری مسابقات نیست.

به بیان دیگر، مسابقاتی که برگزار شده، بدون آیین نامه تاییدی توسط وزارت ورزش، برای بانوان برگزار شده و واضح است در صورتی که هر گونه خلاف شرع و معیارهای فرهنگی و عرفی در این مسابقات از سوی برگزار کنندگان اتفاق افتاده باشد، مسئولیت آن متوجه در درجه اول فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام و در مرحله بعدی با وزارت ورزش و جوانان است.

از جمله این مسابقات، مسابقه مچ اندازی خانمهاست که ناصرپورعلی فرد رئیس فدراسیون بدنسازی روز سه شنبه ۱۹ مردادماه ۹۵ صراحتا درباره نداشتن آیین نامه برگزاری مسابقات مچ اندازی خبر داده است. پورعلی فرد در اداره ورزش و جوانان بجنورد از ابلاغ آئین نامه برگزار ی مسابقات مچ اندازی بانوان به تمام استانهای کشور در آینده نزدیک خبر داده و گفته: آئین نامه، شیوه برگزاری مسابقات مچ اندازی و لباس مخصوص بانوان در قالب کتابچه ای از سوی فدراسیون آماده شده و پس از رقابتهای ریو به کلیه استانها ابلاغ خواهد شد.

این اظهارات در حالی بیان می شود که به گفته امین اکبری مطلق، رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام استان خراسان شمالی اولین دوره مسابقات مچ اندازی بانوان در اردیبهشت ماه سال گذشته(۱۳۹۴) برای اولین بار در کشور برگزار شده و این موضوع مربوط به چند ماه اخیر نیست. به گفته اکبری مطلق در چند سال اخیر با تلاشهای صورت گرفته از سوی کلیه اعضاء هیئت بدنسازی و پرورش اندام در استان این رشته از حالت سنتی خود خارج شده است و با برگزاری دوره های آموزشی در حال حاضر ۳۰ مربی خانم در استان در حال فعالیت هستند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه