English

آبادان؛ جولانگاه ارتش سرخ/ فرنگی‌کاران روس در فکر انتقام سخت از ایران

ترکیب تیم اعزامی روسیه به جام جهانی کشتی فرنگی ۲۰۱۷ در آبادان نشان می‌دهد روسها به دنبال قهرمانی در این رقابت‌ها و گرفتن انتقام از ایران هستند.

آبادان؛ جولانگاه ارتش سرخ/ فرنگی‌کاران روس در فکر انتقام سخت از ایران

به گزارش خبرگزاری موج، تنها ۲۳ روز تا رقابت‌های جام جهانی کشتی فرنگی ۲۰۱۷ در آبادان زمان باقی است که ترکیب تیم ملی کشتی فرنگی روسیه در این رقابت ها منتشر شد.

بر خلاف سال گذشته که روس‌ها با ترکیبی کاملا جوان و گمنام پا به رقابت‌های جام جهانی شیراز گذاشتند و در فینال با نتیجه‌ هشت بر صفر مغلوب شاگردان بنا شدند، این بار با ترکیبی کاملا دگرگون شده و با همه نفرات اصلی و قهرمانان المپیک و جهان به ایران می‌آیند تا هم انتقام نتیجه‌ سال گذشته را بگیرند و هم در قبال ناکامی آزادکارانشان در جام جهانی کرمانشاه قدرت نمایی کنند.

در تیم اعزامی روسیه به رقابت‌های جام جهانی ۲۰۷ آبادان چهره‌های مطرحی همچون رومن ولاسوف و داوید چاکوتادزه طلایی‌های جهان و المپیک حضور دارند و سمینوف نفر سوم المپیک و دوم جهان، سورکوف نفر سوم جهان، چنگیز لابازانوف و رمضان آباچاریف قهرمانان جهان به همراه یوگنی سالیف نایب قهرمان جهان حضور دارند تا این تیم به عنوان جدی‌ترین گزینه قهرمانی در این رقابت‌ها مطرح شود.

ترکیب تیم اعزامی روسیه به رقابت‌های جام جهانی به ترتیب زیر است:

۵۹ کیلوگرم: مینگیان سیمینوف (برنز المپیک ۲۰۱۲، نقره جهان- قهرمان اروپا)  - استپان ماریانیان (قهرمان بازی های اروپایی و اروپا، طلای جوانان جهان)

۶۶ کیلوگرم: آرتم سورکوف  (برنز جهان- قهرمان اروپا و بازی های اروپایی) – الکسی کیانیکین (قهرمان ارتش های جهان و تورنمنت پادوبنی)

۷۱ کیلوگرم: ابوزید مانتسیگوف (قهرمان جوانان جهان- قهرمان روسیه و جام پادوبنی) – یوری دنیس اف (نفر دوم جام پادوبنی)

۷۵ کیلوگرم: رومن ولاسوف (دو طلای المپیک و جهان) – چنگیز لابازانوف (قهرمان جهان)

۸۰ کیلوگرم: رمضان آباچاریف (قهرمان جهان)  – ادلان آکیف (نفر دوم جام پادوبنی)

۸۵ کیلوگرم: داوید چاکوتادزه (قهرمان المپیک و بازی های اروپایی) – یوگنی سالیف (نقره جهان- قهرمان بازی های اروپایی و ارتش های جهان)

۹۸ کیلوگرم: موسی اولویف (قهرمان جوانان جهان- برنز اروپا-  – ماکسیم استفاریان (نفر سوم جام پادوبنی)

۱۳۰ کیلوگرم: سرگئی سمینوف (برنز المپیک- نقره جوانان جهان)- بوریس واینستین (نفر دوم جم پادوبنی)

در مقابل، ایران پس از روی کار آمدن علی اشکانی به دنبال ناکامی کشتی فرنگی ایران در المپیک ۲۰۱۶، با تیمی کاملا جوان در جام جهانی حضور پیدا می‌کند؛ رقابت‌هایی که می‌تواند محکی جدی و آزمونی سخت برای اشکانی پس از شش ماه حضور در راس تیم‌ ‌ملی باشد.

جام جهانی کشتی فرنگی از سال ۱۹۸۰ آغاز شده که از مجموع ۳۴ دوره برگزاری این رقابت‌ها روسها با ۱۸ قهرمانی رکورددار هستند. اتحاد جماهیر شوروی از سال ۱۹۸۰ تا ۱۹۹۱ طی ۱۲ دوره قهرمان بلامنازع این رقابت‌ها بود. پس از تجزیه شوروی، روسیه در سال های ۱۹۹۳، ۲۰۰۱، ۲۰۰۳، ۲۰۰۸، ۲۰۰۹ و ۲۰۱۳ شش مرتبه دیگر عنوان قهرمانی این مسابقات را از آن خود کرد تا تعداد قهرمانی شوروی سابق و روسیه امروزی در جام جهانی کشتی فرنگی به عدد دست نیافتنی ۱۸ برسد. کشتی فرنگی در میان روس‌ها قدمتی ۱۲۲ ساله دارد و الکساندر کارلین افسانه‌ای با سه طلا و یک نقره المپیک، ۹ طلای جهان و ۱۲نشان طلای اروپا به عنوان شاخص ترین فرنگی‌کار روسیه محسوب می‌شود.

روسیه تنها یک بار آن هم در سال ۲۰۱۲ میزبان سی امین دوره این رقابت‌ها بود که پس از تیم های ایران، ترکیه، کره جنوبی و جمهوری آذربایجان به مقام پنجم رسید.

ایران نیز به عنوان یکی از قدرت‌های برتر جهان در کشتی فرنگی طی سال‌های ۱۹۹۷، ۲۰۰۵، ۲۰۱۳، ۲۰۱۴، ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ میزبانی این مسابقه ها را به عهده داشت و در سال های ۲۰۱۰، ۲۰۱۱ ، ۲۰۱۲، و ۲۰۱۴ به ترتیب در ارمنستان، بلاروس، روسیه و تهران، عنوان قهرمانی جام جهانی کشتی فرنگی را از آن خود کرد و در سال‌های ۲۰۰۴ تفلیس گرجستان و ۲۰۱۳ تهران هم بر سکوی دوم این رقابت‌ها جای گرفت.

ایران همچنین در جام‌های جهانی کشتی فرنگی ۲۰۰۵ تهران، ۲۰۰۸ زومباتلی مجارستان و ۲۰۱۵ تهران سوم شد و در جام جهانی ۱۹۹۷ تهران هم عنوان چهارمی را کسب کرد. تیم‌ ‌ملی  ایران در جام های جهانی ۱۹۹۰ کوتنبورگ سوئد و ۲۰۰۷ آنتالیا ترکیه هم عنوان پنجمی را به دست آورد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه